Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programista na zlecenie - dowolny plugin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, mam trochę wolnego czasu, więc - napiszę prawię każdy plugin na twój serwer.

Pluginy pisze już od ponad 3 lat, lubie programować, a bukkit nie ma przede mną tajemnic =') Chętnie napisze również cos pod bungeecorda lub sponge.

Cena pluginu zależy od jego poziomu jego "zaawansowania", czasu pisania itd. - na początek klient płaci 20% ceny pluginy - zaliczka, gdyby np. po tygodniu pisania pluginu mnie wykiwał to mam chociaż jakiś mały zysk.. - Dzięki temu mam pewność, że nie piszę pluginu na darmo. Gdy skończę pisać plugin klient dostaje dostęp do serwera testowego gdzie może przetestować plugin, powiedzieć co do poprawki, co mu się nie podoba itd. - w takim wypadku ja wszystko poprawiam - potem klient płaci resztę ceny, a ja wysyłam plugin razem z src, kod jest przejrzysty i łatwy do edycji, na pewno każdy inny programista (który chciałby edytować ten kod w przyszłości) się w nim odnajdzie.

W razie jakichkolwiek bugów - poprawiam je za darmo, mogę również usunąć jakieś rzeczy które się nie podobają (nawet po czasie), nowe rzeczy dodaje za drobną opłatą.

Możesz zajrzeć również do mojego płatnego pluginu na spigotmc, który cieszy się dobrymi ocenami - https://www.spigotmc.org/resources/casualprotector-best-server-protector-antibot-anticrash.59866/

Przyjmuję płatności takie jak paypal i przelew bankowy.

Moje przykładowe projekty: https://www.github.com/yooniks/NatalciaGuilds https://github.com/yooniks/phasmatos-inventory-api/tree/master/src/main https://github.com/yooniks/casual-exploitpatch (w moim portfolio można znaleźć pełno projektów)

Kontakt discord: yooniks#2411 gmail: [email protected] lub ewentualnie tutaj w wiadomości prywatnej. - najszybciej odpiszę na e-maile =) 

Opublikowano

Odradzam jakiejkolwiek współpracy/kontaktu z ta osoba, lepiej znana pod nickiem „yooniks”. Pseudoprogramista, robi najprostsze błędy typu gracze widza helpop XD każdy serwer po dłuższym kontakcie go wywala bo nic nie potrafi. On nawet nie podejmuje się większych zleceń bo nic nie umie. W dodatku krętacz jakich mało, pośmiewisko na każdym serwerze discord, jeżeli znajdzie się chociaż jedna osoba która go poleca to zdziwię sie. 

Opublikowano
2 godziny temu, MiłoszRozwadow napisał:

Odradzam jakiejkolwiek współpracy/kontaktu z ta osoba, lepiej znana pod nickiem „yooniks”. Pseudoprogramista, robi najprostsze błędy typu gracze widza helpop XD każdy serwer po dłuższym kontakcie go wywala bo nic nie potrafi. On nawet nie podejmuje się większych zleceń bo nic nie umie. W dodatku krętacz jakich mało, pośmiewisko na każdym serwerze discord, jeżeli znajdzie się chociaż jedna osoba która go poleca to zdziwię sie. 

https://www.spigotmc.org/resources/‍✈-80-discount-casual-protector-protect-secure-your-server-antibot-anticrash-1-7-x-1-14.59866/

@topic

Polecam!

4Headzik

Opublikowano
18 godzin temu, MiłoszRozwadow napisał:

To, że skrytykowałem twój temat nie znaczy, żebyś od razu wleciał do mojego i jakieś farmazony wymyślał ?

