Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota na Aurera

Dreax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomoze mi ktos ogarnac bota na tego otsa? probowalem z xenobotem to wyskakuje mi powiadomienie ze update nie powiodlo sie, magebot nie dziala

zalezy mi tylko na samej pomocy podczas grania (bicie mlvla, wrzucanie spelli) wiec targeting/cavebot nie jest wymagany

jakby jeszcze mi ktos podpowiedzial gdzie i jak wyexpic sobie msa to bylbym wdzieczny bo dawno w tibie nie gralem i malo co ogarniam, poki co bije glooth bandity na 230lvlu

Opublikowano
11 godzin temu, Dreax napisał:

pomocy podczas grania (bicie mlvla, wrzucanie spelli)

ip changer, client 10 i magebot, gdzieś w dziale jest albo był mój poradnik jak srackować 

Opublikowano
Dnia 25.09.2019 o 19:56, Marchwj napisał:

ip changer, client 10 i magebot, gdzieś w dziale jest albo był mój poradnik jak srackować 

chcialem scrackowac tego magebota to przy wybraniu dysku wyskakiwalo mi "couldnt open disk"

potem zainstalowalem tibie 10 i ip loadera to nie chcialo mnie z serwerem polaczyc nawet bo wersja mojego klienta jest za stara

dodam jeszcze ze magebot odpala mi sie na wersji ich klienta ze strony, nie musialem uzywac tego programu do zmiany keya w bocie

nagle zaczelo dzialac, nie wiem jak xD

• Rayzer. zmienił(a) tytuł na Szukam bota na Aurera
Opublikowano

Coś nakręciłeś i nie wiesz co. Volume serial musisz zawsze włączyć jako administrator i dopiero potem zmieniać serial ID. Może być tak że wywali Ci magebota jak za dużo ludzi będzie na tym samym keyu to wtedy powtarzasz procedurę ze zmianą i tyle.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...