Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt do serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opis zlecenia: Potrzebuję skrypt ze wszystkimi funkcjami Frameworka z opisem.

Zlecenie płatne: NIE

Maksymalny czas wykonania: Najlepiej do 2 dni. Maksymalnie do 4 dni.

Sposób przekazania pracy: Wiadomość prywatna.

Inne informacje: Na oficjalnej stronie Frameworka nie zawsze wszystko jest tak pięknie rozpisane i trzeba się domyślać jak to zrobić by działało poprawnie. I to nie jest tak, że mi się nie chce, że patrze tylko w 1 wynik. W internecie (a przynajmniej u mnie) nie wyświetlają się żadne rozwinięte tutoriale. A co do skryptu to najlepiej, żeby były opisane zdarzenia (eventy). Jeśli jesteś zainteresowany/a to zapraszam do wiadomości prywatnych

•  carbonx zmienił(a) tytuł na Skrypt do serwera
Opublikowano

Powiem tak - opis NIC nie zawiera.

Z podanego opisu wynika: "Mam framework, jakiś, w jakimś języku, nie rozumiem co piszą, pomocy".

Opisz więcej, bo póki co to szkoda ludzkiego czasu, by pomóc, bo nie wiesz, czy pomożesz, bo nie wiesz o co chodzi.

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano
3 minuty temu, SGT Otlet napisał:

Powiem tak - opis NIC nie zawiera.

Z podanego opisu wynika: "Mam framework, jakiś, w jakimś języku, nie rozumiem co piszą, pomocy".

Opisz więcej, bo póki co to szkoda ludzkiego czasu, by pomóc, bo nie wiesz, czy pomożesz, bo nie wiesz o co chodzi.

Chodzi o to by napisać mi jakie "właściwości" ma TS3 Framework. Rozumiem PHP a na stronie frameworka nie ma napisanych (albo ja nie znalazłem) żadnych właściwości. Mówiąc właściwości mam na myśli "Nazwa->metoda" 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dokumentacja

Jeśli mówimy o tym - dokumentacja przecież wszystko opisuje - też nie broni ci nikt spojrzeć w kod i poznać jak dokładnie działa.

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...