Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x50] OldSchool MU

xroma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuję za informację. 

Problem rozwiązany - nowy klient do pobrania ze strony. 

Czy uważacie, że powinienem zrestartować wszystko do 0 i ruszyć od nowa? 

Opublikowano

Myślę, że w ogóle powinieneś dopracować publikację i zrobić jakiś "hype" na serwer i wtedy solidnie wystartować, bo wszedłem do gry i widzę, że jest 10 osób online, więc serwer już na starcie jest trupem i szkoda Twojego czasu i prądu na chwilę obecną, bo nic z tego nie będzie.

Opublikowano

Wiesz sam nie wiem jak to ubrać w słowa, bo ja to wchodzę w publikację, czytam, podobają mi się ustawienia, zaczynam grać. No, ale wiele jest chyba osób co, żeby zacząć przygodę z nowo otwartym serwerem potrzebują jakiegoś większego bodźca wcześniej. Takiego klimatu, że jak wystartuje serwer to będzie to coś wyjątkowego, stabilnego, dopieszczonego etc. a tutaj przeczytają kilka linijek tekstu, że tam znowu coś startuje, takie i takie ustawienia, nikt w postach nie pisze, że czeka na start, że wpadnie z ekipą itd. i nie ma po prostu hypu, bo ludzie myślą, że to jakiś kolejny serwer postawiony w 2 dni, co za tydzień już nie będzie istniał. Coś w tym musi być, bo jak widzisz nie dopisała liczebność ludzi na starcie i co będzie lepiej z kolejnymi dniami? Podejrzewam, że już jutro będzie 5 osób online i do zatknięcia serwer. Sam musisz wyciągnąć z tego wnioski podpatrując może inne publikacje itd.

Opublikowano

Myślę, że zobaczę jak będzie.

Serwer nie zniknie, najwyżej jak będzie stał pusty to się zrobi coś nowego. I w tedy zrobię "Hype" :) 

Ale dla przykładu, na innym "znanym" :) forum temat otworzono  dopiero 50 razy. Jestem może optymistą? 

• Aive zmienił(a) tytuł na [S6E3][x50] OldSchool MU
Opublikowano

Gram już 3 dzień, server bardzo fajny. Jest klimacik Exp nie za duży można cieszyć się zdobywaniem przedmiotów. Jak najbardziej polecam bez lagów. Admin bardzo w porządku. Na serverze ład i porządek ! 

Opublikowano

Serwer zawieszony. 

Wybaczcie, ale dla 6-8 osób nie było sensu dalej tego ciągnąć w obecnej postaci. 

A wieloktrotnie prosiłem żeby napisać opinie, być może to przyciągnęło by więcej ludzi. Zareagowała jedna osoba. 

Pracuję nad zupełnie innym setupem. 

Aktywne osoby otrzymają e-mail z informacjami. 

Dziękuję tym kilku osobą za wspólne dni, wasze sugestie bardzo pomogły w ustawieniach. 

Obecnie trwają testy nowej konfiguracji. 

Opublikowano

Dziękuję osobom które się zgłosiły.

Dziękuję również tym kilku osobom, które zagrały na Old School. To dzięki wam powstał idealny Setup.

Wykorzystałem mnóstwo waszych podpowiedzi i pomysłów.

Proud of Mu powstał właśnie pod wasze sugestie. Być może teraz start będzie znacznie lepszy.

Dzięki!

Opublikowano
1 godzinę temu, SirKirgo napisał:

Zglosilem sie podalem maila i nic czyli wybrancy testuja ^^^^^^

Przyjacielu, ja niestety nic nie dostałem. 

Opublikowano

Proud of mu nie tam wyslalem gdzie trzeba sorki ale jak mnie cytowales to na priw mozesz wyslac hasla dostepu do testu jesli jest taka potrzeba 

pozdrawiam

Opublikowano
Dnia 18.11.2019 o 20:22, SirKirgo napisał:
2 godziny temu, SirKirgo napisał:

Proud of mu nie tam wyslalem gdzie trzeba sorki ale jak mnie cytowales to na priw mozesz wyslac hasla dostepu do testu jesli jest taka potrzeba 

pozdrawiam

Dane wysłane na priv :) 

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...