Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

elfbot kasteria 12 marca

Frosse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kupujcie od niego elfbota. On czeka tylko aż zdobędziecie hajs na postaci i itemy, a następnie loguję się na wasze konto za pomocą keylogera który jest w tym elfbocie i zabiera wszystko.

Mnie tak okradł poczekał, aż będzie wartościowe konto i zabrał itemki warte 80 euro.

Opublikowano

Nie polecam również bota od niego bo posiada trojana/keyloggera i wykrada dane, myślałem ze gościowi można spokojnie zaufać po ilości postach, i choćby tym że umie cokolwiek zaprogramować swojego bo nie dość że się płaci za tego bota to gość jeszcze konta okrada, normalnie mistrz.

Zrobiłby licencje płatną na ilość dni i kasował co parę dni kasę i by zarobił więcej bez żadnego robienia sobie przypału, a tak to gość połasił się dla kilku itemków i stracił cała swoją reputację.. 

Opublikowano

Nie miałem problemu z @Kefu, jego elfbot działa bardzo dobrze. Szczerze wątpię, by połasił się na tak śmieszną gotówkę.

Co do podważania jego wkładu pracy w bota - w takim razie kto go zrobił? Widziałem postępy prac, bo się o niego długo upominałem, a on uciszał mnie screenami z progresu.

O 'stalkerze' słyszałem parę dni temu, podobno chciałeś wyrwać darmową licencję pod groźbą prześladowania w świecie realnym (chociaż nie bardzo wiem jak miałbyś Kefu zaszkodzić, bo wierz mi, że to nie wstyd być graczem ;) )

A Ci, którzy uważają, że Kefu potrzebuje rujnować tak silną markę dla paru euro - puknijcie się w główkę i ustawcie unikalne hasła/formatujcie ten cały syf, który pobraliście przed zainwestowaniem tych śmiesznych pieniędzy w coś co działa jak powinno.

z wyrazami szacunku

najpopularniejsza jaszczurka w internecie.

Opublikowano
3 godziny temu, pff123 napisał:

Nie polecam również bota od niego bo posiada trojana/keyloggera i wykrada dane, myślałem ze gościowi można spokojnie zaufać po ilości postach, i choćby tym że umie cokolwiek zaprogramować swojego bo nie dość że się płaci za tego bota to gość jeszcze konta okrada, normalnie mistrz.

Zrobiłby licencje płatną na ilość dni i kasował co parę dni kasę i by zarobił więcej bez żadnego robienia sobie przypału, a tak to gość połasił się dla kilku itemków i stracił cała swoją reputację.. 

Tacy ludzie jak ty powinni trafiać do kosza w lateksowym worku. Bot od kefu działa bez problemu, gość uczciwy i pomocny.

Bez pozdrowień

/PP

Opublikowano
24 minuty temu, Pan pablo$ik napisał:

Tacy ludzie jak ty powinni trafiać do kosza w lateksowym worku. Bot od kefu działa bez problemu, gość uczciwy i pomocny.

Bez pozdrowień

/PP

Wiadomo, że działa bez problemu, ale jak macie po 50 cc na charze to co ma wam ukraść jak to nic nie warte?

Bez pozdrowień

Opublikowano
10 minut temu, Nenus98 napisał:

Wiadomo, że działa bez problemu, ale jak macie po 50 cc na charze to co ma wam ukraść jak to nic nie warte?

Bez pozdrowień

Jak kupowałem elfice 1.5 tygodnia temu to miałem kilka bomb w domku, więc to jest takie pierdolenie

Opublikowano
1 godzinę temu, Pan pablo$ik napisał:

Jak kupowałem elfice 1.5 tygodnia temu to miałem kilka bomb w domku, więc to jest takie pierdolenie

To uzbieraj siano i zdobądź itemki warte 80 euro i zobczymy co wtedy będziesz mówił :).

Zamiast normalnie zarabiać na licencji to dodatkowo okrada konta. 

Opublikowano

Witajcie moi drodzy

widzę ze muszę zabrać głos więc na wstępie pragnę przypomnieć że to nie jest 1 edycja na której udostępniam wam bota, poświęcam dużo czasu by działał tak jak należy.
Nawet nie macie pojęcia jak dużo graczy korzysta z tego elfa na kasterii. Na samej sprzedaży zarabiam tyle że nie opłaca mi się brudzić rąk okradając konta.
Logicznym również jest to że antywirusy / zapora wykrywa wam keylogera skoro bot wpływa na działanie innego programu w tym przypadku klienta kasterii.
Jeżeli zdarzyły się jakieś włamania to nie było to zależne ode mnie, polecam wyczyścić system z gówna które pobieraliście za darmo, a także zmienić pasy jeżeli korzystaliście z tych samych na innych otsach, to oczywiste że gmowie innych ots'ów przepuszczają baze danych przez klienta.
W razie jakichkolwiek pytań proszę kontaktujcie się przez telegrama, nie ma porównywalnej "konkurencji" w tej chwili.
Do tej pory spora większość ludzi jest zadowolona i wierzcie lub nie znaczna część topki korzysta z mojego produktu, ciekawe dlaczego ich "jeszcze nie okradłem", wydaje mi się, że ich itemy są więcej warte niż 80 euro 

Serdecznie pozdrawiam Kefu.

