Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] ZeroGame | Hero Zero

LujekV2

Ankieta  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grasz na ZeroGame?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę dodać, kto jest odpowiedzialny za serwer. ^^

Opublikowano

napewno nie jest to jedyny serwer ktory dziala na nowej wersji ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, sf1xu napisał:

napewno nie jest to jedyny serwer ktory dziala na nowej wersji ;)

To mi kurwa wskaż jakiś priv hz na nowej wersji..

dupa

Opublikowano
3 godziny temu, sf1xu napisał:

napewno nie jest to jedyny serwer ktory dziala na nowej wersji 😉

Jak na razie to tylko ZeroGame jest na nowej wersji najbardziej odbugowany więcej serwerów na nowej raczej nie ma

banner.gif

Opublikowano

Update: Statystyki towarzyszy zwykłych, rzadkich i epickich różnią się. Tzn staty * typ (1-zwykły, 2-rzadki,3-epicki)

No i jakby ktoś nie widział to dodałem historię ataków wczoraj. Wiem, nie jest to jakaś mega-super zajebisto-wykurwista aktualizacja ale przydaje się.

s.png

dupa

• Issia zmienił(a) tytuł na [Prezentacja] ZeroGame | Hero Zero
Opublikowano
3 godziny temu, Amareniarz napisał:

To mi kurwa wskaż jakiś priv hz na nowej wersji..

nie denerwuj sie gosciu napisalem ci tylko ze twoj serwerek nie jest jedyny na nowej wersji 

Opublikowano
1 minutę temu, sf1xu napisał:

nie denerwuj sie gosciu napisalem ci tylko ze twoj serwerek nie jest jedyny na nowej wersji 

A ty przestań nabijać posty.  @Aive @Issia wiecie co zrobić. 

dupa

Opublikowano

popłacz się nie rozumiem takich ludzi zamiast poprowadzić normalną konwersację to zaczyna się bulwersować i wzywać administrację

Opublikowano
20 minut temu, sf1xu napisał:

popłacz się nie rozumiem takich ludzi zamiast poprowadzić normalną konwersację to zaczyna się bulwersować i wzywać administrację

Jak ci kurwa mam normalnie odpowiedzieć na bezsensowny komentarz? O.o żeby chociaż był jakiś działający prywatny serwer hz na nowej wersji..

dupa

Opublikowano
3 minuty temu, Amareniarz napisał:

Jak ci kurwa mam normalnie odpowiedzieć na bezsensowny komentarz? O.o żeby chociaż był jakiś działający prywatny serwer hz na nowej wersji..

myslisz ze tylko ty umiesz podmienic swfy na nowa wersje i dopisac requesty?XDD

Opublikowano
2 minuty temu, sf1xu napisał:

A na discord to taki mądry nie jesteś xDD

EDIT:a tak btw to już ogarnijcie się 😉 na priv możecie dokończyć swoje spory 😛

banner.gif

Opublikowano
3 minuty temu, sf1xu napisał:

Jebany debilu czy ja napisałem, że tylko ja potrafię podmienić swfy pod nową wersję i dopisać requesty? czy że nie ma jeszcze żadnego innego działającego prywatnego serwera hz na nowej wersji? A jeśli takowy jest to mi kurwa go podlinkuj.

dupa

Opublikowano

Polecam każdemu pomyśleć przed publikacją tu swojej następnej wypowiedzi, bo prawie połowa postów w tym wątku jest kompletnie zbędna, zaczyna się też pojawiać flamewar, a przypominam, że to wszystko jest odpowiednio nagradzane. 🙂 

Opublikowano

Jak to kto jest odpowiedzialny? Odpowiedzialny za zerwer jest @Lujekk  Co chwile publikuje prezentacje serwerów na swoim kanale, cały czas go wychwala, nick na discord "Amarena", a do serwera się nie przyzna XDDD jeszcze "zerogame"

https://hz-pv.pl

PRYWATNY SERWER HERO ZERO W 2022 ROKU

Opublikowano
21 minut temu, ZwykłyK napisał:

Jak można być tak zamkniętym kolesiem jak ten Amareniarz czy jak mu tam... Serwer chuj*y jak właściciel... 

Jestem zamknięty bo w odpowiedzi na komentarz "napewno nie jest to jedyny serwer ktory dziala na nowej wersji 😉" poprosiłem o podlinkowanie chociaż jednego działającego prywatnego serwera na nowej wersji? ..  

dupa

• Issia zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...