Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antycheat zbugował moje konto na serwerze

Gość vertek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę a szybką pomoc! Mam serwery połączone bungeecordem - na lobby się loguje, wybieram kompasem i idę na survival - i teraz tak: Na lobby jak się loguję normalnie sobie chodze itd. i nic mnie nie cofa - a na survival jak wchodze to mnie zaczyna mocno cofać co jakieś 5 ticków lekko do tyłu.

Zaczęło się to podczas gdy szukałem jakiegoś antycheata na moj serw - musiałem wytestować jak to działa więc pobrałem jakieś cheaty i po jakimś właśnie cheacie zaczęło mnie tak cofać - usunąłem go ale dalej mi się to dzieje 😕 Jakieś pomysły jak to naprawić? Proszę, moja praca nad serwerem jest mocno ograniczona ...

EDIT: Zauważyłem że nie mogę wejść w enderchesta - jak wejdę to po 2 tickach mnie wywala (tak na oko mówię ten czas) 

Opublikowano

Usunąłem wszystkie antycheaty które wgrywałem, nawet ponownie instalowałem żeby je usunąć i nic

• Rayzer. zmienił(a) tytuł na Antycheat zbugował moje konto na serwerze
Opublikowano

Niestety to tak nie działa, na tym serwie nie mam rejestrowania - wejście na serwer survival jest możliwy tylko przez lobby więc wyrejestrować mogę się jedynie z lobby c mi nic nie dało by.
Na całe szczęście mój kolega znalazł jakiś sposób (do tej pory nie wiem jaki) jak ogarnąć ten błąd, już nie mam błędu i chwała mu za to 😄

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...