Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tenelis.pl [Hard]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

375809867_logotenelis3.png.e8835c5fa32c9b4bb3207dca5521af26.png.09acbcd92b3ddf90ef0dad07195d1b68.png.51a0af017367d2ec80af73228987b8be.png

Start serwera 23.08.2019r godzina 19:00

Na fp Tenelis.pl (kliknij nazwę) trwa promocja na Smocze Monety, zachęcamy do brania udziału.

Strona:

https://tenelis.pl

Download:

https://tenelis.pl/download

Forum:

https://forum.tenelis.pl

Prezentacja serwera:

https://forum.tenelis.pl/topic/2-prezentacja-serwera-tenelispl/

Technik - TM-r3acT

Główny Administrator Gry - kAArter, !Dark!

Mistrz Gry - ZdaN, BobMarley, MrCzorny

Weryfikacja:

0805_010532.jpg

Opublikowano

Hmm ciekawa opcja z tymi pelerynami czy lampionami teleportu. Tak nie za łatwo, ale też nie trzeba zasuwać do teleportera jak na hard wydaje się spoko oby jeszcze było chociaż 500+ typa i gitara. 

Róbcie reklame a ja wbijam ?

Opublikowano
11 godzin temu, Molirol napisał:

176 utworzonych kont widzę że naprawdę zależy WAM na serwerze ^^

Osobiscie nic do was nie mam ale to już jest przesada żeby tak spamować serwerami (Nebrisy etc.).

#
Skąd truta?

Nie wiem co ma ilość założonych kont do zaangażowania. Truta z ripera.

Opublikowano
12 godzin temu, TM-r3acT napisał:

Nie wiem co ma ilość założonych kont do zaangażowania. Truta z ripera.

Zgadzam się ale fajnie by było żebyście mieli za co utrzymać server bo przyjemnie się gra ?

Opublikowano
Dnia 24.08.2019 o 22:26, Be Quiet ! napisał:

Zgadzam się ale fajnie by było żebyście mieli za co utrzymać server bo przyjemnie się gra ?

pracujemy nad tym ?

Opublikowano

Miałem nadzieję, że wbije na serwer, natomiast po patchowaniu wyskakuje błąd dot. locale. Rejestracja również nie działa, tak samo jak forum. Zero info na stronie głównej, a szkoda.

Opublikowano

W tym tygodniu odbędą się poniższe eventy:

1. 28.08.2019r od 12:00 do 23:59 event heksagonalna szkatułka (lecą ze skrzyni ulepszacze) zdobywamy z mobów,
2. 29.08.2019r od 12:00 do 23:59 event blasków zdobywamy z mobów,
3. 30.08.2019r od 12:00 do 23:59 event bookday (3 księgi na 1 instrukcje),
4. 31.08.2019r od 12:00 do 23:59 event manwoo (wymień 3 drobne ryby na tajemniczą szkatułkę).

Opublikowano

Witam, server na prawdę bardzo ciekawy. Gra się przyjemnie , gracze jakoś niekoniecznie pędzą z levelami , dlatego dla każdego nowego , który wbije pograć na Tenelis nie będzie problemu, żeby wszedł w topkę :)

Server nie jest trudny, ale nie jest też bardzo prosty.

Mi się bardzo podoba jeden z lepszych, który przyciągnął moją uwagę do gry :)

Brak graczy, ale mam nadzieję , że powoli z dnia na dzień się to zmieni , a zatem zapraszam na server.

Gildie czekają na nowych ;)

Lincoln

Opublikowano
1 godzinę temu, Revayerq napisał:

Nic ciekawego, odradzam.

opinia typu maslo maslane.. czlowieku nie gram tu ani nie zamierzam ale jesli wyrazasz opinie to moze jakies argumenty warto podac? typowy mpc forumiacz byle nabic post:)

Opublikowano
2 godziny temu, Zatoxxx napisał:

opinia typu maslo maslane.. czlowieku nie gram tu ani nie zamierzam ale jesli wyrazasz opinie to moze jakies argumenty warto podac? typowy mpc forumiacz byle nabic post:)

Przejrzałem prezentację od góry do dołu, trzy razy. Jako osoba siedząca w Metin2 od kilku lat i która brała udział w życiu kilku serwerów, a także KILKUNASTU (jak nie -dziesięciu) forów prywatnych serwerów Metin2), nie widze na tym serwerze nic ciekawego, więc odradzam grania. Proste.

Opublikowano
11 godzin temu, Revayerq napisał:

Nic ciekawego, odradzam.

Człowieku żeś przeczytał publikacje i piszesz, że nic ciekawego... Rozwaliło mi system jak napisałeś pod postem niżej, że grasz trochę w metka i wiesz że server nie ma nic w sobie...  , normalnie typowo gość który ma prawo krytykować server to powinien na nim postawić chociaż pierwszy krok . Najlepiej wyjdź stąd i nie wchodź, bo gardzę taką cebulą ja Ty.

