Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[2moons] Expedition bot TzPhQy 1.8

McW

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

energy: Uwaga, plik sprawdziłem na virtualnym systemie, zrobiłem małe analizy i prawdopodobnie te zagrożenia wypisane w skanie to są zwyczajne programy omijające pewne zabezpieczenia i łączące się z serwerem, lecz ustrzegam nie daje 100% gwarancji że plik jest czysty. Plik sciągacie na wlasną odpowiedzialność i ani Moderator ani MPCForum.pl nie ponoszą odpowiedzialności za ewentualne szkody.

Download: http://www.speedyshare.com/234211305.html

Skan:

AhnLab-V3 2008.9.13.0 2008.09.12 - Nothing Found
AntiVir 7.8.1.28 2008.09.12 - Nothing Found
Authentium 5.1.0.4 2008.09.12 - Nothing Found
Avast 4.8.1195.0 2008.09.12 - Nothing Found
AVG 8.0.0.161 2008.09.12 - Nothing Found
BitDefender 7.2 2008.09.12 - Nothing Found
CAT-QuickHeal 9.50 2008.09.12 - Nothing Found
ClamAV 0.93.1 2008.09.12 - Nothing Found
DrWeb 4.44.0.09170 2008.09.12 - Nothing Found
eSafe 7.0.17.0 2008.09.11 - Nothing Found
eTrust-Vet 31.6.6086 2008.09.12 - Nothing Found
Ewido 4.0 2008.09.12 - Nothing Found
F-Prot 4.4.4.56 2008.09.12 - Nothing Found
F-Secure 8.0.14332.0 2008.09.12 - Nothing Found 
Fortinet 3.113.0.0 2008.09.12 - Nothing Found
GData 19 2008.09.12 -Nothing Found 
Ikarus T3.1.1.34.0 2008.09.12 - Nothing Found 
K7AntiVirus 7.10.453 2008.09.12 - Nothing Found
Kaspersky 7.0.0.125 2008.09.12 - Nothing Found
McAfee 5383 2008.09.12 - Nothing Found
Microsoft 1.3903 2008.09.12 - Nothing Found
NOD32v2 3438 2008.09.12 - Nothing Found
Norman 5.80.02 2008.09.12 - Nothing Found
Panda 9.0.0.4 2008.09.12 - Suspicious file 
PCTools 4.4.2.0 2008.09.12 - Nothing Found
Rising 20.61.42.00 2008.09.12 - Nothing Found
Sophos 4.33.0 2008.09.12 Sus/UnkPacker 
Sunbelt 3.1.1628.1 2008.09.12 VIPRE.Suspicious 
Symantec 10 2008.09.12 - Nothing Found
TheHacker 6.3.0.9.078 2008.09.12 W32/Behav-Heuristic-064 
TrendMicro 8.700.0.1004 2008.09.12 - Nothing Found
VBA32 3.12.8.5 2008.09.12 - Nothing Found
ViRobot 2008.9.12.1375 2008.09.12 - Nothing Found
VirusBuster 4.5.11.0 2008.09.12 - Nothing Found
Webwasher-Gateway 6.6.2 2008.09.12 - Nothing Found

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TzPhQy Bot v1.8 Opis Programu Przetlumaczony Na Polski Przez energy z mpcforum.pl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Wlacz gre 2moons i ustaw swoja postac na miejscu gdzie chcesz aby byla afk.

2. Pobierz program z.. -linki na samej gorze postu-

3. Wypakuj pliki obojetnie gdzie i kliknij na usmiechnieta buzke w ciemnych okularach.

4. Takie cos powinno sie otworzyc:

http://i266.photobucket.com/albums/ii257/JoeCurse/tut1-1.jpg

5. Teraz wprowadz swoje dane konta oraz wybierz serwer na ktorym chcesz grac uwzgledniajac duze i male litery, przyklad:

http://i266.photobucket.com/albums/ii257/JoeCurse/tut2.jpg

6. Wcisnij Login i czekaj na napis sucessful Login w dolnym okienku.

7. Po zalogowaniu sie wejdz w zakladke 'Map' w prawej-gornej czesci programu.

8. Teraz na 'Map Set' sposrod listy map wybierz ta na ktorej zostawiles wczesniej postac (patrz ptk 1).

9. Wejdz w zakladke 'ViewMap/SetMoveWay' polozona w lewym-dolnym rogu programu.

10. Pokaze sie mini mapka, kliknij na tej mapie punkt gdzie chcesz aby twoja postac chodzila i w zakladce 'Map' w prawym-gornym rogu programu nacisnij "Add" i powinno do okienka 'Current map waypoints' dodac kordy zaznaczonego przez ciebie punktu na mapie w tabelce i fioletowy punkt na mapce, mozesz dac kilka lokalizacji do ktorych chcesz aby twoja postac chodzila, przyklad:

http://i266.photobucket.com/albums/ii257/JoeCurse/tut3.jpg

11. Teraz idz do okienka 'Current map monsters' w zakladce 'Map' i wcisnij 'Show All"

12. Wybierz z listy nazwy potworow ktore chodza po mapie na ktorej obecnie przebywasz i dodaj ich nazwe do jednej z 3 tabelek "priority" "normal" "abandon"

