Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Faceit problem z anty cheatem

KDoDo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem AC Faceita ponieważ gdy próbuję go włączyć wyskakuje błąd "You need to upgrade your system to Servie Pack 1" . Pobrałem aktulizacje zabezpieczeń  do windows ale to nic nie dało , sprawdziłem czy może jakieś usługi nie zostały wyłączone , ale nic.  Więc zwracam się z prośbą o pomoc bo mi skończyły się już pomysły co może ten błąd tworzyć.

Przechwytywanie.PNG

Opublikowano

Wałkowane milion razy - nie masz Service Packa - ściągnij go i będzie działać. Jeśli to system legalny (ale pewnie on legalności nigdy nie widział) to po odpaleniu Windows Update system sam powinien wyszukać aktualizacje jeśli tak się nie stanie to Service Pack 1 możesz ściągnąć z strony Microsoftu.

• Adder. zmienił(a) tytuł na Faceit problem z anty cheatem
Opublikowano

Legalność systemu to pojęcie względne - dla jednego kupno tanich kluczy to legalna kopia, dla drugiego użycie aktywatora to legalna sprawa.

Możesz spróbować zrobić coś takiego - ściągasz i instalujesz April 2015 Servicing Stack Update (druga pozycja dla systemu 64bit), a później Convenience Rollup (trzecia pozycja).

Dodatkowo zapoznaj się z tym wykazem aktualizacji - https://support.microsoft.com/pl-pl/help/4009469/windows-7-sp1-windows-server-2008-r2-sp1-update-history

Szczególnie zainteresuj się aktualizacją oznaczoną numerem KB3207752. Wszystkie aktualizacje powinny przejść bez problemu jeśli nie masz zmodyfikowanego obrazu systemu.

Ewentualnie skorzystaj z programu Windows Update Downloader, jeśli Windows Update Ci nie wyszukuje już aktualizacji (co jest dziwne)

A najlepszym możliwym rozwiązaniem jest przejście na Windowsa 10, jeśli Microsoft jeszcze umożliwia aktualizację systemu do 10.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...