Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png

2018-09-17_19.46.52.png

Witam, nazywam się Miłosz Rozwadowski, i szukam programisty i jednocześnie technika na swój serwer Minecraft. 

Serwer prosperuje bardzo dobrze, mamy stałą liczbe graczy onlina która wynosi - 300. Tygodniowy zysk z serwera to około 1100zł.

Jest to serwer PvP, z ochroną paczki przeciwko cheaterom BlazingPack. Nasze tryby to uhcmeetup/areny pvp. Po kilku miesięcznej przerwie, 

planujemy kolejną edycję która tworzymy przy współpracy z takimi youtuberami jak: Relogic, i TobiaszGaming który może dołączy do nas po starcie serwera. Kiedyś promował nas inviaczeG.

Posiadamy prywatnego teamspeak3 z licencją 256 slotów, logo serwera, grafików, montażyste, oraz autorską strone serwera wraz z itemshopem, płatności są na mnie. 

Szukam osoby która będzie w stanie zedytować obecne pluginy, + napisać własne, mając pełną i dokładną liste to-do.

Oczekuję:

- bogatego portfolio,

- doświadczenia z pracą na serwerach minecraft,

- dojrzałości, minimum 16 lat,

- dobrego kontaktu, (fb/dc/ts3)

- zaangażowania

Oferuję:

- gotowy serwer który potrzebuje jedynie programisty,

- dojrzałóści, praktycznie cała administracja jest pełnoletnia,

- stały procentowy zysk z serwera, wypłacany pod koniec każdego miesiąca, ewentualnie wcześniej ale to już do uzgodnienia.

IP serwera: mylobby.pl

Strona internetowa: http://www.fr4yta.ugu.pl/ (aktualnie jest na darmowym hostingu)

Serwer TS3: ts.mylobby.pl

Jeżeli jesteś zainteresowany, proszę napisz mi wiadomość prywatną, ewentualnie pod tym postem z kontaktem do siebie. Na pewno odpiszę ? 

• Biter. zmienił(a) tytuł na Programista Java poszukiwany
Opublikowano
Cytat

Tygodniowy zysk z serwera to około 1100zł.

Bo edycja trwa tydzień? ?

I nie przypominam sobie żeby Jordii miał na imie Miłosz (no chyba że to nie ty, ale tylko ty jesteś taki głupi), zmieniłeś imię i nazwisko? Serwerowi już dawno zrobiłeś złą opinię.

Cytat

- bogatego portfolio,

Nie przypominam sobie, żeby twój poprzedni programista w ogóle jakieś miał, bo jak miał pokazać jedną klasę to czekaliśmy kilka miesięcy.

Cytat

Kiedyś promował nas inviaczeG.

Jak widać - zmądrzał.

Opublikowano
6 godzin temu, toWcaleNieOn_;/ napisał:

Bo edycja trwa tydzień? ?

I nie przypominam sobie żeby Jordii miał na imie Miłosz (no chyba że to nie ty, ale tylko ty jesteś taki głupi), zmieniłeś imię i nazwisko? Serwerowi już dawno zrobiłeś złą opinię.

Nie przypominam sobie, żeby twój poprzedni programista w ogóle jakieś miał, bo jak miał pokazać jedną klasę to czekaliśmy kilka miesięcy.

Jak widać - zmądrzał.

Nie jestem Jordii tylko Maxu ja już. Współpracowaliśmy z tobą 2 miesiące, nie umiałeś ogarnąć serwera robiłeś najprostsze błędy typu gracze widzieli helpop XDD nie wspominając ze z kodu śmiał się każdy kto go widział. Nawet 4 miesiące temu kiedy to mówiłeś ze sporo umiesz, robiłeś znowu serwer pvp z 13 letnim właścicielem arharda no i znowu były błędy w twoich pluginach XD graczy nie tepalo nawet na arenę, a kity to dawało wszystko 64 XD głupia osoba można nazwać tylko ta która cię poleca, czyli żadna bo każdy na tym forum się z ciebie śmieje. Co do inviaczga, dawno ma usunięty kanał dlatego nie promuje.

