Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop HP audio beats

sk8erace1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy do czego miałby Ci służyć. Operowanie w programach biurowych i wykorzystanie go ogólnie do nauki bądź pracy czy oglądania filmów nie powinno sprawiać kłopotów. Jeśli chodzi o granie w gry – odradzam. Specyfikacja średnia, no i należy wziąć pod uwagę fakt, że to laptop – w dodatku używany. Przez większość mojego życia używam tego złomu i ostatnio powiedziałem sobie, że nigdy więcej żadnego już nie kupię. Jeśli jego przeznaczeniem ma być tylko praca biurowa czy podobne temu rzeczy, podaj jeszcze cenę, którą chce kolega.

• Aive zmienił(a) tytuł na Laptop HP audio beats
Opublikowano

Jako że nadal nie napisałeś, do czego chciałbyś go używać — jeśli planujesz grać w cokolwiek to naprawdę nie warto, bo bardzo szybko będziesz miał ochotę wyrzucić go za okno. Przerabiałam to już i wiem z autopsji, że przy takiej konfiguracji większość gier będzie po prostu poza Twoim zasięgiem, a próba skorzystania z gry bardziej zaawansowanej niż pasjans doprowadzi Cię na skraj załamania. Jeśli natomiast ma posłużyć do seriali, przeglądania internetu i tym podobne — można się skusić, chociaż pewnie przy nieco większym budżecie można byłoby dorwać o wiele lepszą propozycję.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...