Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Easy/4fun] Nesantia.pl

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

• Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][Easy/4fun] Nesantia.pl
Opublikowano
43 minuty temu, ILui napisał:

Można się pokusić i zagrać. Powodzenia ?

Dziękuje za powodzenia, przyda się! ?

Jak by ktoś miał jakieś pytania dotyczące projektu to proszę zadawać śmiało.

Opublikowano

Czy tylko ja uważam,że serwery bez alchemii i innych dodatków na które potrzeba w luj czasu, nie mają racji bytu ?? po prostu moim zdaniem ludzie w świecie metina już są tak bardzo ogarnięci,że wymaxowanie postaci  potrwa max miesiąc. Co do serwer'a nic oryginalnego wszystko widziałem 10x razy,ale życzę udanego startu.

Opublikowano
4 godziny temu, HajneKen23 napisał:

Czy tylko ja uważam,że serwery bez alchemii i innych dodatków na które potrzeba w luj czasu, nie mają racji bytu ?? po prostu moim zdaniem ludzie w świecie metina już są tak bardzo ogarnięci,że wymaxowanie postaci  potrwa max miesiąc. Co do serwer'a nic oryginalnego wszystko widziałem 10x razy,ale życzę udanego startu.

TYP serwera EASY / 4 FUN

Długie rozwijanie postaci

wybierz jedno.

Nie widzę problemu żeby po starcie były aktualizacje na forum masz dział propozycje również możesz tam coś zaproponować jeśli masz ciekawe pomysły.

5 godzin temu, SiureK™ napisał:

O, znowu jakieś kortjumo-podobne coś

Tak serwer bazuje na plikach cortiuma, ale stoję na swoim silniku etc, zostało dużo rzeczy zmienione co sami gracze mogli zauważyć podczas beta testów, które były nie dawno.

Opublikowano

Własnie fajnie, ze nie ma alchemi i innych gowien ktore popsuly PLa, a co do serwera to wbije tydzien po starcie bo fajnie sie zapowiada.

BvB////Ac Milan 

Opublikowano
14 minut temu, Revayerq napisał:

Niezły gotowiec.

Daj linka do pobrania, chętnie pobiorę i sprawdzę takie same pliki.

Opublikowano
1 minutę temu, Winter. napisał:

Proszę bardzo: https://nesantia.pl/download

1 minutę temu, Nykse napisał:

Jeżeli ktoś szuka serwera easy to zapraszam i oczywiście polecam.

Kolejny as, co poleca serwer, ponieważ jest w administracji.

Opublikowano
Przed chwilą, Revayerq napisał:

Proszę bardzo: https://nesantia.pl/download

Niestety muszę Cię zasmucić, ale clienta jeszcze nie ma opublikowanego więc nie rób ludzi w wała, bo nawet nie potrafisz argumentować swoich wypowiedzi.

Tak jak wspomniałem wyżej proszę o link do pobrania takich plików serwerowych jak widać w mojej prezentacji serwera, zresztą wystarczy wejść na Twój profil i widać od razu, że piszesz bezsensu byleby nabić kilka postów.

Opublikowano
3 minuty temu, Revayerq napisał:

Ch*j Cię to obchodzi, co ja polecam, a co nie idź tam dalej stawiać fora Kamilowi, a później płacz, że Cię okradli dzieciaczku. Jeszcze raz mnie zacytuj bez pozwolenia cymbale to ci kopa zasadzę. Atencji idź szukać gdzieś indziej, bo u mnie nie znajdziesz.

MadeupSatisfiedEgret-size_restricted.gif

Opublikowano
9 minut temu, Winter. napisał:

Niestety muszę Cię zasmucić, ale clienta jeszcze nie ma opublikowanego więc nie rób ludzi w wała, bo nawet nie potrafisz argumentować swoich wypowiedzi.

Jak dodacie to będziesz mógł pobrać. xDDD

Chłopie, kurwa. Bądź poważny. Nie wiem czy jesteś aż tak tępy, czy z ludzi próbujesz zrobić tępaków. Twój śmieszny serwerek to szybkie kopiuj-wklej, ze zmienioną nazwą, no tam być może GUI było jeszcze edytowane. Widać to dobrze po setach, nawet tego nie potraficie zrobić dobrze, są kurwa losowe. Specjalista od grafiki też odwalił lipę, ramki źle wyskalowane, skriny z gry jakieś porozciągane, za duże, za małe, różnie to bywa. Widać, że budżet ujemny był na stworzenie tego serwera.

