Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sytuacja cheatów w LoLu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wygląda od upadku l# ? bo mam ochote pograc na scriptach 4fun na kontach nowych ;] i jak wyglada bany ? po ip leca czy dalej tylko po kontach ?

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Sytuacja cheatów w LoLu
Opublikowano
Dnia 10.04.2019 o 18:06, zxkalen napisał:

Jak wygląda od upadku l# ? bo mam ochote pograc na scriptach 4fun na kontach nowych ;] i jak wyglada bany ? po ip leca czy dalej tylko po kontach ?

Riot raczej nigdy nie pójdzie za opcją banowania na IP z tego względu, że zawsze ktoś rykoszetem dostanie. (Chociaż kto wie, nie zdziwiłbym się jakby to wprowadzili)

Po upadku L# i BoLa większość platform zaczęła iść w stronę priv z invite+paid systemem, żeby zmniejszyć do zera wykrywalność i rozkodowanie programu.

Jeśli szukasz czegoś dobrego, to niestety musisz poszukać na jakichś forach kogoś, kto zaufa ci i da invite do kupienia platformy.

Z tych które znam to rift.lol i hanbot.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

To w LOLu istnieją cheaty? o.0 Zawsze byłem pewien, że tam coś takiego nie występuje i rito mocno o to dba. Cóż, to by tłumaczyło niektóre rozgrywki xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam ci używać cheatów jeśli chcesz mieć dalej swoje konto ;) Nawet te paid z invitem. Rift płatna platrofma. Za invita jeśli nikogo nie znasz musisz zaplacic + później za cheata płacisz miesięcznie nie mało a tu cyk banki xD A taki niby ud i wgl :P Wiec raczej zbytnio nie polecam grania na cheatach w lidze. Chujowo ci idzie to poćwicz skilla ;D bo haxy dadza ci tyle ze jeśli na glownym koncie się odpalisz to stracisz sporo :D 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 27.04.2019 o 23:23, olasek123 napisał:

Nie polecam ci używać cheatów jeśli chcesz mieć dalej swoje konto ;) Nawet te paid z invitem. Rift płatna platrofma. Za invita jeśli nikogo nie znasz musisz zaplacic + później za cheata płacisz miesięcznie nie mało a tu cyk banki xD A taki niby ud i wgl :P Wiec raczej zbytnio nie polecam grania na cheatach w lidze. Chujowo ci idzie to poćwicz skilla ;D bo haxy dadza ci tyle ze jeśli na glownym koncie się odpalisz to stracisz sporo :D 

Polecam najpierw przeczytać, a potem się wypowiadać.

Tym bardziej mógłbyś trochę bardziej składnie to zdanie stworzyć.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Obecnie sytuacja się bardzo poprawiła, oczywiście publiczne skrypty nadal te same, GoS, Hanbot, Toir++. Ale już z 5 prywatnych platform się utworzyło. Ale nie jest ciężko zdobyć zaproszenie. Osobiście dostałem zapro do trzech. W tym do jednej sam mogę dodawać.

Opublikowano
Dnia 8.06.2019 o 12:32, gargamel1338 napisał:

Obecnie sytuacja się bardzo poprawiła, oczywiście publiczne skrypty nadal te same, GoS, Hanbot, Toir++. Ale już z 5 prywatnych platform się utworzyło. Ale nie jest ciężko zdobyć zaproszenie. Osobiście dostałem zapro do trzech. W tym do jednej sam mogę dodawać.

A jak z banowaniem na tych prywatnych platformach? I jak to wygląda z jakością skryptów?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fali banow jeszcze nie bylo, wiec na razie bez banow. A jakosc skryptow dla mnie niezadawalająca. Ale na postaci adc wystaczy sam speedattack. Czyli sam orbwalker tak naprawde robi robote i tak az do d5 się da leciec.

Opublikowano

Jakie sa te prywatne skrypty, i czy jest ogolnie jakas strona, na ktorej mozna normalnie o tych skryptach podyskutowac i dowiedziec sie czegos, jak kiedys na np. nulledzie?

Opublikowano
20 godzin temu, Bydlaczkov napisał:

Jakie sa te prywatne skrypty, i czy jest ogolnie jakas strona, na ktorej mozna normalnie o tych skryptach podyskutowac i dowiedziec sie czegos, jak kiedys na np. nulledzie?

Pewnie aktualnie da się znaleźć jakieś serwery discordowe na których bez problemowo da się pogadać.

A odnośnie pierwszego pytania, to skoro są one prywatne to raczej nikt od tak ci nie powie

Bez nazwy-2.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć,

chciałem kupić jakiś hax do lola, żeby sobie troszkę ułatwić grę, ale zupełnie nie wiem gdzie szukać...

coś możecie poradzic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...