Opublikowano
3 godziny temu, Kefu napisał:

Witajcie moi drodzy

widzę ze muszę zabrać głos więc na wstępie pragnę przypomnieć że to nie jest 1 edycja na której udostępniam wam bota, poświęcam dużo czasu by działał tak jak należy.
Nawet nie macie pojęcia jak dużo graczy korzysta z tego elfa na kasterii. Na samej sprzedaży zarabiam tyle że nie opłaca mi się brudzić rąk okradając konta.
Logicznym również jest to że antywirusy / zapora wykrywa wam keylogera skoro bot wpływa na działanie innego programu w tym przypadku klienta kasterii.
Jeżeli zdarzyły się jakieś włamania to nie było to zależne ode mnie, polecam wyczyścić system z gówna które pobieraliście za darmo, a także zmienić pasy jeżeli korzystaliście z tych samych na innych otsach, to oczywiste że gmowie innych ots'ów przepuszczają baze danych przez klienta.
W razie jakichkolwiek pytań proszę kontaktujcie się przez telegrama, nie ma porównywalnej "konkurencji" w tej chwili.
Do tej pory spora większość ludzi jest zadowolona i wierzcie lub nie znaczna część topki korzysta z mojego produktu, ciekawe dlaczego ich "jeszcze nie okradłem", wydaje mi się, że ich itemy są więcej warte niż 80 euro 

Serdecznie pozdrawiam Kefu.

A Ty dalej kłamiesz i robisz z siebie niewinnego, ale to jest piękne ;)

Żadna topka nie korzysta z Twojego elfbota tylko z innego. Jesteś łasy na pieniądze i to wszystko.

Opublikowano

Jak straciłem 80 euro (KTO KUPUJE ITEMY NA OTS'ie który postoi 2 miesiące i restart / new edycja, hahahahaha)

step 1.

Mam 0 iq

step 2.

Desperacko sciagam od ludzi z 1 jednym postem "kasteria helpery" ( bo ciężko użyć mózgu i napisać sobie w c++  Healera / Rune Makera / Anty Afka bazując na adresach które są zapewne takie same jak 8.54 tibia)

step 3. 

Kupuje bota od Kefu i go oskarżam o hak.

Teraz tak na poważnie, jest masa ludzi którzy nie potrafią dodać 2+2 i  popyt na takie produkty jak na ten moment "Elfbot Kasteria" jest bardzo duży, (Chuj, że kasteria to Adresy 8.54 Tibii i pakiety są  Xor^2 ) anyway Kefu ma dobry interes i nie jest on warty krzywych akcji, @Nenus98 użyj kiedys mózgu może też zarobisz parę groszy, kto wie.

@Marchwjo gracie tam, to jak będziecie mieli chwile czasu zabijcie mojego ziomka dla beczki  nick "Vegsoniasz" :D

Opublikowano

Jakoś pod żadną poprzednią edycją nie było płaczu o elfa od Kefu, a przy chyba każdej oferował. Ktoś został zlany przez nas i postanowił się zemścić pisząc tu jakieś bzdury beka 

Opublikowano
4 godziny temu, Dakos napisał:

Jak straciłem 80 euro (KTO KUPUJE ITEMY NA OTS'ie który postoi 2 miesiące i restart / new edycja, hahahahaha)

step 1.

Mam 0 iq

step 2.

Desperacko sciagam od ludzi z 1 jednym postem "kasteria helpery" ( bo ciężko użyć mózgu i napisać sobie w c++  Healera / Rune Makera / Anty Afka bazując na adresach które są zapewne takie same jak 8.54 tibia)

step 3. 

Kupuje bota od Kefu i go oskarżam o hak.

Teraz tak na poważnie, jest masa ludzi którzy nie potrafią dodać 2+2 i  popyt na takie produkty jak na ten moment "Elfbot Kasteria" jest bardzo duży, (Chuj, że kasteria to Adresy 8.54 Tibii i pakiety są  Xor^2 ) anyway Kefu ma dobry interes i nie jest on warty krzywych akcji, @Nenus98 użyj kiedys mózgu może też zarobisz parę groszy, kto wie.

Typie nic nie ściągałem oprócz jego bota rozumiesz? 

Opublikowano

potwierdzam, odpaliłem jednorazowo tego bota kilka dni przed ogarnieciem bota od Ciebie, więc tam pewnie siedzi syf mimo to że 0 wykryć na virustotal.com

ja mam nauczkę,a Kefu może i faktycznie jest czysty i oberwało mu się za jakiś inny syf który pobierali gracze

ja jednak  pierdole te wszystkie helpery, ogarnąłem sobie w końcu bota który mi robi wszystko to co potrzebuje

auto mansaowanie, cave bot, healing i nie pobieram żadnego dodatkowego ścierwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...