Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x500] War of Glory Retro

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proste to jak drut gra sobie bo jestesmy profesjonalna firma i nie szpiegujemy klientow. Trzymamy sie prawa w Polsce, dlatego nasza dll od clienta wazy o prawie 1mb mniej niz wasza poniewaz usuniety jest zarowno z niej jak i z servera ten lamerski syf ktory podajesz. Ty dll masz normalna wiec skad gracze maja wiedziec czy ss ktory podajesz im jest akurat z MHP ktory ma to wbudowane czy nie? Latwo odpalic inna aplikacje a na screenie pokazac cos innego. Wiec pamietaj na przyszlosc dam ci rade, takie gowno siedzi zarowno w cliencie jak i serverze MHP i zeby to usunac kasujesz z jednego i drugiego. 

Po 1 rozmowa ze skypa gdzie prosze o usuniecie z servera i clienta RDP: https://scr.hu/djjwOWw

Po 2 masz lap screen z mhp server tylko akurat to to juz wyzej opisalem: https://scr.hu/NaaNA13

Po 3 rozmiar dll i data kompliacji mowi jasno ze nie jest to z updata a robione dla nas ;)

Zaczales szczekac na woga i szukac tutaj graczy dla siebie? Czy ja spamuje w twoim temacie? nie bo mnie nie interesuje.

Nie szpiegujemy swoich graczy tak jak pisalem wyzej, jestesmy firma, ktora przestrzega prywatnosci naszych klientow. Dodam jeszcze jedno nie interesuje mnie to co ty masz, ja odpowiadam karnie sam za siebie i nie mam zamiaru za takie gowno odpowiadac wiec tego nie mam, ty chcesz uzywaj twoj biznes i twoje zycie. Na plikach LTP mialem dokladnie tak samo wyciete rzeczy ktore sa niezgodnie z polskim prawem.

Opublikowano

Chodzi mi tylko o tego gracza czemu tak robi i co jest tego powodem...bo straszy nas i grozi a ma pewnie z 15 lat

Plik usuniety i z klienta i z serwera zostal juz dawno

Nie mam żadnych powodow zeby was szkalowac tylko takie praktyki mi sie nie podobaja ,takze dzieki za wyjasnienie rzeczowe i powodzenia

Opublikowano
13 minut temu, #Arag napisał:

Chodzi mi tylko o tego gracza czemu tak robi i co jest tego powodem...bo straszy nas i grozi a ma pewnie z 15 lat

Plik usuniety i z klienta i z serwera zostal juz dawno

Nie mam żadnych powodow zeby was szkalowac tylko takie praktyki mi sie nie podobaja ,takze dzieki za wyjasnienie rzeczowe i powodzenia

Przykro mi ale ja moge odpowiadac tylko za swoje slowa i czyny. Dam ci dobra rade, czasami trzeba wyluzowac i nie przejmowac sie tym co ktos pisze. Ja tez mam kilka osob ktore pisza jaki to WOG zly itp w publikacjach, ale co moge na to poradzic? no niestety nic.

Opublikowano

System wymiany Goblin Pointow na Wcoiny juz dostepny w panelu konta!

2 Goblin Pointy daja 1 Wcoin!

BONUS GR SYSTEM:

5 GR = GOLDEN FENRIR
10 GR = DODANIE OPCJI FULL DO WINGOW 4LVL

Jezeli masz wymagany GR napisz ticket na www i podaj w nim (login, nick).
Wingi musza byc w wh0, tak samo wolne miejsce na fenrira.

Opublikowano

Wlaczylismy nowy sub NoNPvP!
Ksucie na tym subie jest dozwolone.
Na mapach Gens zabijanie jest wlaczone!
Na wszystkich innych mapach jest zablokowane.

Opublikowano

54731033_2739067656134347_47553750469632

Weekendowy Boost Event!

Start 22.03.2019 godz. 19.00 - Koniec 25.03.2019 godz. 7.00

1. 50% wiecej Normalnego Expa
2. 50% wiecej Master Expa
3. 50% wiecej creditow za Grand Reset

Opublikowano

55510759_2754895424551570_41519161259421

WEEKENDOWY BOOST EVENT:

Event startuje 29.03.2019 o godz. 20.00 - Zakonczenie eventu 01.04.2019 godz. 8.00

1. 50% wiecej Normalnego Expa
2. 50% wiecej Mater Expa
3. 50% wiecej creditow za Grand Resa
4. 30% wiecej creditow za donate (payu, paypal). 
Bonusowe credity beda dodawane recznie, maksymalny czas oczekiwania ~24 godziny.

FRUIT SYSTEM:

- Musielismy wylaczyc system fruitow poniewaz byl zbugowany i sie resetowa.
W tej chwili jezeli uzbierasz 100 Fruitow mozesz je wymienic na wymiane wingow 4lvl na inna klase.

BONUS GR SYSTEM:

15GR = Wbity socket set +15

Opublikowano

również nie polecam, admin rozdaje itemy swoim, Najlepsze jest to że nie ukrywa się z tym, szkoda bo myślałem że będzie jakiś fajny serwer wreszcie Polski, jak zwykle ustawiony serwer na zyski...

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...