Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S12E1][x50-25] Mu Zet

MuZet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SPoko serwer naporawde spoko nie wiem czemu takie male zainteresowanie moze dlatego ze nic nie ma odrazu ? ze jest ciezej ? dla mnie BOMBA

Opublikowano

Serwer zostanie zamkniety i zrobiony reopen pewnie po swietach pozmieniam trochę ustawienia ale dalej będzie HARD i PVP !

Wiekszosc ludzi miala problem do punktów za lvl ... a cale pvp skonfiugurowane bylo pod ten system PvM nie dostalo przez to po tylku i w sumie w 20h ktos wbil reset.

Pana doRFF zapraszam na PW

Opublikowano

A co Ty myslales, serwer wyłączony co chwilę na parę dni a niby testy ciągle a jak włączony to prawie nic nie zrobione dopiero parę dni przed startem wszystko na ostatnią chwilę. Ale to nie przez ustawienia ludzi nie było,mało kto testował . A przez prawie całkowity brak reklamy po forach,tylko na mpc leżała dłużej widmo+ twoje marne zaangażowania w projekt i to jak się wypowiadasz, nie zależy Ci to lepiej nie robić proste jak słońce 

Opublikowano
12 godzin temu, awik76 napisał:

A co Ty myslales, serwer wyłączony co chwilę na parę dni a niby testy ciągle a jak włączony to prawie nic nie zrobione dopiero parę dni przed startem wszystko na ostatnią chwilę. Ale to nie przez ustawienia ludzi nie było,mało kto testował . A przez prawie całkowity brak reklamy po forach,tylko na mpc leżała dłużej widmo+ twoje marne zaangażowania w projekt i to jak się wypowiadasz, nie zależy Ci to lepiej nie robić proste jak słońce 

Troche Cie nie rozumiem... wpadłeś na testy na 1 dzień super dziękuje.. co weekend był otwarty server i był w sumie tylko jeden zaangażowany Pan który pomagał, pomagal ustawiac postacie itp.  To ze server był offline na stronie nie znaczy ze sobie odpoczywał Kilka serwerów w Piątek startowało wygrali lepsi ja to rozumiem. Dla mnie to była porażka, ale nie plącze poprawie swoje błędy. Rzymu tez nie zbudowali odrazu. Co takiego było nie tak przy starcie ? Zgłoszono mi tylko 2 bugi mało wpływające na grę. Nie liczyłem na 600+ Ludzi online bo nie mam na ta chwile zbudowanego community ale chce takie zbudować. Server był reklamowany nawet w Turcji wiec to nie do końca kwestia reklamy. W tym samym czasie startował s15 non reset i na na którym pewnie sam bym grał gdym nie stawiał swojego, ma w tej chwili 500ludzi online, a na ragezone zareklamowal sie pozniej niz ja.

Nie zwalam winy na nikogo spolecznosc mu jest taka ze nie podpasujesz wszystkim z ustawieniami. Ja mialem zamysl na gre PvP i nie mowie tu o CS. Nie chcialem webshoopa i votesystem bo dla mnie to zaraza, zamysl byl na serwer inny, nie pelna publikacja zeby ludzi sie zaanagazowali troche w gre i sami poszukali co i jak... ale wyszlo jak wyszlo nie wylozysz kart na stol nikt nie zagra.

Ja sie nie zniechecam i wciaz zapraszam przy następnym starcie.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...