Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca przez internet - co i jak?

Wicherus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ,

Ogólnie od dłuższego czasu zastanawiam się nad pracą przez internet (Wypełnianie ankiet etc )i na myśl mi przychodzi czy to jest fikcja na łapanie jeleni czy też rzeczywiście da sie zarobic ma reklamach , ankietach . Przejrzałem sporo informacji na ten temat ( ale wiecie jak to sprawdzić w internecie ^^ [ to tak jak nie iść do lekarza i znaleźć sobie odpowiedź w google od przypadkowego seby] ) jedni piszą że to prawda inni ze g.prawda na youtube przejrzałem ( ci co mieli najwięcej wyświetleń ) oraz najbardziej sprawdzone metody zarabiania przez internet  ale nadal nie jestem pewny .  Co doradzicie ?

Pytania kieruje do tych co siedzą w tym temacie i rzeczywiście zarabiają . 

I czy da się faktycznie .

z góry dziękuje ?

• Aive zmienił(a) tytuł na Praca przez internet - co i jak?
Opublikowano

Jak kolega wyżej wspomniał, trzeba najpierw mieć pomysł. Zabieranie się za ankiety nie da Ci zysku - za marne grosze będziesz wypełniać ankiety, które będą nudne i długie, a wypłacić i tak będziesz mógł po zdobyciu odpowiedniej ilości gotówki/punktów na koncie danej aplikacji. Poza tym wielu z tych stron nie można ufać. Warto wykorzystywać swoje umiejętności w internetowym biznesie, jest pełno sposobów - od tworzenia grafik za gotówkę, przez wykorzystanie umiejętności webmasteringu, po wykonywanie zleceń dla copywriterów. Najlepiej jest jednak postawić na coś kreatywnego, aby Twoja oferta wybiła się spośród innych i była chodliwym towarem na rynku. Nie patrz też na żadne kopanie kryptowalut, bo jeśli nie masz komputerów z NASA, to też dużo nie zarobisz.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie zarobisz na tym wiele. Może nie jest to łapanie jeleni i cos tam jednak możesz zarobić na wypełnianiu ankiet ale raczej wiele na tym nie zarobisz. Nie polecam bo kiedyś sam sie w to bawiłem oraz spędziłem na tym naprawdę wiele czasu  i niczego nie zarobiłem. Zarzuciłem po miesiącu. Bo to sensu większego nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...