Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Remetin.pl [Medium]

Bakany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wystartował 19.04.2019r. punktualnie o 18:00

Pracowaliśmy bardzo długo nad tym projektem, wprowadziliśmy sporo zmian w rozgrywce zachowując przy tym stary klimat

Serdecznie zapraszamy do gry 

Strona: https://remetin.pl

prezentacja.png

Administracja:

Admin - technik i właściciel serwera

ReMetin - sponsor i właściciel serwera

[GM]Diabel - opiekun serwera

[GM]James - opiekun serwera

[GM]Muha - opiekun serwera

Weryfikacja

27594101214471119001.jpg

• Aive zmienił(a) tytuł na Remetin.pl [Medium]
Opublikowano

Wszystko spoko ale nazwę grupy "Gracze Metin2" zmieniać na "Gracze Remetin.pl" to lekka przesada 

VfI68yr.png

Opublikowano
34 minuty temu, Jacob S napisał:

Miałem już nie komentować na MPC, ale tak skurwiałego serwera jeszcze nie było xd

To może faktycznie lepiej nie komentuj skoro nie potrafisz zachować przy tym kultury

Opublikowano
Dnia 20.04.2019 o 19:14, Bakany napisał:

To może faktycznie lepiej nie komentuj skoro nie potrafisz zachować przy tym kultury

Brakiem kultury i godności można nazwać wypuszczenie tego serwera XD

Opublikowano

A to niby dllaczego ? skoro nawet oficjalna wersja metina rozwija sie w innym kiernku to miłło jak dla mnie np jest wyłączyć wersje officjalną i pograć sobie jak za czasów świetności   metina ; D gdzie max lvl 99. 

naserwerze gram polecam ; D

😅

Opublikowano

Dla przestrogi ? Polecam już bardziej Tamidie wiadomo że będzie to lepszy wybór stabilniejsze i nie padnie po jakimś czasie.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Jak dla mnie na serwerze licznik jest kręcony i to sporo w mieście w każdym z królestw prawie nikogo nie ma ale 640 luda Online :D 

Proszę ludzi prawie nie ma ...

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano
2 godziny temu, Sasznix napisał:

w liczniku jedno zero więcej niż na serwerze

nie polecam XDD

2,5k kont zarejestrowanych.

Co do serwera:
Wczoraj oglądałem sobie filmik na yt jak koleś grał na odpale i widziałem jaka jest sytuacja na serwerze dlatego NIE POLECAM, projekt fajny,pomysł fajny  ale administracja oraz dopisek STARY KLIMAT to jakaś komedia. 

image.png

Opublikowano
20 godzin temu, Molirol napisał:

Co do serwera:
Wczoraj oglądałem sobie filmik na yt jak koleś grał na odpale i widziałem jaka jest sytuacja na serwerze dlatego NIE POLECAM, projekt fajny,pomysł fajny  ale administracja oraz dopisek STARY KLIMAT to jakaś komedia. 

zarejestrowanych kont mogą mieć nawet 30k. co z tego skoro teraz niby jest 600 osób online ale w ogóle ich nie widać XD

Opublikowano
Dnia 26.04.2019 o 20:53, Molirol napisał:

Co do serwera:

Film jakiegoś bananowego dzieciaka który gada że nie ma strzał na serwerze a jak byk są na 1 slocie u handlarki i przytacza bugi których nie ma po to aby oczernić serwer bo jest konkurencyjny dla tamidii gdzie dali mu gm, a jeszcze kilka miesięcy temu postawił syf z persergą który padł po tygodniu i ma czelność mówić że serwer na tydzień pod hajs skoro my go zapowiadamy od ponad pół roku i było tam włożone więcej pracy niż 90% privów. A jeśli sugerujesz się opinią kanału gdzie każdy film jest sponsorowany to współczuję.. pewnie niedługo wylądujesz na tej tamidii s6 bo Ci powie że poleca i serwer the best. Nic dziwmego że ten kraj tak wygląda skoro oglądacie te tvpisy tvny i łykacie wszystko bez namysłu

Opublikowano
10 godzin temu, Bakany napisał:

Film jakiegoś bananowego dzieciaka który gada że nie ma strzał na serwerze a jak byk są na 1 slocie u handlarki i przytacza bugi których nie ma po to aby oczernić serwer bo jest konkurencyjny dla tamidii gdzie dali mu gm, a jeszcze kilka miesięcy temu postawił syf z persergą który padł po tygodniu i ma czelność mówić że serwer na tydzień pod hajs skoro my go zapowiadamy od ponad pół roku i było tam włożone więcej pracy niż 90% privów. A jeśli sugerujesz się opinią kanału gdzie każdy film jest sponsorowany to współczuję.. pewnie niedługo wylądujesz na tej tamidii s6 bo Ci powie że poleca i serwer the best. Nic dziwmego że ten kraj tak wygląda skoro oglądacie te tvpisy tvny i łykacie wszystko bez namysłu

Sory ale nie przepadam za tym dzbanem,  chce być śmieszny itp. Niech sobie robi co chce mam to gdzieś A Bugi które przedstawił nie są groźnymi które psują rozgrywkę nie da się postawić serwera bez bugów.