Co do naszego poprzedniego programisty, nie było żadnych błędów i każdy chwalił jego kod :)

Opublikowano
18 godzin temu, MiłoszRozwadow napisał:

Nie jestem Jordii tylko Maxu ja już. Współpracowaliśmy z tobą 2 miesiące, nie umiałeś ogarnąć serwera robiłeś najprostsze błędy typu gracze widzieli helpop XDD nie wspominając ze z kodu śmiał się każdy kto go widział. Nawet 4 miesiące temu kiedy to mówiłeś ze sporo umiesz, robiłeś znowu serwer pvp z 13 letnim właścicielem arharda no i znowu były błędy w twoich pluginach XD graczy nie tepalo nawet na arenę, a kity to dawało wszystko 64 XD głupia osoba można nazwać tylko ta która cię poleca, czyli żadna bo każdy na tym forum się z ciebie śmieje. Co do inviaczga, dawno ma usunięty kanał dlatego nie promuje.

Co do naszego poprzedniego programisty, nie było żadnych błędów i każdy chwalił jego kod ?

Cytat

Co do naszego poprzedniego programisty, nie było żadnych błędów i każdy chwalił jego kod :)

No nie wiem kto chwalił ten kod, bo jak wysłał jedną klasę to nie potrafił z Optional'ów korzystać ;d

Cytat

Maxu jak już

ty to ten co mi tak dupe lizał i pisał na discordzie co chwilę z mylobby? XD Albo o dostęp do proxy prosiłeś

Cytat

Nawet 4 miesiące temu kiedy to mówiłeś ze sporo umiesz, robiłeś znowu serwer pvp z 13 letnim właścicielem arhard

4 miesiące temu nie robiłem żadnego serwera pvp ? A z arhardem współpracowałem również  za darmo - z tego co pamietam to miałem jakiś % z serwera mieć, ale już z początków zakładaliśmy, ze pierwsza edycja nie wypali - mało reklam, brak testów, czasu itp.

I wszystko działało, nie wymyślaj głupot - jedyne co było źle na serwerach grouptp i uhc to to że były ogromne lagi spowodowane przez hosting (przydzielili nam złe parametry do maszyn - tak sie tłumaczyli) (i pisałem już na początku, że uhc nie warto robić bo nie pamietam czy to dobrze działa, nie mam configów dawnych, i że ogólnie coś tam było z wgrywaniem schematów - ale michał sie uparł i chciał i tak te uhc na serwerze, powiedział, że jak będą problemy to poprawimy albo wywalimy uhc - ja tego uhc praktycznie nie dotykałem - on je chciał - on miał je sobie ogarnąć - jedynie robiłem coś czego on serio nie umiał bo było trudne do ogarnięcia)

Cytat

błędy typu gracze widzieli helpop XDD

Może spróbuje ci to wytłumaczyć ze strony programisty - helpop widzieli tylko gracze z opem lub daną permisją, ale wymyśliłeś sobie, że HELPER który miał takie same uprawnienia jak GRACZ (miał ten sam "numer" uprawnien) - co powodowało, ze gracz widział to samo co helper. A to wszystko wymyśliłeś sobie PODCZAS EDYCJI (a więc jak były błędy - nie można było ich przed edycją przetestować lub na testowym serwerze - bo na serwer testowy stać cie nie było, a testów wykonywać nie chciałeś) - jak każdy programista wie - żaden kod nie jest idealny i błędy zdarzają się każdemu, pozdrawiam i nie wymyślaj głupot na mój temat, mam githuba - jak chcesz na serio coś ocenić to jakiś projekt publiczny, mam ich pełno ? 

Opublikowano

co ty pierdolisz XD gracze z opem??? zaczynasz się już płatać w swoich kłamstwach, niedawno mówiłeś co innego :D I nie przypominam żebym prosił cię o „proxy” mnie z minecraftem łączy tylko mylobby nic więcej po co mi proxy? Poza tym i tak było z neta, przynajmniej tak twierdzi twój kolega.

a pamietasz może jak kiedyś, chciałeś oszukiwać ludzi na „core” z fake mysql? którego nawet nie potrafiłeś zreszta zrobić i szukałeś porad. Kiedyś chciałeś ośmieszyć jakieś dziecko ze wiesz więcej i zadałeś mu 1 pytanie z kursu bukkita dla początkujących trochę dziwne. Śmieszniejsze było to ze twoja odpowiedz była praktycznie 1:1 lekko skrócona. Skończ już te kłamstwa bo irytujesz, każdy ma takie same zdanie na twój temat.

