Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z DarkBotem

`Kucyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wiem, że pewnie i tak nikt mi nie pomoże, bo patrząc na aktywność względem DO na tym forum, stwierdzam, że nikt na tym forum już w to nie gra, ale może... :) Do sedna, ostatnio powróciłem do DO, pobrałem sobie DarkBoita ustawiłem go na 1-3 aby zbierał mi skrzyneczki i mam problem, a mianowicie bot ignoruje w moim przypadku jakieś 50% boxów, tzn. podlatuje pod nie, a następnie odlatuje, druga sprawa jest taka, że bot po śmierci się buguje i przestaje działać, tzn nie przechodzi przez portale itp, ma ktoś jakiś pomysł? Głównie chodzi o te boxy, bo lipa, że 50% mi pomija.

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

• Issia zmienił(a) tytuł na Problem z DarkBotem
Opublikowano
10 godzin temu, `Kucyk napisał:

Siema, wiem, że pewnie i tak nikt mi nie pomoże, bo patrząc na aktywność względem DO na tym forum, stwierdzam, że nikt na tym forum już w to nie gra, ale może... :) Do sedna, ostatnio powróciłem do DO, pobrałem sobie DarkBoita ustawiłem go na 1-3 aby zbierał mi skrzyneczki i mam problem, a mianowicie bot ignoruje w moim przypadku jakieś 50% boxów, tzn. podlatuje pod nie, a następnie odlatuje, druga sprawa jest taka, że bot po śmierci się buguje i przestaje działać, tzn nie przechodzi przez portale itp, ma ktoś jakiś pomysł? Głównie chodzi o te boxy, bo lipa, że 50% mi pomija.

https://discord.gg/Nca4Wh Tutaj masz linka do discorda DarkBota i możesz pobrać stąd najnowsze wersje, ewentualnie możesz tam się spytać ludzi czy masz cos nie tak ustawione, jest tam bardzo duża aktywnośc więc szybko ktoś Ci pomoze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...