Na litość boską, błagam. Nie nazywaj tego serwerka ,,projektem'', bo to obraza dla wszystkich poważnych serwerów. Ten serwer to oszustwo.

@Nykse klap klap, popisałeś się szczeniaku, fora w 3.4 w 2019 roku, jaki trampek wyszczekany, widać że wojownik ulicy, czekam na tego kopa.

Opublikowano

Boże Revayer frajer weź ogarnij dupsko i wyjdź w końcu na dwór. Jak nie do serwerów to do ludzi sie przywalasz. Przystopuj troche...

/Edit

To jego sprawa na jakim silniku postawi forum, niektórzy lubią ipb, a niektorzy ips. 

image.png

Opublikowano
6 minut temu, Revayerq napisał:

Chłopie, kurwa. Bądź poważny. Nie wiem czy jesteś aż tak tępy, czy z ludzi próbujesz zrobić tępaków. Twój śmieszny serwerek to szybkie kopiuj-wklej, ze zmienioną nazwą, no tam być może GUI było jeszcze edytowane. Widać to dobrze po setach, nawet tego nie potraficie zrobić dobrze, są kurwa losowe. Specjalista od grafiki też odwalił lipę, ramki źle wyskalowane, skriny z gry jakieś porozciągane, za duże, za małe, różnie to bywa. Widać, że budżet ujemny był na stworzenie tego serwera.

Na litość boską, błagam. Nie nazywaj tego serwerka ,,projektem'', bo to obraza dla wszystkich poważnych serwerów. Ten serwer to oszustwo.

Okej napisałeś 3 posty, w których się ośmieszyłeś, a więc do rzeczy.

Napisałeś, że serwer gotowiec, a więc poprosiłem o takie same pliki serwerowe co dowodem jest niżej

20 minut temu, Winter. napisał:

Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem napisałem wyraźnie, że chce pobrać takie same pliki, a ty mi wciskasz przez 2 posty clienta.

6 minut temu, Revayerq napisał:

Odnosząc się do tego nie, nie jestem żadnym oszustem, dlaczego tak mnie nazywasz skoro nawet się nie znamy?

Jesteś marnym trollem, który hejtuje wszystkie prezki jak idzie (wystarczy wejść na Twój profil) i następnym razem jak rzucasz jakieś słowa to poprzyj jakimiś dowodami, bo nie jestem żadnym oszustem.

Nadal czekam na te pliki serwerowe do pobrania, a teraz do reszty ludzi nie czytajcie tych oszczerstw co tu kolega próbuje pisać, bo to się mija z prawdą.

Wystarczy wejść na forum serwerowe i zobaczyć tematy ile poprawek oraz zmian zaszło podczas samych beta testów.

Opublikowano

Nie rozumiem zawiści w świecie metina, ktoś sobie chce postawić serwer, niech stawia, ktoś chce sprzedać dziewictwo córki kowala, niech sprzeda.

To tak samo jak tolerancja, nie tolerujesz laktozy to nie golisz łba na łyso, zakładasz koszulki Soja Walcząca i krzyczysz "J*bać krowy". 

Co do serwera, fajny, prosty serwerek, jednakże nie na te czasy, przynajmniej w sferze medium/easy easy/pvp.

Najprostsze fixy, usprawnienia, które MOŻNA(nie mówię, że to edytor plików zrobił) pobrać z tureckiego/niemieckiego forum i tylko spolszczyć komunikaty.

Osobiście nie mój typ rozrywki, jednak życzę powodzenia!

sygna.png.7f53327fa1ac545c98f2042007446d

Burgerek pozdrawia.

Opublikowano
21 minut temu, Eladrin napisał:

Nie rozumiem zawiści w świecie metina, ktoś sobie chce postawić serwer, niech stawia, ktoś chce sprzedać dziewictwo córki kowala, niech sprzeda.