Opublikowano
8 godzin temu, MiłoszRozwadow napisał:

co ty pierdolisz XD gracze z opem??? zaczynasz się już płatać w swoich kłamstwach, niedawno mówiłeś co innego ? I nie przypominam żebym prosił cię o „proxy” mnie z minecraftem łączy tylko mylobby nic więcej po co mi proxy? Poza tym i tak było z neta, przynajmniej tak twierdzi twój kolega.

a pamietasz może jak kiedyś, chciałeś oszukiwać ludzi na „core” z fake mysql? którego nawet nie potrafiłeś zreszta zrobić i szukałeś porad. Kiedyś chciałeś ośmieszyć jakieś dziecko ze wiesz więcej i zadałeś mu 1 pytanie z kursu bukkita dla początkujących trochę dziwne. Śmieszniejsze było to ze twoja odpowiedz była praktycznie 1:1 lekko skrócona. Skończ już te kłamstwa bo irytujesz, każdy ma takie same zdanie na twój temat.

Nie wiem co ty za głupoty tu wymyślasz "a pamietasz... ?" Równie dobrze moge napisać "a pamietasz jak spotkałem sie z twoją matką" XD wez podeslij jakies ssy czy cos bo to co piszesz jest smieszne XD

Cytat

a pamietasz może jak kiedyś, chciałeś oszukiwać ludzi na „core” z fake mysql

nie, nie pamietam XDDDDDDDDDDDDD fake-mysql to pamietam ze jordii kurwa sprzedawal i sie z tego smialem i ssy rozsylalem XD juz ci sie chyba osoby kolego myląXD

Cytat

co ty pierdolisz XD gracze z opem???

op, lub osoby z wymaganym "id" permisjii lub wyzszym.

GOSCIU ja ten plugin pisałem kurwa 3 lata temu a ty mi piszesz o jakimś źle napisanym if'ie XD smieszne to jest jaki brud potrafisz wyciagnacXD i ty wgl myslisz ze "programista" to jakis robot? ze nie popelnia sie bledow? od tego są tzw. TESTY kolego. Powiedzmy ze popelnilem blad. I co z tego? Nie dosc ze bylo to 3 lata temu, to łatwo było to naprawić, smieszne jest to o czym piszesz XD

Mylobby ma tak gównianą opinie ze prosze nie pisz mi jakichs glupot na moj temat bo to co wy potraficie wymyslac to jest kurwa smieszne XD jeszcze pamietam jak jordii chcial 100 fake-slotów a pozniej plakal ze moze przez to nie dostac blazingpacka (i tak, dodałem to, i na serwerze bylo po 11 graczy a w motd i na tabie 111 i gracze sie smieli) - co ty wgl za glupoty piszesz - miales moze po 200 graczy, ale 10 z nich mialo range (a jeszcze polowa z tych 10 nie kupila jej tylko dostala voucher) - wiec jakie 1000 zlotych na tydzienXD poza tym wlicz w to maszyne, reklamy itp. i wtedy chwal sie zarobkiem ?

Opublikowano

@toWcaleNieOn_;/ rozumiem błędy programistów to normalne problem w tym ze nikt nie robi takich jak ty XD i jakie 3 lata temu raczej 2. Przeszukałem 10x100 wiadomości z cuddi żeby pokazać ci ss jak wysłał mi tabelkę ile zarobiliśmy (1000zl). Maszyne mieliśmy za darmo, reklamy tez XD i 300 stałych graczy nie uważa serwer za gowno ze zła opinia, to ty masz zła opinie XD na każdym serwerze discord każdy cię wyśmiewa. Jak wrócę do domu wyślę ci ssa jak na skype chciałeś oszukiwać ludzi na fake mysqla. Co do fake slotów to nie przypominam sobie żebyśmy ich potrzebowali, poza tym napisałeś ze dodałeś tylko jedynkę przed zmienna online bo nie umiałeś inaczej XDDD

