Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[2moons] Expedition bot TzPhQy 1.8

McW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze jest w poblizu duzo botow. Ile punktow zaznaczyles na mapie? Ja zaznaczam tak cos kolo 20 i ladnie sobie szuka mobow. Teraz to raczej nigdzie nie puscisz bota poza requ bo w heiharp by cie czesto wiara ubijala bo tam duzo ludzi lazi a na n2 albo cc2 jeszcze za slaby jestes

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

od 35 jest chyba wejscie do parca jesli dobrze pamietam i tam bedziesz mogl sobie na lewo isc botowac i ladny exp dostaniesz a pozniej skocz na frozen i z frozen do n2 albo cc2 mozesz smialo isc

Opublikowano

gramy na roznych servach i nie mam pojecia jak tam sprawa u ciebie wyglada z ubijaniem botow i gdzie ile ludzi chodzi na podservach takze ja wiem to co z mojego doswiadczenia

Opublikowano

No ja gram a Abaddonie najczęsciej na lifecrusherze.

Najbardziej ubijają na soulbanie z tego co pamiętam , ale tam z kolei jest bardzo duzo botterów.

Pomocnik
Opublikowano

omg zrobcie test jak nie wiecie czy dobrze bot ubija czy nie poprostu gracie sami 10 min a potem puszczacie bota na 10 min i zobaczcie jaka roznica w expie PROSTE xD

120756087683939521.gif
Opublikowano

nie da sie odpalic tego kilka razy na jednym koncie. Ja myslalem ze ci chodzi o to ze chcesz expic dwie postacie jednoczesnie

Opublikowano

nie to mi chodzi zeby expic 2 postacie na raz, tylko czy mozna na 1 postaci zrobic wiecej botow np. 4-5 przy pomocy tego programu lub jakiego innego dostepnego na necie

1 bot zabija potwory wszytko ladnie i pieknie expi ale troche wolno(przez cala noc nabilo mi 1lv 48-50) czy da sie to jakos przyspieszyc np dodajac wiecej botow

sorrry oczywiscie 49-50lv

Opublikowano

Mitolek niezły spam robisz w tym temacie 3 posty podzad, zadzisz....

nie to mi chodzi zeby expic 2 postacie na raz, tylko czy mozna na 1 postaci zrobic wiecej botow np. 4-5 przy pomocy tego programu lub jakiego innego dostepnego na necie

Jak na jednej postaci !?!? dwa boty maja expic 1 azura ? rofl czy moze chodzi ci o acc zeby expily dwa boty na 1 acc bo tak tez sie nieda...

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

No brawo mitolek 3x post, juz mnie irytuje to wasze klejenie postow i sranie na regulamin, mozna na niektore rzeczy przymknac oko ale to co sie ostatnio dzieje z tymi waszymi double postami to przesada.

mitolek warn + mute 24h

2006-2010

Opublikowano

słyszałem o takim botku ze chodzi na dungi ale jest on platny i itd na tym botku chyba niema takiej opcji

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

bo summoner to najgorsza postac do postawienia na tym bocie... summon sie flaguje na kazdego i padasz co chwile.

Sa boty ktore np steruja summonem ale ten raczej nie ma takich opcji.

Opublikowano

mialem gdzies bota do sumka takze jak znajde to ci podesle ale nie wiem dokladnie gdzie go mam i moze to troche potrwac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...