Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okazje cenowe by vvedelek

VVedelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OKAZJE CENOWE

Witam

Od dłuższego czasu zajmuję się szukaniem okazji cenowych na różnego rodzaju produkty. Z okazjami bywa różnie. Raz znajduje się prawdziwe perełki, raz trochę gorsze. Uważam, jednak że warto polować na promocje, ponieważ możemy wiele zaoszczędzić. Interesuję się głównie elektroniką, aczkolwiek na oku mam wiele kategorii. Jako, że jestem nowym użytkownikiem na forum chcę coś dla Niego zrobić i dla użytkowników – kto wie, może kupicie coś dzięki mnie? Zapraszam do komentowania tego wątku i zadawania pytań.

1. Słuchawki Denon AH-D1200

Cena: 277 zł - obecna cena  599 zł - cena przed promocją

Link: bit. ly/ah-d1200

Opis: Ciesz się dźwiękiem najwyższej jakości, gdziekolwiek jesteś. Denon AH-D1200 wykorzystuje ponad 50 lat doświadczenia w rozwoju technologii słuchawek, aby tworzyć trwałe, pomysłowo zaprojektowane słuchawki zapewniające dźwięk o wysokiej rozdzielczości. 50 mm przetworniki autorskiej konstrukcji dostarczają szczegółowe, dokładne brzmienie Twoich ulubionych utworów. Zaprojektowane do długotrwałego użytkowania, AH-D1200 mają ergonomiczną konstrukcję oraz nakładki nauszne wykonane z pianki z pamięcią kształtu, co zapewnia wygodne dopasowanie. Niezależnie od tego, czy chcesz się zrelaksować w drodze do pracy, czy skoncentrować się na zadaniu, AH-D1200 zapewni Ci wygodę tak długo, jak chcesz.

•doskonały dźwięk podczas podróży oraz codziennych aktywności
•przetworniki 50 mm dostrojone do warunków zewnętrznych zapewniają czysty i szczegółowy dźwięk
•ergonomiczne piankowe wkładki nauszne zapewniające wygodę użytkowania przez długi czas
•miękka skóra ekologiczna zapewnia wygodę i integralność designu
•składana konstrukcja oraz pokrowiec zapewniający łatwe przenoszenie i przechowywanie
•odłączany kabel z wbudowanym mikrofonem do obsługi połączeń telefonicznych na dowolnym smartfonie
•trwałe aluminiowe muszl
•sterowanie odtwarzaniem muzyki oraz wideo z dowolnego kompatybilnego urządzenia App
•średnica przetwornika: 50 mm
•pasmo przenoszenia: 5 - 40 000 Hz
•maksymalna moc wejściowa: 1.300 mW
•impedancja: 24 ?
•czułość: 100 dB/mW

2. Xiaomi mi9t pro 6/64

Cena: 1.256zł - obecna cena 1.975zł - cena przed promocją

Link: bit. ly/mi9t_pro

Kod promocyjny: GBM9TPRO1

Opis i dane: https://www.mgsm.pl/pl/katalog/xiaomi/mi9tpro/

Świetny telefon w super cenie. Bajeczny ekran AMOLED,  moduł NFC, dzięki któremu możemy użyć telefonu jako karta płatnicza, wydajna bateria oraz trzy aparaty.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat został przeniesiony do kosza.

Powód: Treści nieaktualne. 

Jeśli uważasz, że ten temat nie powinien się znaleźć w koszu, bądź jesteś jego autorem i chciałbyś go zaktualizować skontaktuj się z moderatorem lokalnym działu Elektronika. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...