Opublikowano
11 godzin temu, MiłoszRozwadow napisał:

@toWcaleNieOn_;/ rozumiem błędy programistów to normalne problem w tym ze nikt nie robi takich jak ty XD i jakie 3 lata temu raczej 2. Przeszukałem 10x100 wiadomości z cuddi żeby pokazać ci ss jak wysłał mi tabelkę ile zarobiliśmy (1000zl). Maszyne mieliśmy za darmo, reklamy tez XD i 300 stałych graczy nie uważa serwer za gowno ze zła opinia, to ty masz zła opinie XD na każdym serwerze discord każdy cię wyśmiewa. Jak wrócę do domu wyślę ci ssa jak na skype chciałeś oszukiwać ludzi na fake mysqla. Co do fake slotów to nie przypominam sobie żebyśmy ich potrzebowali, poza tym napisałeś ze dodałeś tylko jedynkę przed zmienna online bo nie umiałeś inaczej XDDD

Ja na fake mysql'a XD? chyba zedytujesz avatary - jordiego na mój, i co takiego trudnego w uzywaniu mysql'a kolego xd?

Cytat

rozumiem błędy programistów to normalne problem w tym ze nikt nie robi takich jak ty XD

zastanow sie co piszesz bo przez niektore bledy programistow firmy traca tysiace zlotych i klientow a ty piszesz cos o jakims helpop sprzed 3 lat XD

Cytat

na każdym serwerze discord każdy cię wyśmiewa. J

poprosze ssa jakiejs ogarneitej osoby ktora cos pisze na moj temat

Opublikowano
19 godzin temu, toWcaleNieOn_;/ napisał:

Ja na fake mysql'a XD? chyba zedytujesz avatary - jordiego na mój, i co takiego trudnego w uzywaniu mysql'a kolego xd?

zastanow sie co piszesz bo przez niektore bledy programistow firmy traca tysiace zlotych i klientow a ty piszesz cos o jakims helpop sprzed 3 lat XD

poprosze ssa jakiejs ogarneitej osoby ktora cos pisze na moj temat

Opinii za dobrej to ty nie masz.Co się spytam kogoś o ciebie to jest jedna odpowiedź "szkoda gadać".

Naprawdę, jeszcze nie słyszałem pozytywnego zdania o tobie... z czegoś to musi wynikać.

Opublikowano
2 godziny temu, Zbucki napisał:

Opinii za dobrej to ty nie masz.Co się spytam kogoś o ciebie to jest jedna odpowiedź "szkoda gadać".

Naprawdę, jeszcze nie słyszałem pozytywnego zdania o tobie... z czegoś to musi wynikać.

Ja o tobie tak samo ? A opinia nie wynika z mojego kodu czy pluginów, lecz z tego, że bawiłem sie w proxy - exploity itp. Pytasz kogos z kims wspolpracowalem czy kogos komu rozwalalem serwer? Pomysl i powiedz - jakbym kiedys rozwalal ci serwer (nic nie wiesz o moim kodzie) - powiesz - chuj rozwalil mi serwer szkoda gadac czy - napisal exploit ktory ominal zabezpieczenia mojego serwera - jest dobry

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Poszukiwany programista Java
Opublikowano
Dnia 10.07.2019 o 19:16, toWcaleNieOn_;/ napisał:

Ja o tobie tak samo ? A opinia nie wynika z mojego kodu czy pluginów, lecz z tego, że bawiłem sie w proxy - exploity itp. Pytasz kogos z kims wspolpracowalem czy kogos komu rozwalalem serwer? Pomysl i powiedz - jakbym kiedys rozwalal ci serwer (nic nie wiesz o moim kodzie) - powiesz - chuj rozwalil mi serwer szkoda gadac czy - napisal exploit ktory ominal zabezpieczenia mojego serwera - jest dobry

Właśnie chodzi o to, ze twoi klienci podsyłają twoje pluginy do poprawek(kilka osób)