- jak mozna zobaczyć - skomentowałem,a kolega kilka godzin później przyszedł tu płakać hah

https://www.spigotmc.org/resources/‍✈-80-discount-casual-protector-protect-secure-your-server-antibot-anticrash-1-7-x-1-14.59866/ 

tak jak kolega wyzej napisal - ponad 120 pobrań (8 ocen, (jedna z mojego multikonta - to przyznam, bo jakiś typ dał mi 1 gwiazdkę ale potem jednak usunął "nie zauważył że protocollib jest potrzebny i przez to nie może używać pluginu) - wszystkie praktycznie pozytywne=))

zrobiłem pełno pluginów w tym roku i nikt się nie żalił ? Pełno klientów korzysta z ponownych usług do teraz. A to że kiedyś zakończyłem z tobą współpracę bo nie płaciłeś - oddzielny temat. I nie spamuj proszę bo śmieszny jesteś (nie odpowiadaj bo robisz niepotrzebną gówno burzę - możesz zedytować swój poprzedni post)

Opublikowano
5 godzin temu, toWcaleNieOn_;/ napisał:

To, że skrytykowałem twój temat nie znaczy, żebyś od razu wleciał do mojego i jakieś farmazony wymyślał ?

- jak mozna zobaczyć - skomentowałem,a kolega kilka godzin później przyszedł tu płakać hah

tak jak kolega wyzej napisal - ponad 120 pobrań (8 ocen, (jedna z mojego multikonta - to przyznam, bo jakiś typ dał mi 1 gwiazdkę ale potem jednak usunął "nie zauważył że protocollib jest potrzebny i przez to nie może używać pluginu) - wszystkie praktycznie pozytywne=))

zrobiłem pełno pluginów w tym roku i nikt się nie żalił ? Pełno klientów korzysta z ponownych usług do teraz. A to że kiedyś zakończyłem z tobą współpracę bo nie płaciłeś - oddzielny temat. I nie spamuj proszę bo śmieszny jesteś (nie odpowiadaj bo robisz niepotrzebną gówno burzę - możesz zedytować swój poprzedni post)

Co z tego proxy skoro one głównie opiera się na kodzie z neta xD zrob może większy plugin np sektory? + narazie każdy mówi ze nie poleca ciebie po dłuższej współpracy, ostatnio ktoś chciał kupić drop, zrobiłeś a on potem wysłał kod tego i każdy się śmiał.

a co do niepłacenia, ustaliliśmy na początku ze dostaniesz X kwotę chyba 300zl, jeżeli ogarniesz serwer, nie będzie bugow itp a tymczasem gracze widzieli helpop XD i nie, to nie byli gracze z „opem”, rangi VIP itp również widziały. Nie wspominając o mnóstwie bugow w  uhc których nie umiałeś naprawić. Ktoś by zapłacił za takie pluginy???

Opublikowano
6 godzin temu, MiłoszRozwadow napisał:

Co z tego proxy skoro one głównie opiera się na kodzie z neta xD zrob może większy plugin np sektory? + narazie każdy mówi ze nie poleca ciebie po dłuższej współpracy, ostatnio ktoś chciał kupić drop, zrobiłeś a on potem wysłał kod tego i każdy się śmiał.

a co do niepłacenia, ustaliliśmy na początku ze dostaniesz X kwotę chyba 300zl, jeżeli ogarniesz serwer, nie będzie bugow itp a tymczasem gracze widzieli helpop XD i nie, to nie byli gracze z „opem”, rangi VIP itp również widziały. Nie wspominając o mnóstwie bugow w  uhc których nie umiałeś naprawić. Ktoś by zapłacił za takie pluginy???

Powiedz kolego na początku (jordii - bo ty nie jestes nikim innym jak on, tylko on takie brudy wyciaga) - ile lat temu to było? 2-3 lata temu.

A teraz tak:

Cytat

narazie każdy mówi ze nie poleca ciebie po dłuższej współpracy, ostatnio ktoś chciał kupić drop, zrobiłeś a on potem wysłał kod tego i każdy się śmiał.

