Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam oferty LTE bez limitu

slawek112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , 

Zna ktoś ofertę jakiegokolwiek operatora na internet bez limitu bez lejka ? Albo przynajmniej z takim lejkiem, żeby prędkość spadała do takiej która pozwoli na normalne korzystanie z internetu ?:) 

notoacta250.png

Opublikowano

Ale przynajmniej masz możliwość normalnego korzystania z internetu. 

Zresztą co ma znaczyć to normalne bo normalnie to rozumie jako przeglądanie stron internetowych czy granie bez nadmiernego downloadu/uploadu. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam oferty LTE bez limitu
Opublikowano

Tak ja wiem, że normalny internet znaczy po kablu . Tyle, że orange ( jedyny dostawca który oferuje internet po kablu) ma u nas Awarię i z tego co mówią na infolinii to z orange mogę pożegnać się nawet na najbliższy miesiąc:) Dlatego zależy mi na jakimś LTE . Play za doładowanie 50 zł oferuje bez limitu z lejkiem 1 mb/s chodzi głównie o to aby ten lejek był rozsądny  kiedyś Red bull ponoć miał lejek do 5 MB/s co pozwala już na ,, normalne" użytkowanie sieci ... 

notoacta250.png

Opublikowano
10 godzin temu, slawek112 napisał:

Tak ja wiem, że normalny internet znaczy po kablu . Tyle, że orange ( jedyny dostawca który oferuje internet po kablu) ma u nas Awarię i z tego co mówią na infolinii to z orange mogę pożegnać się nawet na najbliższy miesiąc:) Dlatego zależy mi na jakimś LTE . Play za doładowanie 50 zł oferuje bez limitu z lejkiem 1 mb/s chodzi głównie o to aby ten lejek był rozsądny  kiedyś Red bull ponoć miał lejek do 5 MB/s co pozwala już na ,, normalne" użytkowanie sieci ... 

Tylko pamiętaj, że w przypadku wykorzystania pakietu i tak masz lejki DO danej prędkości, a w praktyce nigdy jej nie zobaczysz. Jedyną opcją w przypadku LTE 'bez limitu' jest albo wybór t-mobile (sam korzystam), albo wybór odpowiednio dużego pakietu u innego operatora.

Opublikowano

jedynie to co ci dali wyzej oferte t-mobile to najlepsze co dostaniesz. jako takiego lejka nie ma, tylko mozliwosc nalozenia. chyba, ze bedziesz rzeczywiscie zapychal btsa to zaraz dostaniesz lejek

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...