Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić Hardware ID

mrkubus25431

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie , chciałbym zmienić hardware id które wygenerował bot , po to aby móc używać triala w kółko , taka sama zasada jak w elfie , są jakieś sposoby czy zostaje nauczyć się fiddlera ?

Chodzi o ID które można znaleść --->  hardware profiles w edytorze rejestru

Opublikowano
2 godziny temu, mrkubus25431 napisał:

@KalimTSP Dziękuje za odpowiedź , ale zależy mi również na używaniu go podczas gry , także chciałbym się nauczyć to hardware zmieniać 

Nic nie stoi na przeszkodze żebyś grał sb na wirtualce ale jak wolisz tylko podpowiadam ?

Opublikowano

Nie wiem czy chodzi o to samo ale volume serialem możesz zmieniać ID partycji, nie sprawdzałem czy w rejestrze też zmienia

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

No ale jeśli hardware id jest w rejestrze to z tego poziomu powinieneś móc to zmienić na inną wartość czy to też nie działa? Ale z tego co czytam to hardware id tego dotyczącego płyty głównej nie zmienisz chyba że mówimy o czymś innym? To id wygenerował bot w rejestrze czy chcesz zmienić ID płyty głównej czy dysku twardego?

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...