Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x70] Bitwa o Zamek

BitwaOZamek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do daty startu  ehhh... poprzednicy wyjasnili. Powiem tak: chcecie miec duzo ppl online ? - przesuncie start najdalej czwartek - piatek, początek weekendu ludzie maja wolne od pracy/szkoły  w wiekszosci co zwiastuje idealny start z dużą ilością graczy. 

P.S zarejstrowalem sie ma forum 2 dni temu,  dalej nie otrzymałem linku aktywującego konto. Przemyślcie sugestie graczy co do startu serwera a będziecie mieli komplet graczy.  Pozdro!

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie było testów czyli albo już ustawione jak Admin chce albo żywioł. Data startu dla mnie akurat może być. Ustawienia jeśli chodzi o spoty przy tym expie trochę dziwne jeśli serwer ma postać choć z 3 miechy . Doświadczalnie sprawdziłem już kilkanaście takich (exp od 20 do 100) i licząc vipa + party to się równa ze 3  resy conajmniej za 24 godziny (przy takich spotach topka i 5 czy więcej zrobi) bo exp będzie ponad 100 a spoty 3 razy większe. Radzę się zastanowić jeszcze póki czas jeśli chodzi o wielkość spotów) 😄 Czyli jak pisali powyżej topka odskoczy a nowi nie przyjdą bo zobaczą przy expie 70 po tygodniu 50 res to się zniechęcą. Nie pomoże zachwalanie na żadnym forum. Powiem tak że i tak zajrzę bo nic ciekawego z resami nie ma. Ale czy się sprawdzi w praniu to niestety dopiero w poniedziałek wieczorem się przekonamy 🙂 Oby!!!!!

Opublikowano

Rozpoczynamy Bitwę o Zamek!

Już jutro 11.11.2019r. o godzinie 19:00!

Stań do walki i bądź zdobywcą zamku. 

Punktualnie o 19:00 bramy otworzą się i rozpocznie się wielotygodniowa rywalizacja.

Klient gry do pobrania w dziale "Pliki do pobrania" w godzinach porannych 11.11.2019r.

1dzienboz.jpg

ODPOWIADAMY 

Co do spotów - ocenicie już jutro

Data startu - Nasz wybór, rozumiemy Wasze rozgoryczenie

Konta na forum są ręcznie zatwierdzane, zmienimy To lada chwila i nie będzie problemu. Wszystkie obecne są już aktywne. Możecie pisać na naszym forum.

Nie mniej jednak, zapraszamy serdecznie!

Opublikowano
12 godzin temu, Miraclee napisał:

Witam, czy używanie hacków, cheatów czy jakkolwiek to nazywacie będzie dozwolone? 

Hahaha Mirek Ty stary wyjadaczu ^^ 😄

Kope lat 🙂

Opublikowano

Może zawitam jak pyknie 150 online bez multi-kont 😉

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Witam 70x expa , 30 mobow na spotach? dokladajac do tego seale to pewnie res w 10 min jak na x1000 albo i lepiej  jak za 1 spot 30 lvl bedzie  chyba ze ma z minotowy respawn.
A co do formy "podziekowania" za donate, niestety ale prawnie takie cos nie istnieje  dajesz za wplate credity wiec jest to sprzedaz i podlega pod dzialalnosc gospodarcza, niestety "podziekowanie" dziala  wtedy jak dana osoba nie otrzymuje nic w zamian za wplate. Popytaj prawnika, bo mozna sobie zrobic kuku.

73.png

Opublikowano
1 godzinę temu, TampS napisał:

Może zawitam jak pyknie 150 online bez multi-kont 😉

Żartujesz? 150 możliwe tylko na non res. Ja od 2-3 lat nie spotkałem serwera z resami żeby na start było  120-150 fizycznie bez multi - ale może akurat źle szukałem. Gdyby się udało połowę z tego już było by nieźle a 100 to ho ho! Na teraz ponad 80 kont a do 19 jeszcze chwila.....

Opublikowano
Cytat

Are you really a human? Enter the verification code correctly!

Nie da się zarejestrować konta na stronie... Za każdym razem jest napisane, że niepoprawny kod wpisuje

Opublikowano
23 minuty temu, Ventori napisał:

Nie da się zarejestrować konta na stronie... Za każdym razem jest napisane, że niepoprawny kod wpisuje

Musisz coś źle robić, rejestracja działa bez problemu.

Pozdrawiamy.

Opublikowano

Jak może coś robić źle w rejestracji 5 sekundowej, nie da się założyć konta i tyle potwierdzam. : )

SCREEN.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...