Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PVPMT2.FUN [4fun/PvP]

ReIz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie tu sa pizdy na tym forum. Gość postawił zwykły serwer bez is żeby ludzie sobie porobili pvp z nudy. No ale oczywiście wejdą jakieś" bystre głowy" i zaczną szukać uj wie czego w zwykłym serwerze do zabawy. Nie wiem czy po prostu ludzie się muszą nad wami litować czy po prostu to zwykła polaczkowa zawiść. Szkoda słów.

wejdę własnie z powodu ze to pvp serwer

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

@Revayerq A po co więcej na serwerze PvP? i co jest nie tak z tym Forum? 😄 

Online jest ponad 60

Połowa błędów która była na starcie już jest naprawiona 🙂 

Opublikowano
1 godzinę temu, ReIz napisał:

Online jest ponad 60

Połowa błędów która była na starcie już jest naprawiona 🙂 

Wszystko dla niego jest nie tak, bo wiesz to największy developer forum. Xddd

image.png

Opublikowano
Dnia 4.11.2019 o 16:01, ReIz napisał:

To, że serwer stoi pusty od strony plikowo-bazowej i od strony bazy-graczowej. Nic ciekawego, tak więc mam prawo nie polecić, twój serwer jest stratą czasu i powinien być szybko zapomniany. Przynosisz wstyd dla polskiej społeczności Metin2Priv. A co jest nie tak z forum? Dokładnie nie mogę napisać co z nim jest nie tak (wypisać błędów/glitchy i niedoróbek), ponieważ takie coś u mnie (i u każdego szanującego swój czas i własną wartość specjalisty) kosztuje.

Dnia 4.11.2019 o 18:02, ILui napisał:

Wszystko dla niego jest nie tak, bo wiesz to największy developer forum. Xddd

Nie, to po prostu ty jesteś beztalenciem, który się nie uczy (albo się nie potrafisz nauczyć).

Opublikowano
3 godziny temu, Revayerq napisał:

To, że serwer stoi pusty od strony plikowo-bazowej i od strony bazy-graczowej. Nic ciekawego, tak więc mam prawo nie polecić, twój serwer jest stratą czasu i powinien być szybko zapomniany. Przynosisz wstyd dla polskiej społeczności Metin2Priv. A co jest nie tak z forum? Dokładnie nie mogę napisać co z nim jest nie tak (wypisać błędów/glitchy i niedoróbek), ponieważ takie coś u mnie (i u każdego szanującego swój czas i własną wartość specjalisty) kosztuje.

Nie, to po prostu ty jesteś beztalenciem, który się nie uczy (albo się nie potrafisz nauczyć).

Nawzajem xd

image.png

Opublikowano

O jakiś Polski pvp czas wbić i zrobić dominacje xD. Szkoda że u nas tak słabo z tymi serwerami i muszę grać na zagranicznych pvp. Bo nie ma u nas żadnego sensownego serwera do gry na tę chwilę. Widzimy się w grze !

''Drodzy gracze no litości. Trzeba wielkiej naiwności. Aby ściagnąc keyloggera. I zaczynac znów od zera. Na nic płacze, na nic żale. Tylko expic trza wytrwale. Bo ci GM konta nie da. Więc ogólnie bieda... bieda.''

Opublikowano
10 godzin temu, jazgrymuar napisał:

O jakiś Polski pvp czas wbić i zrobić dominacje xD. Szkoda że u nas tak słabo z tymi serwerami i muszę grać na zagranicznych pvp. Bo nie ma u nas żadnego sensownego serwera do gry na tę chwilę. Widzimy się w grze !

Ciężko o serwer pvp w kraju w którym ludzie nie potrafią nawet kontrolować własnej postaci XD

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
7 godzin temu, SiureK™ napisał:

Ciężko o serwer pvp w kraju w którym ludzie nie potrafią nawet kontrolować własnej postaci XD

XDDD , +1 

Opublikowano

- wystarczyłyby dwa królestwa
- fajnie jakby roski nie padały po padnięciu 

- zmiana ekwipunku się pierdoli 

Ale ogólnie da się pograć i pobić 🤠

Opublikowano

Już za niedługo wejdzie na serwer aktualizacja

- Szarfy (Za darmo u NPC do wyglądu)

- Transmutacje

- Nakładki (Za darmo u NPC do wyglądu)

Na serwerze gra ponad 100 osób jak chcesz się pobawić w pvp to zapraszamy 😉 

Opublikowano
3 godziny temu, ReIz napisał:

Na serwerze gra ponad 100 osób

Co to jest sto osób na serwerze Metin2?

Opublikowano
Dnia 11.11.2019 o 16:11, Burza. napisał:

Wystarczy wejść, a zaręczam, że szybko nie wyjdziesz. Potyczki, PvP, coś dla wyjadaczy rywalizacji.

Polecam serdecznie, a zwłaszcza na jesienny wieczór  ❣️

Szczególnie widoczne są pojedynki słowne, na to kto jest większym dywnem, i kogo matka lepiej daje dupy.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...