Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Soczewki kontaktowe

xVarmond

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Znalazłem salon taki jak Vision Optic. Mają do zaoferowania okulary, soczewki, i akcesoria ale będzą mnie nteresować soczewki kontaktowe. Czy oni zabadają mi wzrok i dobiorą mi soczewki kontaktowe ? Nigdy nie byłem jeszcze u okulisty wiec to dla mnie nowość. Wiec nie wiem np. Jadę do tego okulisty powiedzmy wchodzę do gabinetu i co mam powiedzieć jeśli będą mnie interesować soczewki ? Dzień dobry przyszedłem zbadać wzrok i chce nosić soczewki. To trochę dziwne wiec co mam zrobić  jeśli będą mnie interesować właśnie te soczewki ?

Opublikowano

"Dzień dobry, chciałbym wykonać badania w celu doboru soczewek".

Umawiasz się po prostu na wizytę w celu doboru soczewek kontaktowych: http://visionopticexpress.pl/pl/i/DOBOR-Soczewek-Kontaktowych/21 

Nie korzystałam z tego, CHYBA wystarczy, że się zgłosisz do salonu w dniu i o godzinie, która jest podana na tej stronie (o ile to jest ta strona) i raczej nie będzie problemu.

Ogólnie jak coś to polecam Vision Express, zapisujesz się na badanie na stronie, o podanej godzinie stawiasz się na miejscu i masz badania + jak masz zamiar kupować też tam soczewki, to badanie kosztuje 9 zł (płacisz 99 zł - 90zł rabatu przy odbiorze soczewek). 

Opublikowano

Trzy tematy są kompletnie niepotrzebne, dodatkowe pytania w celu rozwiania wątpliwości możesz zadać w tym pierwszym wątku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...