Priority - Tu dodajesz potwory ktore chcesz aby twoja postac bez przerwy szukala i zabijala

Normal - Tu dodajesz potwory ktore twoja postac ma zabijac kiedy niema w poblizu potworow ktore dodales do tabelki 'priority"

Abandon - Tu dodajesz potwory ktorych twoja postac ma wogole nie atakowac.

13. Po ustawieniu wszystkiego wejdz w zakladke 'General' i w okienku 'Bot operation' kliknij na 'START'

120756087683939521.gif
  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moj anty-virek nic niewykryl ale niechodzi mi :/

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

Temat zostanie oficjalnie przypiety kiedy bedzie potwierdzenie co do dzialania tego bota na 2moons przez min. 3 uzytkownikow.

2006-2010

Pomocnik
Opublikowano

btw co do tego partu: "Bot jest zrobiony pod gre 2moons, prawdopodobnie jest mozliwosc odpalenia go na Dekaronie ale potrzeba miec odpowiednie adresy IP Dekarona i pozamieniac je z 2moons." to nie dziala bo po zmianie adresow ip bot crashuje mozliwe ze server bota jest umiejscowiony poza granicami europy i na dekaronie to ip jest zablokowane przez co bot nie zaskakuje ale pokombinuje jeszcze troche i moze cos z tego bedzie

120756087683939521.gif
Opublikowano

działa wszystko jak należy taka sama zasada jak na TzPhQy Bot v1.72 . działa oczywiście na 2m exp na dekaronie nie sprawdzałem bo nie gram. ten program pozwala nam podglądać nawet naszą postać w formie graficznej na mapie jest ona przedstawiona jako zwyczajna kropka-punkt oraz wiele wiele innych rzeczy włącznie z pisaniem do otaczających nas userów w grze. ktoś na prawdę miał koński łeb że coś takiego zrobił. pozdrawiam McW i hyle czoła przed takimi gośćmi choćby za ich ochote do wstawek i tłumaczeń na forum.

Opublikowano

hmm , jak to to jest ,ze wam dziela a mi nie ? To znaczy programik prawdopodobnie dziala poprawnie ( logowanie , podglad postaci , mapa , ruch post. itd. ) ale zostawilem go wlaczonego na cala noc , rano wlanczam 2m a exp stoi w miejscu. Moze macie jakas koncepcje???

Opublikowano

wylacz atakowanie skillami. jak ja mialem atak skillami to exp czasami troche (20k przez cala noc) rosl albo i wcale a jak to wylaczylem i atakuje normalnie (bez skilli) to mam 300k expa na godzine na requ2

Opublikowano

ja mialbym tylko jeszcze jedno pytanko w sprawie tego bota. czy moze ktos przetlumaczyc kazda funkcje z wszystkich zakladek? angielski "troche" kiepski u mnie a translator tak tlumaczy ze polapac sie nie idzie co to znaczy. z gory dzieki

Opublikowano

maras1989 ,a podpowiesz mi jak wylaczyc te skille. Z tego co ja zauważyłem to w tej zakładce ( Potion/Skills ) wszystko jest odznaczone o wartosciach 0. I tak na boku gdzie najlepiej używa ten programik , chodzi mi o lokacje ( postacie o lv 63 i 92 ).

Opublikowano

hmm to jest maly problemik bo to wlasnie tam sa te skille i masz je wylaczone. A na jakim servie i podservie expisz? Jesli grasz na Abaddon radzilbym Lifecrusher (tam najmniej botow z tego co zauwazylem czyli nikt nam nie przeszkadza bo czesto jak dwa boty sie spotkaja to moga biegac obok siebie cala noc i nic expa nie dostaniemy). Ja mam 77 lvl i expie w requies 2 a jesli chodzi o te lvle mobow to juz pisze:

Crespo moby 50 - 80 lvl (wejscie od 55 lvla)

Draco moby 69 - 83 lvl (wejscie od 65 lvla)

Roquies2 moby 82 - 88 lvl (wejscie od 77 lvla)

Python moby 82 - 102 lvl (wejscie od 80 lvla)

Opublikowano

No to po dzisiejszej nocy , moge stwierdzic , ze dziala. Postac 61 lv , Crespo przez 7 godz. nabilo az 4 % . Żart!!! czy co ? A moze problem lezy , w zakladce do znajdowania i zabijania mobow. Dac wszystkie jako piorytet ???