Też bym mógł tak napisać, o każdym serwerze... Jak kolega odpowiedział pod twoim durnym postem "masło maślane"

Opublikowano
10 godzin temu, beton62 napisał:

Człowieku żeś przeczytał publikacje i piszesz, że nic ciekawego... Rozwaliło mi system jak napisałeś pod postem niżej, że grasz trochę w metka i wiesz że server nie ma nic w sobie...  , normalnie typowo gość który ma prawo krytykować server to powinien na nim postawić chociaż pierwszy krok . Najlepiej wyjdź stąd i nie wchodź, bo gardzę taką cebulą ja Ty.

Też bym mógł tak napisać, o każdym serwerze... Jak kolega odpowiedział pod twoim durnym postem "masło maślane"

OJEJ, ALE BÓL DUPKI, na to czekałem! Nawet nie wiesz, jak bardzo czekałem na to, aż ktoś przyjdzie bronić ten serwer i się rzucać niczym podczas padaczki. To pierwszy i ostatni post skierowany w twą stronę, ponieważ nie chcę się skazić integracją z plebsem. Ku twemu zdziwieniu, mam prawo krytykować serwer nawet bez posiadania z nim jakichkolwiek interakcji, żyjemy w wolnym (poniekąd) kraju, gdzie każdy ma prawo do własnego zdania, dopóki nie ingeruje ono negatywnie w drugą osobę lub jakąkolwiek instytucję. W moim odczuciu serwer ten jest bezpłciowy i ,,nic na nim nie ma'', to moja opinia, a ty chuj możesz z tym zrobić, co najwyżej możesz (ku uciesze administracji serwera) spróbować wpłynąć na mój odzew, a ja będę miał to w piździe pewnej ex ,,afki do wynajęcia''.

A ponieważ mój czas jest zbyt cenny/czasami lubię prowokować bóldupców do ataku, to całokształt swej opinii skróciłem do jednego krótkiego zdania, ,,nic ciekawego[...]''. Jak widać, poskutkowało. Nie wiem, jakie ty masz doświadczenie z serwerami, ale dla mnie tutaj na serio NIE MA KURWA NIC CIEKAWEGO, wielka nuda, postawienie takiego serwerka to dwa tygodnie, jak umiesz to robić i zewrzesz poślady. Tym bardziej, że zauważyłem już kilka błędów językowych, błedów tłumaczenia oraz niedoróbek konstrukcyjnych. Have fun z grą na serwerze.

Opublikowano
26 minut temu, Revayerq napisał:

OJEJ, ALE BÓL DUPKI, na to czekałem! Nawet nie wiesz, jak bardzo czekałem na to, aż ktoś przyjdzie bronić ten serwer i się rzucać niczym podczas padaczki. To pierwszy i ostatni post skierowany w twą stronę, ponieważ nie chcę się skazić integracją z plebsem. Ku twemu zdziwieniu, mam prawo krytykować serwer nawet bez posiadania z nim jakichkolwiek interakcji, żyjemy w wolnym (poniekąd) kraju, gdzie każdy ma prawo do własnego zdania, dopóki nie ingeruje ono negatywnie w drugą osobę lub jakąkolwiek instytucję. W moim odczuciu serwer ten jest bezpłciowy i ,,nic na nim nie ma'', to moja opinia, a ty chuj możesz z tym zrobić, co najwyżej możesz (ku uciesze administracji serwera) spróbować wpłynąć na mój odzew, a ja będę miał to w piździe pewnej ex ,,afki do wynajęcia''.

A ponieważ mój czas jest zbyt cenny/czasami lubię prowokować bóldupców do ataku, to całokształt swej opinii skróciłem do jednego krótkiego zdania, ,,nic ciekawego[...]''. Jak widać, poskutkowało. Nie wiem, jakie ty masz doświadczenie z serwerami, ale dla mnie tutaj na serio NIE MA KURWA NIC CIEKAWEGO, wielka nuda, postawienie takiego serwerka to dwa tygodnie, jak umiesz to robić i zewrzesz poślady. Tym bardziej, że zauważyłem już kilka błędów językowych, błedów tłumaczenia oraz niedoróbek konstrukcyjnych. Have fun z grą na serwerze.

no you ?

Opublikowano

Zapraszam na server, miła atmosfera ;) Server Hard/Medium , potrzeba graczy pzdr

Lincoln w grze odzywać , sypnę yang na start

Opublikowano

server super klasyk wszystko fajnie  ale 10-20ludzi to max online ? sklepy niby sa ale to sa sklepy tych 4-ludzi co maja najwyzszy lvl :) ja sprzedalem konto eq yang bo nie ma nikogo czat tak jak by go nie bylo nie polecam z braku ludzi :) pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...