Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x100] MIGHT MU

Trystian1990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Admin dopracowała serwer na testach , wygląda to bardzo dobrze , mam nadzieje ze nie będzie  z tym serwer jak z innymi ostatnio startującymi . Czekam na start i zachęcam do rejstracji , tym nas wiec tym lepsza zabawa , a serwer zapowiada sie bardzo ciekawie 

Opublikowano

Nie wiem z kąd to masz ale to nie jestem ja przykro mi , mam ważniejsze sprawy na głownie niż wchodzi na jakis serwer i spamować , wiec przykro mi ale nie trafiłeś co do haków , to zapraszam zoabczymy co ci wyjdzie , ale  wątpie głupie gadanie 

Opublikowano

no PolnaBestia ja tez nie lubię takich niekulturalnych zachowań jak reklama na innych serwerach więc rozumiem ale jeśli ktoś Cię tym zdenerwował  to bezpośrednio do tej osoby pisz przecież jak dorośli.

Opublikowano

Gram już prawie 2h i stwierdzam że bardzo fajny serwer  nie za łatwy ale wingi 1 lvl i trochę lepsza niż podstawowa broń dostępna dla każdego.

Jak dla mnie zajebisty serwer

dołącz i zobacz sam

wingi w lorce na środku za fre

Polecam sprawdź a zostaniesz na dłużej.

Opublikowano

Zapraszam na Serwer , Start serwera przebiegł bez problemowo , pierwsze jewel juz wydropione , nawet pierwsze pk juz na serwerze sie odbyło .Dla sprostowania w shopie sa mini winig 

Zaparaszam 

Opublikowano

w sumie dziwne spodziewałam się na start więcej online a dawno na takim dobrym serwerze polskim nie pograłam, jak na tych testach trochę. (ostatnio na serwerze Cinu- ktory mial byc na podobienstwo xworlda ale niestety tam tez cos potem wyszlo chyba nie tak dośc szybko) 😞 , chyba za dużo razy się ostatnio przejechali ludzie jak ja i wolą poczekać a nie iść na start czy sie rozeszli na inne serwery?:) jak tak to zapraszam im więcej tym ciekawiej a oceniam że tu warto trochę czasu 'zmarnować';). Ja też wbije jutro już na amen . Sklepy  lepsze czyli do BD+0 są bo nie ma wypadajek standard z lepszymi itemami, na wingi 1lvl trochę się poczeka bo JOLe nie dropią z normalnego dropu na mapach.. trzeba zebranymi b/s, które lecą częściej podnieść itemy na pralkę jakieś lepsze zapewne żeby był sensowny procent.. DObre rozwiązanie z wcoin można po 1/2 dniu bez Vipa mieć seale za czas online,Seal kosztuje 100 a za 1h w grze jest 5:).  Ze SMALL WINGS nic się nie da zrobić, ani prac ani upgrade na + jeśli ktoś nie wie, to norma na start miniwings od dawna szczególnie na wysokich Sezon, dostępne są obok ringu!  🙂

Opublikowano

ADMIN zwiększ drop kamieni, bo expie od kilku h i nic mi jeszcze nie poleciało. To nie jest Global tylko priv 100 expa. Wypadajki tak samo, dropły mi 3 od kilku godzin.

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na serwer , miło się zaskoczyłem 🙂 aby coś osiągnąć trzeba "Pograć" , wbijanie itemkow i pralka będą miały ogromne znaczenie , co ruszy handel , wejdź a się przekonasz 🙂

Opublikowano

Ja również zapraszam, całkiem nieźle w porównaniu ze startami innych jeśli chodzi o jakość. Byle nie przedobrzyć z ułatwieniami (poprawkami na wniosek graczy - choć niektóre całkiem słuszne) Przydało by się jeszcze paru graczy, więc wbijajcie sprawdzić i zagrać :D

Opublikowano

Serdecznie zapraszam wszystkich do gry. Ustawienia jednak okazały się strzałem w 10! Drop kamieni, wypadajek jest ustawiony idealnie. Ludzi coraz więcej. Handel kwitnie cały czas.

