Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x15] Proud Of MU

xroma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A moim zdaniem super się gra i bardzo zachęcam do dołączenia do zabawy. Zaczynaliśmy wczoraj od 20 online, by teraz było 35 i wcale liczby graczy jak widać nie ubywa, a dochodzą stale nowe. Na złapanie exe każdy ma obecnie takie same szanse i sam grając solo, pomału sobie kompletuje set, za kamyki których leci sporo dokupuję resztę, więc nie uważam, że ktoś tutaj ma jakąś znaczącą przewagę, bo sobie złapał coś tam wcześniej niż ktoś inny. Zwłaszcza, że to zaledwie drugi dzień serwera i każdy z Was jak i ja może spokojnie każdą z osób dogonić i wyprzedzić. Drop mi odpowiada, bo faktycznie względnie łatwo zdobyć szybko choćby te 2lvl wingi, ale co z tego jak to daleka droga, żeby je maxować, nie wspominając o jakichś  docelowych, 3lvl, konkretnego interesującego nas exe setu, ringów itd. ale to też.. tylko moje zdanie.

Opublikowano

Bo pewnie ty masz tą przewagę i tak piszesz

wiem co było na początku i kto nałapał exe , wiem również co leciało dziś bo jeszcze weszłem\

wiem również jakie exe leciały na początku bo mam takowe

a jak poleciały wingi  i hoyony z wypadajek to od razu wyszłem z gry

Choć mogłem grać bo mam takie exe że w normalnej grze na takie coś trzeba grać ze 2-3 miesiące

wiec jak nałapałeś to się ciesz i graj póki jest jeszcze ze 2 osoby

Opublikowano
5 godzin temu, tarsan napisał:

wiem co było na początku i kto nałapał exe , wiem również co leciało dziś bo jeszcze weszłem\

Choć mogłem grać bo mam takie exe że w normalnej grze na takie coś trzeba grać ze 2-3 miesiące

Niczego chłopie nie nałapałem, wystartowałem spóźniony, mój nick w grze to STOP, gram AE elfem, którym śmigam w sklepowych ciuchach guardiana z kupioną kuszą z czatu Saint Crossbow za 4/4 i z własnoręcznie wypranymi wingami i po prostu sobie gram, umawiam się na BC, bawię się grą, wbijam lvle, zbieram kamyczki i wiem, że wszystko tutaj mogę osiągnąć i jeszcze dam popalić niejednemu graczowi pomimo, że coś tam sobie złapał rzekomo na początku gry. Kurdę grajcie ludzie na spokoju, nie gońcie się z nikim, korzystajcie z piękna tej gry, czatu, interakcji z innymi, gildii, handlu to spokojnie, a nie, że od razu niepotrzebna spina, bo to dopiero pierwszy dzień w zasadzie gry. Mówię Wam i zachęcam naprawdę do dołączenia do gry, bo ja już mam trochę lat na karku i trochę serwerów w swojej historii przerobionej, globala itd. i dawno mi się tak fajnie nie grało,, jak się trochę wrzuci na luz i potraktuje pewne ustawienia z lekkim przymrużeniem oka 🙂

Opublikowano

Każda krytyka, nawet ta negatywna ma dla mnie znaczenie. Byle była prawdziwa. 

Drop od startu serwera jest nietknięty. 

W pierwszej godzinie została zmieniona moc goldenów do BoK+2

Ogólnie rate wygląda następująco: 

Drop -30 

Drop np. Box of heaven - 15 - a znich drop piórek na poziomie 0.1% 

Silver, gold medals - drop 10 a znich ancient na poziomie 0.1% 

Naprawdę tyle krzyku o Hyon lightning sword? - Ciekawe czy ten komu to wypadło tego w ogóle używa. 

Chciałbym zauważyć, że w czasie kiedy serwer startował trwał Happy Hours Event, który jest na serwerze co wieczór, a minimalnie zwiększa exp i drop. 

Zapraszam, fajni ludzie na serwerze. Dla nich warto to rozwijać i poświęcać czas. 

Opublikowano

nie dziala mi gra pobieram wypakowalem wchodze w ikonke odpala sie gra i nic nie wyswietla i nic sie nie da zrobic wyjsc wejsc

Opublikowano
Dnia 22.11.2019 o 20:17, Kobcon napisał:

Dlaczego nie ma licznika ONLINE ?

Bo jak ktoś by wszedł na stronę i zobaczył licznik 11 online to by zrezygnował od razu.