Poprostu jak dowiedziałem się o waszym projekcie miałem mokro że tak powiem lecz ładnie to wyglądało na obrazkach.

Mimo wszystko to tylko moje zdanie i powodzenia z serwerem:)

Co do Tamidii,  wejdź na mój profil albo w prezentację s2 s3 t0 zobaczysz jakie mam zdanie na temat tego "serwera" jak i paradowna

image.png

Opublikowano

Niesamowicie mnie wkurwiło zniszczenie sobie grupy na fb i promowanie na siłę tego serwera. Zapewniacie chuj wie co i jeszcze troche a nie ma tam kompletnie nic. Grałem i nie polecam, od tego to już lepszy pl gdzie jest 3 osoby na krzyż.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Czemu ty piszesz że każdy mój film jest sponsorowany ? XDDD z haxów nie mam ani złotówki i nie chcę mieć bo robię to czysto 4fun żeby zdobyć nowych widzów a uwierz że miałem już oferty od różnych serwerów by zrobić u nich odcinek z cheatowania za pieniądze i nigdy tego nie brałem więc takie brednie wymyślaj komuś innemu.  Mówię w filmie to co myślałem grając a pamiętam że przeszukałem każdego npc i strzał nie mogłem znaleźć faktycznie są teraz ale wtedy gdy grałem może były ale ja ich nie widziałem.

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
5 godzin temu, muchomor321 napisał:

Czemu ty piszesz że każdy mój film jest sponsorowany ? XDDD z haxów nie mam ani złotówki i nie chcę mieć bo robię to czysto 4fun żeby zdobyć nowych widzów a uwierz że miałem już oferty od różnych serwerów by zrobić u nich odcinek z cheatowania za pieniądze i nigdy tego nie brałem więc takie brednie wymyślaj komuś innemu.  Mówię w filmie to co myślałem grając a pamiętam że przeszukałem każdego npc i strzał nie mogłem znaleźć faktycznie są teraz ale wtedy gdy grałem może były ale ja ich nie widziałem.

No to może potrzebujesz dobrego lekarza ? Pomóc Ci ? -----> OKULISTA 

Muchomor Ty udajesz takiego głupiego, czy taki naprawdę jesteś? Na filmie doskonale widać jakim dzbanem jesteś, więc znikaj już.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

NARESZCIE!!! w końcu będę mógł spędzić czas grając w starego metina na mowym serwerze odpowiadającym moim oczekiwaniom priv! Remetin.. Zapowiada się świetnie myślę że mnie nie zwiedziecie gram długo w Metinki.

Opublikowano

Ludziska nawet tam nie zaglądajcie!!!!! Administracja tego serwera to jakaś patola,pozwolili aby gracze sami kończyli grę dając ub bociarzowi który wbił 99 na botcie!!!! Mało tego  z administracją nie ma kontaktu , zapowiadają eventy których potem nie robią z resztą zerknijcie jak wygląda forum tego śmiesznego serwera który nigdy nie powinien był wychodzić.....nie dajcie się nabrać!!!!!

Opublikowano

Server porazka nie polecam. 
ANTI CHEAT - M2bob smiga jak powalony jedynym anticzitem jest to ze jak wykryje to ci spamuje zeby cie wywalil taki anticheat. Co nie zmienia faktu ze mozna zmienic speed hacka zeby byl mniejszy. Przyklad na 5.0 spamuje ze wykryto hacka a na 4.0 juz nie. Wiec GRATULUJE DEBILOM ktory ten server zrobili. Administracja boi sie prawdy do tej pory mam screeny jak latalem i ludzie zglaszali mnie ze boce administracja co? WYJEBONGO. Nie mowiac co zrobili z grupka Metin2 .... walic te grupke szczerze i zmiane nazwy ale sam fakt boli ze mysleli ze naciagna luda na server i nachapaja sie kasy. Jak to jeden administrator na messengerze mi napisal. Server oplacony czy padnie czy nie maja wyjebane (gratuluje podejscia administracji.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Cytat

17. Prezentacje nieaktywne 28 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu „Archiwum Prezentacji Serwerów”.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...