Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt serwera Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, Vejper napisał:

Ale macie za to pewnie bardzo dobrą reklamę serwera, dużo popularnych YouTuberów którzy ją zareklamowali itd. A taki serwer od zera ciężko rozreklamować. Bardzo ciężko. Raz miałem serwer to upadł po 2 miesiącach bo grało na nim max 10 osób dziennie a bardzo się wysililiśmy aby zareklamować ten serwer. Rekord to był 49 osób ale to już taki na prawdę rekord. Ale to byli tylko gracze tymczasowi którzy weszli i wyszli. A nie stali.

Jeśli chodzi o Youtuberów, to nigdy za taką usługę nic nie płaciliśmy, a głównie nagrywają osoby do 100-200 subów ? 

Pamiętaj, aby serwer był przyjazny dla gracza i będzie dobrze ? 

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano
7 minut temu, Vejper napisał:

Ograniczenia na bloki itd. również znajdę na tej stronie co podałeś? ?

Niestety, wygoogluj coś samemu. Jest taki plugin, lecz nie pamiętam nazwy. Cóż, coś trza zrobić samemu, prawda?

Opublikowano
Przed chwilą, Ekrahb napisał:

Niestety, wygoogluj coś samemu. Jest taki plugin, lecz nie pamiętam nazwy. Cóż, coś trza zrobić samemu, prawda?

No niestety tak ? Dziękuję wszystkim za pomoc. Jeśli będę miał jakieś pytania odezwę się do Was.

448af8ced075a.png

• Biter. zmienił(a) tytuł na Projekt serwera Minecraft
Opublikowano

Cześć!! 

Jeśli szukasz jeszcze pomysłu mam jeden. Również jestem już tych ludzi którzy w minecraft grali dawno dawno temu. Z wtedy tryb który mi został najbardziej w pamięci to serwer bodajże sheo. Tryb prison. 

Sedno w tym że tryb taki musi być przemyślany od A do Z. Dobra gospodarka. Przemyślane strefy (nie takie że wykopiesz trochę żelaza i przechodzisz do kolejnej, tylko takie gdzie musisz się trochę napracować aby przejść na wyzsze poziomy) możliwość kupna swoich prywatnych kwater, sklepy, różne dodatki pasujące do trybu serwera i wiele więcej. 

Ja nie do końca pamiętam całej ekonomii tego serwera ale pamiętam, że grało się świetnie. 

Myślę że jeśli popytasz na forum ludzi o zdanie i o pomysłu na tego typu serwer. To zbierzesz fajną Pule pomysłów i można to fajnie potem wykorzystać. 

Powodzonka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...