To tak samo jak tolerancja, nie tolerujesz laktozy to nie golisz łba na łyso, zakładasz koszulki Soja Walcząca i krzyczysz "J*bać krowy". 

Co do serwera, fajny, prosty serwerek, jednakże nie na te czasy, przynajmniej w sferze medium/easy easy/pvp.

Najprostsze fixy, usprawnienia, które MOŻNA(nie mówię, że to edytor plików zrobił) pobrać z tureckiego/niemieckiego forum i tylko spolszczyć komunikaty.

Osobiście nie mój typ rozrywki, jednak życzę powodzenia!

Jest trochę fixów, które nie są dostępne w internecie ? dziękuje za powodzenia, bo się przyda jak widać niektórzy to zawistne osoby, które hejtują wszystko co leci tak jak kolega revayer.

Opublikowano
2 godziny temu, Winter. napisał:

Jest trochę fixów, które nie są dostępne w internecie ? dziękuje za powodzenia, bo się przyda jak widać niektórzy to zawistne osoby, które hejtują wszystko co leci tak jak kolega revayer.

Postaw porządny serwer bez napierdalania kopiuj-wklej to nie będziesz miał hejtu. Bez pozdrowień.

Opublikowano
Przed chwilą, Revayerq napisał:

Postaw porządny serwer bez napierdalania kopiuj-wklej to nie będziesz miał hejtu. Bez pozdrowień.

Tak jak prosiłem wyżej daj linka do pobrania takich samych plików serwerowych skoro to kopiuj wklej, a potem mogę się zgodzić z Twoim zdaniem.

Opublikowano
6 godzin temu, Nykse napisał:

Ch*j Cię to obchodzi, co ja polecam, a co nie idź tam dalej stawiać fora Kamilowi, a później płacz, że Cię okradli dzieciaczku. Jeszcze raz mnie zacytuj bez pozwolenia cymbale to ci kopa zasadzę. Atencji idź szukać gdzieś indziej, bo u mnie nie znajdziesz.

5 godzin temu, Revayerq napisał:

@Nykse klap klap, popisałeś się szczeniaku, fora w 3.4 w 2019 roku, jaki trampek wyszczekany, widać że wojownik ulicy, czekam na tego kopa.

5 godzin temu, ILui napisał:

Boże Revayer frajer weź ogarnij dupsko i wyjdź w końcu na dwór. Jak nie do serwerów to do ludzi sie przywalasz. Przystopuj troche...

/Edit

To jego sprawa na jakim silniku postawi forum, niektórzy lubią ipb, a niektorzy ips. 

Opanujcie się w końcu, bo myślę, że większość odwiedzających ten dział nie ma już ochoty czytać tych Waszych przepychanek w prawie każdej prezentacji. Ciągle ten sam schemat - przychodzi Reygras coś i kogoś skrytykować, później przychodzi osoba którą wywołał, a do tego jeszcze obrońca wywołanej osoby i zaczyna się przepychanka słowna oraz raportowanie wszystkich postów nawzajem, to już jest męczące i nudne. Uprzejmie proszę, wymieńcie się Discordami (lub czymkolwiek innym) i tam róbcie co chcecie - obrzucajcie się błotem i ubliżajcie sobie dalej, natomiast darujcie sobie kierowanie tego wszystkiego tutaj, zwłaszcza jeśli to nie ma związku z serwerem i prezentacją. Tu wystawcie opinię na temat serwera i tyle.

Na tym polecam zakończyć ten "festiwal uprzejmości", bo moja cierpliwość i wyrozumiałość się już wyczerpały i mam serdecznie dosyć takich historii w publikacjach serwerów.

Opublikowano
54 minuty temu, Dystryktyczny napisał:

Ja nie grałem sporo czasu i serwer mi się spodobał do pogrania. Wbije,zobaczymy co grane i dam edit czy się podoba nadal czy kicha jest ? 

Czemu miała by być kicha? ?

Jeśli szukasz serwera gdzie administracja jest dostępna 24/7 to na pewno Ci się spodoba... ?

Od dziś ruszają reklamy płatne na facebooku, a już można zobaczyć reklamę na stronie metin2list.

Jak by ktoś chciał sobie wstawić gifa do profilu to proszę niżej macie linka do niego ?

ovWfQys.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...