Opublikowano

bot expi ladne tylko problem w tym ze jesli w poblizu jest inny boter to ma problemy ze znalezieniem moba (moby sie pojawiaja i znikaja) a jak biegaja razem to oczywiscie kto pierwsze ten lepszy. Trzeba szukac takich lokacji na takim servie gdzie jest malo botow i ladny exp. Dla przykladu ja mam 77 lvl i mi nabil przez noc prawie 3kk expa a jak dla mnie to jest dos sporo bo samemu by mi sie nie chcialo tyle expic. A do tego co pisze McW to moj tez nie kupuje potow (i nic nie sprzedaj z tego co dropnie) dlatego warto wylaczyc skille i atakowac bez nich (wg. mnie wiecej expa idzie bo tak mialem z moim).

Opublikowano

Prosiłbym o pomoc.

Zaczynam bocenie Bagi Wariorrem i nie wiem gdzie go puszczac na 14 lvl ...

Narazie w Denebe na lizardmanach lece ale lipnie to wygląda....

Jak ktoś by mi mogl poradzić co i jak to byłbym wdzięczny...

Ogólnie bocik wyczesany ^^

Opublikowano

Grzybciu na takim lvlu bym dalej nie ryzykowal isc bo czesto bedziesz padal. Ewentualnie bym poszedl do requies i expil na hailomach i sylvanach ktore nie sa agresywne i pierwsze cie nie zaatakuja (ktos sie moze nie zgodzic ale ja bym tak zrobil)

Kurzakl a robisz wszytko zgodnie z instrukcja?

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie. Mianowicie czym sie bardziej opłaca bocić? Chodzi mi tu o szybkość exp. i o to żebym jak najmniej padał.Obecnie gram Bagim ale jeszcze moglbym sie przerzucić na Azura... Z góry dzięki za odp. ;]

Opublikowano

witam mam pytanie dla czego ten bot mi tylko chodzi po mapie a nie zabija potworkow

wszystko ustawilem dobrze i na mapie u boota tylko chodzi a nie zbiera expa bo ich nie zabija tylko spaceruje pomozcie prosze pozdrawiam

Opublikowano

sorka ze o to zapytam ale zrobiles wszystko zgodnie z instrukcja? jakbys mogl to powiedz na jakim servie i gdzie expisz bo na niektorych lokacjach i servach jest duzo botow i jak pisalem wczesniej moby znikaja zanim do nich dojdziesz i nasz char tylko sobie lazi bez sensu.

Opublikowano

tak zrobiłem wszystko jak w instrukcij a na triscie i na ostatnim podserwie w castor lub norak i jest to samo on tylko spaceruje nie wiem jak ma chodzic i zabijac bo na mapie widac czerwone punkty mobow ale on tylko przechodzi kolonich zaznaczyłem tez jakie moby ma bic i dalej nic eh

Opublikowano

to ja niestety nie mam zielonego pojecia jak tam sprawa wyglada z boterami bo osobiscie gram na abaddonie. Juz wczesniej to pisalem ale sie powtorze tez mialem problem z expieniem ale jak wylaczylem dzialanie skilli to wtedy zaczal dobrze expic. Jesli masz wlaczone skille to sprobuj i moze to cos da

Pomocnik
Opublikowano

nie jestem w 100% czy te czerwone punkty to moby bo u mnie na mapie bylo ich np 5 a w bocie jest taka tabelka gdzie pokazuje otaczajace cie moby i tam mialem 10 xD ale przyczyny nie znam btw jak ktos ma magiczke to nei moze grac bez skili xD

120756087683939521.gif
Opublikowano

No musze przyznać że nie wiedziałem że bot będzie aż taki dobry ^^

Mam już 27 lvl xDD

I chyba przenosze sie na requeies tam w głąb bardziej.Bo gdzie indziej chyba jeszcze nie ma sensu .

No i prosze dałem go na req. a on w pol godziny zabił mi jednego potwora a poazuje mi ze na godzine jest jakiś kosmiczny exp. ;/ jakbyś mi powiedzieć o co chodzi i powiedziec czyu moge isc zaryzykować w inne miejsce to byłbym wdzieczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...