Opublikowano
10 godzin temu, Zbucki napisał:

Właśnie chodzi o to, ze twoi klienci podsyłają twoje pluginy do poprawek(kilka osób)

hahah, kilka miesięcy temu jedna osoba ci wysłała JEDEN plugin i wiesz czemu? Bo ja już nie chciałem go poprawiać. I to nie były poprawki tylko ZMIANA DZIAŁANIA. Np. zamiast 1 rzędu - chciał 2. I tak pisał do mnie co 2 dni żebym potem z 2 zmienił mu jednak na 3. Potem z 3 na 2. I tak cały czas, no w końcu napisałem, że już mu tego nei zrobie ? I nie gadaj ze kilka osob bo to byla jedna osobaXD A jak inne to chetnie poprosze nick lub nazwe pluginu.

I card-shops tak poprawiłeś, że w tasku asynchronicznym co kilka sekund spawnowales/teleportowales entity beka, nastepnym razem nie edytuj pluginu ktory nie jest na twoje mozliwosci

Opublikowano
1 godzinę temu, toWcaleNieOn_;/ napisał:

hahah, kilka miesięcy temu jedna osoba ci wysłała JEDEN plugin i wiesz czemu? Bo ja już nie chciałem go poprawiać. I to nie były poprawki tylko ZMIANA DZIAŁANIA. Np. zamiast 1 rzędu - chciał 2. I tak pisał do mnie co 2 dni żebym potem z 2 zmienił mu jednak na 3. Potem z 3 na 2. I tak cały czas, no w końcu napisałem, że już mu tego nei zrobie ? I nie gadaj ze kilka osob bo to byla jedna osobaXD A jak inne to chetnie poprosze nick lub nazwe pluginu.

I card-shops tak poprawiłeś, że w tasku asynchronicznym co kilka sekund spawnowales/teleportowales entity beka, nastepnym razem nie edytuj pluginu ktory nie jest na twoje mozliwosci

jeżeli zmiana działania pluginu dla ciebie to zrobienie dodatkowego rzędu czyli 18 slotów zamiast 9 to xD

Opublikowano
23 godziny temu, MiłoszRozwadow napisał:

jeżeli zmiana działania pluginu dla ciebie to zrobienie dodatkowego rzędu czyli 18 slotów zamiast 9 to xD

? ale ty rozumiesz to ze tam byl specjalny system ktory zbieral wszystkie itemy od dwóch rzedów i sprawdzał czy gracza stać na item w trzecim/czwartym/piatym rzedzie? I on codziennie chciał żebym mu zmieniał na nową ilość, a tam było tak ustawione, że aby zmienić ilość slotów (itemów do kupna i itemów którymi sie kupuje itemy do kupna) trzeba bylo zmieniać prawie połowe klasy. Zmieniłem mu ze 3-4 razy i w końcu powiedziałem dość - dawno dostałem zapłate za plugin i nie bede mu codziennie zmieniał tej samej rzeczy bo jednak sie rozmyślił, nie jesteś programistą, nigdy taka rzecz ci sie nie przytrafiła więc się nie wypowiadaj. Wiem, że gdzieś na tym forum (jak kiedyś czytałem) ktoś z programistów miał ten sam problem - co chwile ktoś chciał, żeby mu edytować plugin ZA DARMO i praktycznie tą samą rzecz (kilka razy) - gdy cena była już ustalona - i nie, nie trzeba edytować takich rzeczy skoro to nie bug, ani żaden problem z pluginem (nie bede poprawial 10 razy tej samej rzeczy skoro na drugi dzień klient znowu bedzie chciał tak jak było wcześniej)

Opublikowano
Dnia 13.07.2019 o 10:39, toWcaleNieOn_;/ napisał:

Jedna osoba? Jak chcesz mogę publicznie tutaj udostępnić twoje pluginy, pośmiejemy się chociaż.

”nie jesteś programista” hahahaha, jeżeli tak uważasz to ty siebie tez nie uważaj za programistę. Sądząc po kodzie jestem te kilka leveli przed tobą, wiec jedyne co możesz to zamknąć ryj i wypierdalac dzbanie.