11 godzin temu, wredota napisał:

Niczego chłopie nie nałapałem, wystartowałem spóźniony, mój nick w grze to STOP, gram AE elfem, którym śmigam w sklepowych ciuchach guardiana z kupioną kuszą z czatu Saint Crossbow za 4/4 i z własnoręcznie wypranymi wingami i po prostu sobie gram, umawiam się na BC, bawię się grą, wbijam lvle, zbieram kamyczki i wiem, że wszystko tutaj mogę osiągnąć i jeszcze dam popalić niejednemu graczowi pomimo, że coś tam sobie złapał rzekomo na początku gry. Kurdę grajcie ludzie na spokoju, nie gońcie się z nikim, korzystajcie z piękna tej gry, czatu, interakcji z innymi, gildii, handlu to spokojnie, a nie, że od razu niepotrzebna spina, bo to dopiero pierwszy dzień w zasadzie gry. Mówię Wam i zachęcam naprawdę do dołączenia do gry, bo ja już mam trochę lat na karku i trochę serwerów w swojej historii przerobionej, globala itd. i dawno mi się tak fajnie nie grało,, jak się trochę wrzuci na luz i potraktuje pewne ustawienia z lekkim przymrużeniem oka 🙂

Roznawiłeś mnie dlatego nie skomentuję  ..fajnie się gra bo się wszystko ma kolego...baw się dobrze tylko pamiętaj w poniedziałek do szkoły..haha.

Opublikowano
3 godziny temu, tarsan napisał:

Bo jak ktoś by wszedł na stronę i zobaczył licznik 11 online to by zrezygnował od razu.

Roznawiłeś mnie dlatego nie skomentuję  ..fajnie się gra bo się wszystko ma kolego...baw się dobrze tylko pamiętaj w poniedziałek do szkoły..haha.

No właśnie w poniedziałek idę do pracy dlatego takie ustawienia mi odpowiadają, bo sobie wrócę wieczorkiem i chwilę pogram przed spaniem nie musząc czekać miesiąc na to, żeby cokolwiek uzbierać. Prędzej jak widać w Twoim zasięgu są gimbo serwery z resami na których możesz nerdzić od rana do wieczora goniąc się z resztą kto więcej natrzaska siedząc jak warzywo 22/24h przed monitorem, bo żadnych w życiu obowiązków.

Opublikowano
4 godziny temu, tarsan napisał:

Zawsze można kliknąć w "Statistics" 

Opublikowano
Dnia 23.11.2019 o 15:01, tarsan napisał:

To jak nie grasz to ja zaczynam 😞 i możesz wpasc i oddac te itemki mi 🙂 nick KURDE 🙂

Ps. adminie w lorce set dla dl i bron jest a dla mg tylko set. brak broni.

Opublikowano
8 godzin temu, konrados6 napisał:

Ps. adminie w lorce set dla dl i bron jest a dla mg tylko set. brak broni.

MG może używać podstawowej broni zarówno od DK jak i DW. 

Najniższa dedykowana tylko MG nie nadaje się już do sklepu :) (za mocna) 

Opublikowano
9 godzin temu, xroma napisał:

MG może używać podstawowej broni zarówno od DK jak i DW. 

Najniższa dedykowana tylko MG nie nadaje się już do sklepu 🙂 (za mocna) 

Dnia 23.11.2019 o 20:29, wredota napisał:

W tej chwili sprawdziłem statystyki online 17 z tym że to trzeba podzielić na minimum 2 konta czyli ===8     bo  każdy ma EE  i coś tam pewnie jeszcze.

powodzenia

Opublikowano

Podsumowanie weekendu: 

Serwer wystartował w piątek o godz. 19.00

Zawiązała się widzę stała ekipa fajnych ludzi, którzy praktycznie cały czas walczą. Wbrew zapowiedziom co niektórych, jakoś nie widzę, aby te najwięcej działające osoby chodziły w "wypasionych" setach, z wingami 3lvl. Ba!, 2lvl to jeszcze rzadkość. 

Kilka delikatnych zmian zostało wprowadzonych praktycznie w pierwszych 2 godzinach życia serwera. 

Co bardzo rzuciło mi się w oczy, ludzie którzy teraz są stałymi bywalcami, są osobami pomocnymi i miłymi dla siebie. Cieszy mnie to niezmiernie, bo lepiej trzymać serwer nawet dla gromadki fajnej ekipy niż pełnego po brzegi chamstwa. :) 

Miłego!

Opublikowano

Dopiero moge zagrac ale pytanie czy RF i Sumka sa juz dostepne czy dalej niemozna ntych postaci powolac to pytanie do ADMINA i oczekuje odpowiedzi

pozdrawiam

Opublikowano

Zaskakujace exp 15 serwer chodzi 3 dni a ludzie max lvl hehehehe Admin badz powazny przeciez to dziecinada co robisz kazdy kto ma chodz odrobine oleju w glowie wysmieje Cie ^^^^^^^^^

NIEPOLECAM   nielubie oszustow  

Opublikowano

RF i Sum  - karty do kupienia w X-shop (coiny do zdobycia z boxow, Bok'ów, BC itp) 

Proszę nie wyzywać mnie od oszustów bezpodstawnie. 

4 osoby z max lvl - Praktycznie online od startu.

Opublikowano

Z powodu niskiego zainteresowania serwer R.I.P
Jeszcze dzisiaj zaproszę na Otwarte Testy nowego ustawienia w których będzie mógł wziąć udział każdy.

Zadam również kilka pytań do ankiety, dzięki czemu powstanie serwer z takim setup'em jaki będziecie chcieli.  (jaki będzie chciała większość)

Otwarte testy pozwolą wyeliminować błędy których nie wychwyciło kilku poprzednich testerów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...