XDDDDDDDDDDDDDDDDD nie wiem co ty za głupoty wymyślasz ale jak już coś takiego piszesz to proszę pokaż jakieś dowody a nie pierdolisz farmazony. OSTATNIO KTOS CHCIAL KUPIC DROP XDDDDDDDDDD ja zadnego dropu nie pisalem chyba od dwoch lat XDDDDDDDDD i NIGDY nie sprzedawałem dropu - jak już kiedyś robiłem to tylko jako dodatek do toolsów - coś ci nie wyszło te wymyślanie XDD PROSZE DAJ DOWÓD JAKIŚ BO POGRĄŻASZ SIĘ XD TURLAM SIE PO ZIEMI JAK CZYTAM TE WYPOCINY TWOJE XD próbujesz zepsuć moją opinię jakimiś twoimi fantazjami głupimi XD

Cytat

Co z tego proxy skoro one głównie opiera się na kodzie z neta xD

superproxy jest caly czas na githubie (bardzo stara wersja) - a jednak jest - no to teraz pokaż mi co tam jest "z neta" XD jakbym robił coś i byłoby chociaż 50% z neta - po co miałbym to wrzucać? tam wszystko bylo pisane praktycznie od zera hahha (nie wspominajac o tym ze te proxy tez bylo pisane ponad 1-2 lata temu)

Cytat

ustaliliśmy na początku ze dostaniesz X kwotę chyba 300zl, jeżeli ogarniesz serwer,

Ustaliliśmy? To w końcu z jordiim czy jakimś maxu?XD Ty mi gościu dupe lizałeś jeżeli ty to maxu i jeszcze na jordiego sie żaliłeś XD na hajs cie jeszcze jebał króciutko za admina XD I nie - nic takiego nie ustalaliśmy - pisałem pluginy for fun, aby sie rozwijać i jakby to wypaliło to miałem mieć pieniądze z następnych edycji lub jakiś zysk z pierwszej - wiedziałeś w co się plątasz - miałeś pluginy praktycznie za darmo - ale przez to nie miałeś jakiegoś zaawansowanego programisty (bo 3 lata temu to byłem na prawdę gównem - jak każdy - uczyłem się na błędach - i dzięki temu, że pełno graczy testowało moje pluginy itp. rozwijałem się lepiej - dlatego pisałem za zerowy zysk pluginy)

Cytat

widzieli helpop XD i nie, to nie byli gracze z „opem”, rangi VIP itp również widziały.

przecież już napisałem, czego ty nie rozumiesz xd

gracz, vip, helper mieli te same "id" permisjii - "1" - więc wszystkie te 3 rangi widziały helpop ? bo przy wysylaniu helpopa nie byla sprawdzana ranga tylko "wysokość" uprawnień. - i nie wiem czemu wypominasz te helpop tysiąc razy w każdym temacie skoro już sobie to dawno wyjaśniliśmy - I TO BYŁO 3 LATA TEMU, JORDII NAPRAWDĘ USPOKÓJ SIĘ I TAKICH BRUDÓW NIE WYTYKAJ XD

I weź proszę nie rób spamu tak jak napisałem - możesz edytować swój poprzedni post jak masz coś ważnego do powiedzenia oprócz tego, że 3 lata temu źle napisałem ci helpopa do toolsowXD Niech ktoś inny z kim współpracowałem/robiłem dla niego plugin się wypowie.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Programista na zlecenie - dowolny plugin
Opublikowano

Tak losow zerknelem na githuba chociazby, szczerze mowiac samym kodem bez rewelacji, implementacje w API, wydaje mi sie ze na sile ktos robil projekt na lepszy niz jego wiedza sie wydaje, ale to dosc popularne na tym forum. 

Gdybym mial osobiscie edytowac twoj kod, nie nie odnalazlbym sie ale kazdy sie uczy.

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Opublikowano
7 godzin temu, de76 napisał:

Tak losow zerknelem na githuba chociazby, szczerze mowiac samym kodem bez rewelacji, implementacje w API, wydaje mi sie ze na sile ktos robil projekt na lepszy niz jego wiedza sie wydaje, ale to dosc popularne na tym forum. 

Gdybym mial osobiscie edytowac twoj kod, nie nie odnalazlbym sie ale kazdy sie uczy.

przeciez tam zaden projekt nie jest "do edycji/rozwijania" - jedynie natalciaguilds bylo kiedys robione, aby ktos mogl to pozniej edytowac. - wiekszosc projektow jest tam na pamiatke i robione for fun

Opublikowano

No wlasnie rozmawiamy o NatalciaGuilds, stworzyles builder do interfejsu ktory zamierzasz roszerzac dalej? 

