Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

/move kosz

ExBoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie testuję, zapowiada się ciekawie.

Jak dla mnie S6 minus dodatki = Bardziej wygodna rozgrywka (dodawanie stats np) oraz więcej eventów niedostępnych na S2, zatem mamy S2+Extra rozgrywkę.

Dla mnie S6 czysty - jest "zbyt nowy" 

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Testuje serwer od początku i Sewer jak najbardziej jest godny polecenie . A to ze ma niestandardowe ustawienia  i serwer jest inny niż 99% serwerów  to  jak dla mnie to jest Wielki PLUS .

Polecam i Zapraszam na Serwera mam nadzieje ze będzie nas wielu 

Opublikowano

Jak faktycznie są dodane wingi 4 lv to na duży plus.

Natomiast sprawa z RF kiepska, jak ktoś lubi grać RFem to nie zagra na tym serwie. Tym bardziej, że już nie jedna osoba wam o tym pisze. Suma można wyłączyć to ok

Opublikowano

Witam Moi Mili czas Leci , Wielkimi krokami zbliżamy się do Startu Serwera dlatego Tez Zapraszam Was Już Dziś do Zakładania Kont .Nie czekaj powiadom Znajomych Stwórz wraz z nimi Unikatowa Guild i Walcz o Zamek .

Zapraszam 

WWW.EX-MU.PL

Opublikowano

W dniu startu zostanie dodany nowy client Gry . Zachęcam do ściągania tych co maja starego clienta 

Z gorących tematów zostało dodane drzewko z S8

Screen-10-30-20-12-0000.jpg

Opublikowano
Dnia 30.10.2019 o 14:13, ExBoss napisał:

Drodzy Gracze proszę o szybkie głosowanie w sprawie RF i SUm 

I co w końcu z rf i sum. Jest gdzieś jakaś ankieta?

Opublikowano
9 godzin temu, ExBoss napisał:

Na Tą chwile RF i Sum zostaje wyłączone tak jak miało być od początku 

Przecież z ankiety wynikało, że większość jest za pozostawieniem RF i Sumki w grze.

Więc po co ta ankieta była ?

Opublikowano
1 godzinę temu, ShuQi napisał:

RF/Sum - OFF. Takze popieram to rozwiązanie.

41 minut temu, Trystian1990 napisał:

Adm bardzo dobrze ze RF i Sum jest OFF . Czekam na Start 

ludzie wbijać będzie kozak 

No to na starcie zobaczycie samych DL...
Bardzo ciekawa gra będzie...

Opublikowano

Nie wiem czemu sądzisz ze na starcie będą same DL ale ok nie będę się kłócił szkoda czasu . 

Balans postaci jest tak ustawiony ze wszystkie klasy są  bardzo porównywalne , każdy z każdym ma szanse . Nie ma postaci która by się wyróżniała jakoś bardzo pod względem dmg spośród pozostałych  ...

Nie ma co narzekać tylko wbijać na start i samemu się przekonać 

Opublikowano
5 minut temu, ExBoss napisał:

Nie wiem czemu sądzisz ze na starcie będą same DL ale ok nie będę się kłócił szkoda czasu . 

Balans postaci jest tak ustawiony ze wszystkie klasy są  bardzo porównywalne , każdy z każdym ma szanse . Nie ma postaci która by się wyróżniała jakoś bardzo pod względem dmg spośród pozostałych  ...

Nie ma co narzekać tylko wbijać na start i samemu się przekonać 

Jeszcze gdyby DL był dostępny od 250lvl jak "Bóg przykazał" to Ci co go od razu wybiorą na starcie, w innym wypadku zagrali by standardowymi postaciami ale to tylko moja subiektywna opinia :)

Oczywiście wbije na serwer i zagram - zobaczymy jak to będzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...