Opublikowano
Dnia 23.11.2019 o 23:24, Kobcon napisał:

ADMIN zwiększ drop kamieni, bo expie od kilku h i nic mi jeszcze nie poleciało. To nie jest Global tylko priv 100 expa. Wypadajki tak samo, dropły mi 3 od kilku godzin.

Kamienie to lecą ale chaosy to nie. Bynajmniej  ja od początku jeszcze nie wydropiłem żadnego a jestem już po resie. Szkoda bo coś tam mogłoby lecieć .Ale serwer i tak mi się podoba  .POLECAM...

Opublikowano

Tarsan  tak drop chaos jak i joli został wyłączony z normalnego dropu można je tylko zdobyć w eventach oraz drapiąc serca

Zapraszam na Serwer już od przyszłego Tygodnia                                                                                   images?q=tbn:ANd9GcRREV07lbe6exiicjAQzDN

02.12 Rusza pierwszy cykl Walki o Zamek !!

Nie czekaj !!! zakładaj konto i przyłącz się do Walki o władze nad Zamkiem !!!

Opublikowano

niestety NIE POLECAM. - powód serwer PAY2WIN, ogromna przepaść miedzy graczami VIP, a bez VIP

a dokładniej wczoraj admin zmienił Xshop i za euro się kupuje coiny, VIP na stronce kosztują 1000coin+++ i jest do 30exp więcej za to, w XSHOP za te same coiny kupuje się: Pety/ringi/seale 100/150 coin kosztują. I goscie biegaja sealach, w skeletonach, jak seal daje+25% do expa, ring skeleton+pet skeleton +60% do expa, Vip ze stronki do 30% expa i sie dziwić że ludzie tyle rr maja. co z tego że itemow kupic nie mozna jak ludzie z hajsem mają do 2x więcej expa. trzeba było itemy dac za hajs i troche tylko exp lepszy, zero rywalizacji już. Nie mam nic do ViPow  ale przemyslanych, tu są jakieś jaja po prostu, a 5coin na 1h za online to teraz nic nie daje. Jak komuś nie przeszkadza to co wyżej to można zagrać, moby od Kantru w góre do poprawki jeszcze bo wczoraj pod NON RES ustawione były siła ich i exp, ludu na Karutanie expili już. Poza tym ok. Pzdr.

Opublikowano

Myślę, że dramatyzujesz - ja jestem zalogowany prawie cały czas i właśnie z online time sfinansowałem sobie seala. A ludzie płacą i płacić będą zawsze - tego nie unikniesz, chyba że wejdziesz na serwer który ktoś postawi z dobrego serca i pokryje wszystkie koszta (a tanie to nie jest). Tak, czy inaczej osobiście zapraszam do gry - jest stabilnie i gra się przyjemnie 🙂 

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem chłopie, serw pay2win tyle że nietypowy bo nigdzie za kasę nie dają do dwoch razy większy exp. Tyle w temacie

Opublikowano

Czytam ze zrozumieniem i chyba na niewielu serwerach gościłem, gdyż na praktycznie każdym z nich można było zestawem vip+seal+szkielet wyrobić PONAD 2x większy exp niż gracze bez tych ułatwień.

Opublikowano

Obydwaj macie racje ze to dość duży dodatek ale zaraz większość serwerów tak ma . Ale z ciekawostek na serwer ma wykpionego vip 4 osoby i zaznaczę ze nie są to Top gracz 

A po za tym Zapraszam na Serwer codziennie przybywa nam nowych graczy !!

Opublikowano

NIestety  ale graczy ubywa bo ci co kupują za pieniądze  są wyróżniani. Przykład  jak mnie na spocie zabili chyba z 10 razy pisałem na poście Admin cisza nic . Ale jak ja zabiłem kogoś kto chyba miał  wykupionego Vip  bo szybko awansował to Admin pojawił się natychmiast.

Dziękuję za taką grę

Z mojej gildi dra coraz mniej osób bo czują jakiś przekręt.

A ci co kupują Vip. pozbędą się wszystkich raptem 40  i zostaną sami będa mogli grać ,płacić i grać do woli

powodzenia

Na początku tak ale teraz nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...