Gdzie tutaj jest logika?

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Opublikowano
Dnia 10.07.2019 o 17:49, de76 napisał:

No wlasnie rozmawiamy o NatalciaGuilds, stworzyles builder do interfejsu ktory zamierzasz roszerzac dalej? 

Gdzie tutaj jest logika?

Ten pomysl zaciagniety akurat od bmstefanski ? - https://github.com/bmstefanski/ wiem ze to nie ma sensu ale jednak pozniej mogloby sie do czegos przydac (poza tym troche przesadzasz - implementacja w api - przeciez tam jest implementacja tylko dla membera gildii (przeciez to moze byc przydatne do api, ktos moze to rozszerzac) i dla permisjii (kazdy przeciez moze robic swoja permisje rowniez)) 

@edit poprawilem natalciaguilds pomimo tego ze mialem nie ruszac juz tego w ogole (a ostatni raz ruszylem to 3mies temu temu) - no teraz chyba nie ma sie do czego przyczepic, do modułu core mam zamiar dodać jeszcze wszystko od bazy i może configi (ale nw czy jest sens)

Opublikowano

Nie polecam osobnika, zreszta jeśli macie kolegów, którzy chociaż trochę znają scenę „programistyczną” wystarczy się zapytać o nick „yooniksa” i już możecie sobie wyrobić zdanie o tym dzieciaku(na 99% negatywne, chyba ze znajdzie się jakiś jego przydupas, który zreszta nawet nie będzie potrafił powiedzieć dlaczego go popiera) 

Jednym słowem - nie popieram, wręcz odradzam jakiejkolwiek współpracy z tym małolatem, który uważa, że już potrafi wszystko i wszyscy inni programiści to intelektualne dno(oczywiście, akurat w twoim przypadku to prawda, już nie raz to pokazałeś) 

Opublikowano
6 godzin temu, Zbucki napisał:

Nie polecam osobnika, zreszta jeśli macie kolegów, którzy chociaż trochę znają scenę „programistyczną” wystarczy się zapytać o nick „yooniksa” i już możecie sobie wyrobić zdanie o tym dzieciaku(na 99% negatywne, chyba ze znajdzie się jakiś jego przydupas, który zreszta nawet nie będzie potrafił powiedzieć dlaczego go popiera) 

Jednym słowem - nie popieram, wręcz odradzam jakiejkolwiek współpracy z tym małolatem, który uważa, że już potrafi wszystko i wszyscy inni programiści to intelektualne dno(oczywiście, akurat w twoim przypadku to prawda, już nie raz to pokazałeś) 

Przecież ty ten post piszesz tylko dlatego, że jesteś gównem i już dość ośmieszyłem cię pod twoim tematem haha

Masz chociaż jakieś portfolio? Nie. Boisz się pokazać swój kod bo tak naprawdę jesteś wieśniakiem, gówno wiesz o programowaniu i dorabiasz na dzieciach XD Mam negatywną opinię? Może dlatego, że lagowałem setki serwerów z dużą ilością graczy i potem miałem przez to problemy?

Napisz coś o moim kodzie, a nie wyciągasz jakieś stare brudy, które nie mówią nic o moich umiejętnościach ? Dodam, że kiedyś współpracowaliśmy i typ wyrzucił cie z ekipy dlatego, że nie potrafiłeś zrobić porządnie pluginu, a chciałeś jakieś miliony za nie haha. Potem ze skulonym ogonem chciałeś wrócić, gdy już mieliśmy nowego programistę.

NAPISZ COŚ O MOIM KODZIE, A NIE O TYM ,ŻE MAM ZŁĄ OPINIE PRZEZ LAGOWANIE SETKI SERWERÓW DAWNO DAWNO TEMU

Opublikowano
Dnia 14.07.2019 o 21:08, toWcaleNieOn_;/ napisał:

Przecież ty ten post piszesz tylko dlatego, że jesteś gównem i już dość ośmieszyłem cię pod twoim tematem haha

Ośmieszyłeś?? Gdzie? W jaki sposób? 

