Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota na RL

skrabix23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciałem wrócić po przerwie do Tibi. Widzę, dużo się pozmieniało. Jest może jakiś konkretny bot na RL Tibie? Może być nawet płatny, ale z tego co widzę to chyba o cavebocie mogę zapomnieć? Pozdro

Opublikowano

Z polskich jest tylko Tibiabothelper i to jest healer/antyiddle/ssa/antypush itp itd nie wiem czy działa autor udostepnia 2dni triala tu masz link do yt 

A caveboty są tylko brazolskie w pełni po portugalsku i bałbym sie tego na razie kupować.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

JEst OldBot nastukany przez brazola, 12$/month ale jedt dziecinnie prosty do podrobienia licencji... problem to dostać pliki do bota.

Opublikowano
19 godzin temu, Cyranek napisał:

JEst OldBot nastukany przez brazola, 12$/month ale jedt dziecinnie prosty do podrobienia licencji... problem to dostać pliki do bota.

Ta gadałem z tymi brazolami. Bot jest tylko dla brazoli. Powiedzieli ze mogą mi z niego wyciągnąć tylko parę funkcji bez cavebota.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie korzystaj z Diaxbota na pewno. Zapewniali, że niewykrywalny pomimo tego już pełno osób dostało delete w tym ja również, zaś administratorzy wypinają się do ciebie dupą i twierdzą, że robisz coś źle. Dodam jeszcze, że delete wpadł na specjalnie przygotowane konto do bocenia oraz na moje main konto, które nigdy nie miało styczności z botami.

Opublikowano

Nie ma bota, który jest nie wykrywalny, najlepsze są priv boty na zasadzie wykrywania pixeli. Diaxbot sprawdza się chyba nieźle skoro pewna stronka pracuje nad crackiem do niego. Bany to raczej kwestia indywidualna, ja na j-bocie leciałem pół roku i delete nie było a kolegę skasowali godzinę po odpaleniu. 

Baliśmy się ognia, a teraz - boimy się siebie
Baliśmy się Boga, a teraz - nie boimy się piekieł

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak mowi Bartek, Diaxbot a lepiej nie uzywac, 1 dzien triala postac pochodzi, nastepnego dnia delete, kombinowalem na wszystkie sposoby, zawsze lecial ban, na sam koniec stworzylem konto, podpialem bota nic nie ustawialem w nim, tylko wykrylem klient i recznie expilem na dawnporcie, nastepnego dnia ban ;) 

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam bota na RL
Opublikowano

Nie wiem Panowie ale moze dobrze nie czytacie po ang :) jest czarno na bialym napisane aby nie uzywac triala na mainie bo nie zapewnia DOBREJ Ochrony trial to trial.. uzywam Diaxbota na 3 mainach 4mesiac  i sam robie do niego scrypty na full afka.. narazie nie ma Bana . Wersja PRO wymiata i jest lepszy jak oldbot ktorego rowniez testowalem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...