Zreszta, możemy się inaczej pogadać w „cztery oczy”, bo już nie mam siły przedstawiać ci twoja chujowa sytuacje przez neta

Opublikowano
6 godzin temu, Zbucki napisał:

Jedna osoba? Jak chcesz mogę publicznie tutaj udostępnić twoje pluginy, pośmiejemy się chociaż.

”nie jesteś programista” hahahaha, jeżeli tak uważasz to ty siebie tez nie uważaj za programistę. Sądząc po kodzie jestem te kilka leveli przed tobą, wiec jedyne co możesz to zamknąć ryj i wypierdalac dzbanie.

Zreszta, możemy się inaczej pogadać w „cztery oczy”, bo już nie mam siły przedstawiać ci twoja chujowa sytuacje przez neta

"to pogadajmy w te cztery oczy", myślisz, że się przestraszę czy co ?XD no chyba masz mój adres a więc zapraszam, te twoje groźby są co najwyżej śmieszne

Cytat

kurwa gościu ty nie masz nawet githuba i żadnego publicznego projektu a piszesz cos o moim kodzie? mam setki projektów to coś kurwa o nich powiedz a nie pierdolisz głupoty "masz chujowy kod i chuj" - weź coś kurwa napisz o tym kodzie bo jesteś żałosny, programuję kilka lat mniej od ciebie a wiem 10 razy tyle co ty na jego temat. POKAŻ SWÓJ KOD WIELKI PROGRAMISTO - piszesz coś o moim kodzie a nigdy nie miałeś publicznego projektu a od gc2 wyłudzałeś pieniądze za lagowanie i pisałeś o tym na spigotmcXD POKAZ KOD CHETNIE SIE POSMIEJEMY I OBALIMY TEN MIT ZE JESTES KILKA LEVELI WYZEJ

Opublikowano
Dnia 14.07.2019 o 21:12, toWcaleNieOn_;/ napisał:

"to pogadajmy w te cztery oczy", myślisz, że się przestraszę czy co ?XD no chyba masz mój adres a więc zapraszam, te twoje groźby są co najwyżej śmieszne

kurwa gościu ty nie masz nawet githuba i żadnego publicznego projektu a piszesz cos o moim kodzie? mam setki projektów to coś kurwa o nich powiedz a nie pierdolisz głupoty "masz chujowy kod i chuj" - weź coś kurwa napisz o tym kodzie bo jesteś żałosny, programuję kilka lat mniej od ciebie a wiem 10 razy tyle co ty na jego temat. POKAŻ SWÓJ KOD WIELKI PROGRAMISTO - piszesz coś o moim kodzie a nigdy nie miałeś publicznego projektu a od gc2 wyłudzałeś pieniądze za lagowanie i pisałeś o tym na spigotmcXD POKAZ KOD CHETNIE SIE POSMIEJEMY I OBALIMY TEN MIT ZE JESTES KILKA LEVELI WYZEJ

Smieszny to ty jesteś. Nie mam siły pisać tego wszystkiego przez internet(A wiem, że mam coś o tobie, czego nie chciałbyś, żeby było udostępnione publicznie. Fakt, że juz kilka osób o tym wie, ale na razie widze, że mają w dupie i niczego nie publikują), dlatego chciałbym ciebie spotkać w realu. I nie, nie mam twojego adresu. Podeślij na priv, akurat mam urlop i trochę czasu, żeby się z tobą przywitać.

Dnia 14.07.2019 o 21:12, toWcaleNieOn_;/ napisał:

HAHAH, za to ty masz... Większość podjebane od jakiegoś bartka(widać to po tych twoim śmiesznym stylu pisania) i się kurwa chwali, czego to on nie napisze... Gardzę tobą śmieciu jak i 80% programistów na tym forum. 

Co do gc2 - mam ci przypomnieć co ty robiłeś te 5/6 lat temu? Wszystko zostało z nimi wyjaśnione, więc się nie dopierdalaj, bo jak ja się do ciebie na serio dopierdole to obiecuje, że znikniesz na długo z internetu.

