Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Biter. zmienił(a) tytuł na Usługi graficzne za darmo
Opublikowano

Moja opinia

to 100/10

Prezentacja naprawdę dobrej jakości. Polecam

Życzę powodzenia w dalszych pracach :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus a nisi molestie, ultricies justo id, pharetra sem. Aliquam tempus hendrerit lorem non maximus. Duis rutrum quam id ipsum pellentesque blandit. Praesent quis massa arcu. Praesent cursus accumsan orci, venenatis facilisis orci accumsan quis.

Opublikowano

Ja tam to nie wiem, ale mógłbyś tam chociaż do tych spoilerów zapakować te grafiki, dodatkowo te Twoje reklamują.

@edit Bo ja nie rozumiem jednej rzeczy, a mianowicie tego gcore'a.. Co to jest? Tak przy okazji..

Spoiler

image.png

Ta strona zajmuje się nie wiadomo czym, a Ty zrobiłeś grafikę pod jakiś hosting. Tło grafiki Twojego wykonania i tło na tej stronie się niczym nie różni, oprócz koloru założonego na grafikę na stronie. Treści na grafice Twojej i na grafice ze strony całkowicie się sprzeczają.

Opublikowano
8 godzin temu, Ekrahb napisał:

Ja tam to nie wiem, ale mógłbyś tam chociaż do tych spoilerów zapakować te grafiki, dodatkowo te Twoje reklamują.

@edit Bo ja nie rozumiem jednej rzeczy, a mianowicie tego gcore'a.. Co to jest? Tak przy okazji..

Odkryj ukrytą treść

image.png

Ta strona zajmuje się nie wiadomo czym, a Ty zrobiłeś grafikę pod jakiś hosting. Tło grafiki Twojego wykonania i tło na tej stronie się niczym nie różni, oprócz koloru założonego na grafikę na stronie. Treści na grafice Twojej i na grafice ze strony całkowicie się sprzeczają.

A ja nie rozumiem również jednej rzeczy.Dlaczego piszesz pod tematem jego, a nie do założycieli tamtej strony?Co takiego może mieć wspólnego ta osoba, do tego hostingu.Prezentuje on swoje umiejętności, a nie reklamuje jakiś hosting.Co z tego, że zamieścił nazwę tego hostingu, jeżeli chciał zaprezentować swoje portfolio?Na mój gust, Twoja wypowiedź jest idiotyczna i jedynie zaśmiecająca ten temat.

Co do tematu:

Miałem przyjemność współpracować z tą osobą i jestem bardzo zadowolony.Po złożeniu zamówienia otrzymałem bardzo szybko moje zamówienie, wprowadzał bardzo dużo poprawek jeżeli było trzeba i nie miał z tym większego problemu(większość by zgłupiała współpracując ze mną), a to się ceni.Za opłatą zrobił kawał dobrej roboty.Polecam tego pana :10_wink:

Opublikowano
9 godzin temu, Ekrahb napisał:

Ukryj treść

image.png

Tutaj jest mowa o innym gcore, wejdź w dział minecraft/zarządzanie serwerem - tam jest temat projektu, dla którego są grafiki 

Opublikowano
14 godzin temu, GrabsonPL napisał:

Tutaj jest mowa o innym gcore, wejdź w dział minecraft/zarządzanie serwerem - tam jest temat projektu, dla którego są grafiki 

Jak inny gcore? Internet jest zaśmiecony przez miliardy zdjęć i obrazków, czemu akurat do dwóch rzeczy wykorzystano to samo tło? Pisałeś, że to inny gcore..

Opublikowano
2 minuty temu, Ekrahb napisał:

Jak inny gcore? Internet jest zaśmiecony przez miliardy zdjęć i obrazków, czemu akurat do dwóch rzeczy wykorzystano to samo tło? Pisałeś, że to inny gcore..

Tło się różni, jeśli uważasz że jest identyczne i skopiowane to się mylisz.

Mogę Ci udowodnić wysyłając dwa zdjęcia background'u na PW.

Opublikowano
1 minutę temu, gethertv napisał:

Tło się różni, jeśli uważasz że jest identyczne i skopiowane to się mylisz.

Mogę Ci udowodnić wysyłając dwa zdjęcia background'u na PW.

W sumie, ja tam się za bardzo nie przyglądałem. Tło jest (jeśli nie jest identyczne) prawie identyczne. Jeśli inni Cię tylko wychwalają, a nie wyzywają, to chyba przestane szukać dziur.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Usługi / Grafika / WWW - GetherTV
  • Amove zablokował(a) ten temat
  • 6 miesięcy temu...
  • Rayzer. odblokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...