Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoBot wbił RSa. Jak?

SsEeBbEeXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie 😄
W sumie temat powinien być w dziale OTS natomiast raczej sytuacja dotyczy ogólnie rzecz ujmując Tibii bo chyba sytuacja która się mi przytrafiła jest również możliwa w RL..
Zabawna sytuacja, nie wiem jakim cudem to w ogóle się stało ale...jakiś gracz wbił mi RSa O.o ale do rzeczy...nigdy bot nie bił mi innych graczy, gdy tacy byli na ekranie to nawet nie bił mobów tylko biegł sobie dalej...nigdy podczas botowania nie wbił się white skull więc sytuacja tym bardziej zadziwiająca ! O.o
Jakim sposobem bot ubił na expie 7x tego samego gracza tym samym wbijając sobie redskulla, po czym ten sam gracz (chyba na MC bo ubiło mnie w zasadzie 3) koncertowo mnie uje%*ł i wysypało się całe eq... jak jak jak?! 😄 😄 😄 jestem tak wku&^*$y, że aż rozbawiony całą sytuacją 😄
Cała akcja trwała dokładnie 123 minuty (od pierwszego deda tego magika który mnie uwalił do momentu mojego deda) ... ktoś miał silną determinację 😄

Opublikowano

Pewnie lurował mobki pod schody/drabinę i jak miałeś ustawione jakieś aoe to łatwo nabić komuś fragi (wystarczy skakać i bot się pogubi) :d

Opublikowano

W sumie ma to sens...hmm jest jakaś aplikacja na telefon do monitorowania xenobota ? Wymyśliłem sobie, że mogę co jakiś czas odpalić pulpit zdalny google aczkolwiek to mało wygodne ale jeśli nie ma co się lubi...to lepiej się tak męczyć niż tracić górę "pieniędzy" 😄

Udało mi się nawiązać kontakt z moim oponentem, zadałem mu pytanie - "jak, jakim cudem ci się udało?" to mi odpisał... "determinacja, ciężka praca, cierpliwość [...] wbicie RSa to nie był problem, chody zaczęły się jak już go miałeś [...] " 😄 zdradził mi nawet sekret jak to zrobił 😄 mianowicie...czekał aż bot zluruje moby i wbiegał w nie jak bot zaczął je atakować, same moby zabiły go kilkanaście razy podczas tego procederu ale takim sposobem obrywał z exori ode mnie no i gotowe 😄

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze powiedz, ze wylapales na yalahar grim na gunzodusie, bo ja ostatnio zrobilem gociowi tam rsa. To nie problem wejsc knightowi z exori itp 

1377531174-U173186.png

• Rayzer. zmienił(a) tytuł na XenoBot wbił RSa. Jak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...