Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

/move kosz

ExBoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, ExBoss napisał:

ROZUMIEM DZIĘKI ZA OPINIE I ZAPRASZAM 

Dodaj godzinę startu na publikacji tutaj i na zagranicznych stronach żeby wszyscy widzieli, nie tylko na stronie.

Coś jest nie tak jak się zalogujesz na stronie. Wszystkie kafelki się przestawiają, nie da się wejść w opcje konta itp.

Cytat

Error

Controller setting not found.

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

VIP konto jest opisane na forum . Webshopa nie ma brak możliwości kupienia itemków.  Jak stworzysz postać na serwerze wszystko na www będzie działało poprawnie 

Mam prośbe jeśli znacie jakies fora z mu na którym jeszcze nie ma publiakcje serwer podajcie link do forum na pm  

Dziękuje 

Opublikowano
1 godzinę temu, ExBoss napisał:

VIP konto jest opisane na forum . Webshopa nie ma brak możliwości kupienia itemków.  Jak stworzysz postać na serwerze wszystko na www będzie działało poprawnie 

Mam prośbe jeśli znacie jakies fora z mu na którym jeszcze nie ma publiakcje serwer podajcie link do forum na pm  

Dziękuje 

Haha co za antyhack, wykrył jakiś program niedozwolony i mnie zablokował... Oczywiście nic niedozwolonego nie używam.

EDIT: Ok, main uruchamia się.

Opublikowano

Wydaje mi sie że 25kk za resa to nie jest zbyt duzo , tym bardziej ze wystarczy zrobić  troche questów i juz masz na resa

Opublikowano

Dzień dobry,

choć może nie do końca.... Gram już kilkanaście lat w MU i jeszcze nie zdarzyło mi się coś tak dziwnego. Zrobiłem 2 konta - SM i za chwile stwierdziłem że może MG sobie też popykam. SM dobiłem do 188 lewelu a MG do 144. Nagle na obu kontach dostałem dc i zapętlone  próby reconecta. Wyszedłem więc z gry sprawdzić czy coś się dzieje. Po chwili próbuje wejść na konta a tu konta z SM nie ma wogóle a zostało konto z MG ale na nim jest też Sm z pierwszego konta a MG ma 1 lewel. Nie liczę tego co straciłem z dropu. Cóż różnie to bywa na serwerach ale ja już podziękuję, zniechęciło mnie to ciut mimo że nie musi być to winą Admina 😄

Opublikowano

Wow szczerze jestem zaskoczony ale dzięki ze napisałeś ten problem przyjże sie temu bliżej . Co  do multi kont jest to dozwolone 

Opublikowano
13 minut temu, ExBoss napisał:

Wow szczerze jestem zaskoczony ale dzięki ze napisałeś ten problem przyjże sie temu bliżej . Co  do multi kont jest to dozwolone 

Nie dziwię się - ja też byłem .........bo różne cuda już widziałem na MU ale takiego czegoś jeszcze nie 😁

Opublikowano

Gra się super. Naprawdę mega pozytywnie jestem zaskoczony. Fajnie wszystko zbalansowane, atmosfera elegancka, gracze pomocni z kulturą. Jak ja już zostawiam na noc komputer na spocie w party to wiedz, że coś się dzieje i musiało mi się bardzo spodobać 🙂 Polecam dołączyć do zabawy i z tego obecnego stanu graczy 40-50+ zrobić przynajmniej drugie tyle.

Opublikowano

Zapowiadało się ok, ale sealed boxy zniszczyły całą frajdę z gry. Ludzie latają w exc red spirit/platinach +13. Częściej widzę graczy z exc +13 niż w wingach 1lvl, wygląda to komicznie...  Jeśli komuś to nie przeszkadza, to niech wbije. Mnie osobiście takie rzeczy kilka godzin po starcie zniechęciły.

Opublikowano

Miło się gra, łatwo o party i pomoc. Ustawienia serwera oceniam jako bardzo ciekawe co powoduje, że serwer się szybko nie znudzi (tak przypuszczam). Max ilość osób w party to 10 więc też ciekawie. Polecam.

Opublikowano
23 godziny temu, Ventori napisał:

Zapowiadało się ok, ale sealed boxy zniszczyły całą frajdę z gry. Ludzie latają w exc red spirit/platinach +13. Częściej widzę graczy z exc +13 niż w wingach 1lvl, wygląda to komicznie...  Jeśli komuś to nie przeszkadza, to niech wbije. Mnie osobiście takie rzeczy kilka godzin po starcie zniechęciły.

To jeszcze nic, cena za klucze do tych golden boxow i silver boxow była 20,  30 wcoinow ? A teraz za golden key trzeba zapłacic 750... Wiele osób na tym skorzystało, obłowiło się w itemy exc +13,+14, gdzie część z nich już ma całe sety... Admin zauważył to po fakcie i zmniejszył sobie cene za tak istotną rzecz w trakcie gry...  Ręce opadają. 

Nie polecam!

Opublikowano
11 godzin temu, Trystian1990 napisał:

Kubcon jest jaki serwer do którego ty niezniechęcasz graczy ?? chyab nie . Czekam na twój serwer 

Jest to pierwszy serwer od dawien dawna do którego zniechęcam po tym jaką admin odwalił kaszanę...

Opublikowano

Niestety, ale tak jak zachęcałem do zabawy to muszę zgodzić się z opinią, że silver i golden boxy zniszczyły w moim odczuciu zabawę i są kompletnym nieporozumieniem, które całkowicie wypaczyło rozgrywkę i ekonomię. Plus te zawirowania z kluczami, gdzie niektórzy obłowili się, a reszta po zmianach została z całym depo boxów i 0 liczbą kluczy. W 1 dzień serwera ludzie w full exe setach +14 gdzie trudniej jest zrobić 1lvl wingi. Uważam, że serwer do wystartowania raz jeszcze, bo poza tą wtopą naprawdę przyjemna atmosfera i miło się gra. Swoją drogą było trochę luźnych dni przez ten dłuższy weekend, a mimo to chyba więcej jak 60 online nie zanotowałem. Obawiam się, że dzisiejszy dzień już dobitnie zweryfikuje serwer i liczbę aktywnych graczy trzeba będzie podzielić przez pół. Widzę po rankingu, że część osób wręcz całym "narodowym pt" po prostu zakończyło zabawę w jednym momencie. Chyba to wszystko zmierza już ku dołowi tutaj..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...