Mam pokazać kod? To ty pokaż najpierw swój od 0 pisany(Bo każdy, kto porówna sobie twoje pluginy pod pluginy pewnego osobnika zauważy coś ciekawego) 

Opublikowano

@toWcaleNieOn_;/

przeciez to ty crashowales serwery i pytałeś czy nie chciałyby kupić twoich „zabezpieczeń” które polegały na tym przestajesz crashowac (xD).

ps. skoro twoje proxy jest najlepsze, a nasz były technik nic nie potrafi to czemu nas nie wywaliłeś? Nawet Jordii ci pisał żebyś wbił i wywalił ? 

Opublikowano
53 minuty temu, MiłoszRozwadow napisał:

@toWcaleNieOn_;/

przeciez to ty crashowales serwery i pytałeś czy nie chciałyby kupić twoich „zabezpieczeń” które polegały na tym przestajesz crashowac (xD).

ps. skoro twoje proxy jest najlepsze, a nasz były technik nic nie potrafi to czemu nas nie wywaliłeś? Nawet Jordii ci pisał żebyś wbił i wywalił ? 

Cały yooniks, hipokryta i bajkopisarz.

Opublikowano
Dnia 16.07.2019 o 18:45, Zbucki napisał:

Cały yooniks, hipokryta i bajkopisarz.

wez skoncz sie juz udzielac plz dzieciaki maja lepszy kod od ciebie, nie mam ochoty juz z tobą pisać bo gowno umiales i dalej gowno umiesz, kodu boisz sie pokazac

Dnia 16.07.2019 o 17:51, MiłoszRozwadow napisał:

@toWcaleNieOn_;/

Cytat

ps. skoro twoje proxy jest najlepsze,

nie, moje proxy nie jest najlepsze i nie było.

Cytat

a nasz były technik nic nie potrafi to czemu nas nie wywaliłeś? Nawet Jordii ci pisał żebyś wbił i wywalił

hmmmmmmmmmmmm pewnie dlatego ze mieliscie blazingpacka i nie moglem wejsc? a jak nie mieliscie to byliscie lagowani/boty wbijaly i mieliscie problemy, potem juz w dupie was mialem

Dnia 16.07.2019 o 16:02, Zbucki napisał:

Smieszny to ty jesteś. Nie mam siły pisać tego wszystkiego przez internet(A wiem, że mam coś o tobie, czego nie chciałbyś, żeby było udostępnione publicznie. Fakt, że juz kilka osób o tym wie, ale na razie widze, że mają w dupie i niczego nie publikują), dlatego chciałbym ciebie spotkać w realu. I nie, nie mam twojego adresu. Podeślij na priv, akurat mam urlop i trochę czasu, żeby się z tobą przywitać.

HAHAH, za to ty masz... Większość podjebane od jakiegoś bartka(widać to po tych twoim śmiesznym stylu pisania) i się kurwa chwali, czego to on nie napisze... Gardzę tobą śmieciu jak i 80% programistów na tym forum. 

Co do gc2 - mam ci przypomnieć co ty robiłeś te 5/6 lat temu? Wszystko zostało z nimi wyjaśnione, więc się nie dopierdalaj, bo jak ja się do ciebie na serio dopierdole to obiecuje, że znikniesz na długo z internetu.

Mam pokazać kod? To ty pokaż najpierw swój od 0 pisany(Bo każdy, kto porówna sobie twoje pluginy pod pluginy pewnego osobnika zauważy coś ciekawego) 

Cytat

Co do gc2 - mam ci przypomnieć co ty robiłeś te 5/6 lat temu?

5/6 lat temu nie bylo mnie w internecie

Cytat

github, i pokaz gdzie natalciaguilds ma "zajebany kod"

Opublikowano

@MiłoszRozwadow, @toWcaleNieOn_;/, @Zbucki,

Proszę o zakończenie tej kłótni, rozumiem, że się nie lubicie i może Was drażnić inny użytkownik, ale proszę nie rozwiązywać tych spraw w ten sposób. Jeżeli po moim poście kłótnia będzie kontynuowana, to niestety administracja będzie musiała nałożyć karę w postaci blokady konta na siedem dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...