Masz chociaż jakieś portfolio? Nie. Boisz się pokazać swój kod bo tak naprawdę jesteś wieśniakiem, gówno wiesz o programowaniu i dorabiasz na dzieciach XD Mam negatywną opinię?

Zapraszam, zamów coś, nawet małego za kilka/kilkadziesiąt zł to sobie pooglądasz mój kod, a teraz możesz jedynie warować i sobie wymyślać, bo najświeższy mój kod jaki oglądałeś nie może mieć mniej niż 3/4 lata. 

Dodam, że kiedyś współpracowaliśmy i typ wyrzucił cie z ekipy dlatego, że nie potrafiłeś zrobić porządnie pluginu, a chciałeś jakieś miliony za nie haha. Potem ze skulonym ogonem chciałeś wrócić, gdy już mieliśmy nowego programistę.

My? HAHAHAHHAHAHHAHHAHAH To teraz kurwa dojebałeś, znam cie od dawna i nigdy z takim narcystycznym zjebo-dzieciakiem nigdy bym nie współpracował, nawet za jebane miliony.

Nie mam ochoty teraz przeglądać twoich przepisanych pluginów, może dodam post jak kolejny twój klient się zgłosi do mnie z prośbą o pomoc przy twoich gówno-pluginach opartych na stylu pana B.

Opublikowano

Pewna osoba kazała mi tutaj napisać opinie i chętnie to zrobię.

Otóż pana yooniksa poznałem od negatywnej strony - dużo się o nim dowiedziałem pisząc z właścicielami polskich serwerów jak i innymi programistami na tym forum. I niestety albo stety pana nie mogę polecić. Mimo że za bardzo na javie się nie znam to moge stwierdzić ze jego pluginy które oglądałem są kiepskiej jakości(korzysta z czegoś czego nie rozumie lub po prostu później tego nie wykorzystuje) do tego nie potrafi się wywiązać z umowy(z tego co słyszałem)

Opublikowano
6 godzin temu, hujwasktox napisał:

Jeśli macie do niego jakieś zastrzeżenia to może zaczniecie przedstawiać dowody? Zarzucacie, że nie potrafi programować a na githubie ma jak na minecraftowa scene całkiem dobrze napisane projekty. Jego plugin na spigotmc również zakupiło dużo osób i nikt nie narzeka. Jedyną osobą która wytknęła dokladnie błędy był Otek, ale nie leżały one w samej... nie wiem nawet jak to nazwać, logice kodu? tylko architekturze. Pomijam fakt, że ma dopiero 16 lat i nie programuje jakoś długo. Kiedyś widziałem go często na discordach typu kodziarze kimka/developlace czy funnyguilds i pomagał ludziom. Obecnie robi to samo na skript.pl A wy? Szczekacie tylko na jakims plebskim forum ktorego i tak juz nikt nie uzywa i nie traktuje na powaznie. Boicie sie, ze mlody wygryzie was z biznes czy co bo nie rozumiem xD. Polecam jak najbardziej! A jeśli wystawione tu oceny wydają sie dla was jakkolwiek rzetelne to jesteście jeszcze głupsi niż osoby, które je wystawiły i niszczycie drogę rozwoju losowego dla was chlopaka. Wysilcie sie troche i sprobujcie najpierw sami do niego napisac i zobaczyc czy jest taki zly jak go maluja.

ps. Zbucki nie zapominaj ze przerabiales dla Jordiego sektory craftcore za ktore potem wasz serwer otrzymal blackliste

No i co, że przerabiałem ich sektory xd? 

Pod koniec dostały masę poprawek i gdyby nie craftcore to pewnie do dziś by serwer istniał i miał się dobrze. I to nie był jordiii, tylko całkiem inna osoba. 

Jak masz taką opinie o nim to serio musisz być jego dobrym kolegą albo ci po prostu zapłacił xd

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...