Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

uTorrent / BitTorrent Problem

Kysiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z uTorrent-em problem pojawił się odkąd przesiadłem się na Windows 10  na 7 wszystko było w porządku.

Problem polega na tym że jaki bym nie chciał film pobrać lub cały album mp3 to wyskakuje ''torrent jest błędnie kodowany'' na drugim kompie tego problemu nie mam.  Dodam że Windows tyle co z rana zainstalowałem. Sterowniki są wszystkie łącznie z bibliotekami . 

pobrane.png

Opublikowano

Widzisz? Taki fajny windows 10, zapobiega nielegalnym rozprzestrzenianiom się plików. I po co żeś go aktualizował do dziesiątki?

Tak w sumie, może to być spowodowane tym, że na win 7 miałeś nieco starszą wersję torrenta, a teraz na win 10 masz nowszą i torrenty mogły być inaczej kodowane - nie mam pojęcia, nie znam się, ale spróbuj tutaj: https://www.polskitorrent.pl/faq.php lub http://help.utorrent.com

Opublikowano

Ekrahb niestety nic nie pomogło z Twoich linków . Dziwny ten problem ale ma go większość moich znajomych którzy posiadają również Windows 10 nikt go jeszcze nie zwalczył ?  

Opublikowano
2 minuty temu, Kysiu napisał:

Ekrahb niestety nic nie pomogło z Twoich linków . Dziwny ten problem ale ma go większość moich znajomych którzy posiadają również Windows 10 nikt go jeszcze nie zwalczył ?  

To w takim razie napisz do supportu torrenta. Może Ci jakoś pomogą. W google też szukałem rozwiązań, niczego nie znalazłem, albo źle i krótko szukałem.

Opublikowano
17 minut temu, Ekrahb napisał:

To w takim razie napisz do supportu torrenta. Może Ci jakoś pomogą. W google też szukałem rozwiązań, niczego nie znalazłem, albo źle i krótko szukałem.

Znalazłem sposób u mnie działa ! ?  o to link POZDRAWIAM ! 

P

Opublikowano

To dobrze, że sam sobie poradziłeś, ale tak na przyszłość - na tym forum nie popieramy piractwa i piratom nie pomagamy. ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...