Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x500] Omen Mu

#Arag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rasmsey czy jak tam się zwiesz. Gdzie tylko wejdziesz wylewasz swoje żale i niezadowolenie, od samych testów próbowałeś zrobić z tego serwera kopie woga. Kiedy tylko ludzie powiedzieli że nie chcą takiego serwa zacząłeś ten swój hejt. Mógłbyś wyrazić opinię i wyjść jak normalny człowiek a ty robisz tutaj spam bez większego celu, chociaż dzięki za podbijanie postu :) Co do serwera to gra się przyjemnie, zawsze jest ktoś na serwie żeby skręcić party więc wole sobie expić na x500 niż podpierać ściany na wogu.

Ogólnie serwer polecam sprawdzić a nie sugerować się opiniami ludzi pokroju ramseya :)

ganjaexrategif.gif

30069.jpg

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na prawdę po polecam serwer dodam od siebie że administracja tego serwer włożyła dużo pracy w ten serwer aby każdą postać dobrze ustawić postać pod pvp na prawdę warto u nas zagrać zapraszam na serwer na prawdę warto nie czekaj graj z nami :) Zapraszamy :P

każdy może spróbować u nas za grać a nie słuchać się  

nie słuchać się tego gościa Rasmsey jeszcze raz zapraszam milej gry z nami :)

Opublikowano

Witam! 

Mamy obecnie double exp event do 10.03.2019!!

Oraz event na zdobycie fajnych przedmiotów:  

image.png

Dodatkowo moża zdobyć dużo na start korzystając z wcześniejszych eventów które znajdziecie na naszym oficjalnym FB!!

Zapraszamy: www.muomen.com

Pozdrowienia,

Team Mu Omen

WP57Gh8.gif

Opublikowano

ta ta exrate wydawaj dalej pieniążki na server bez przyszłość "arag ile ci zapłacić żebyś dał full eq i full staty " 

Opublikowano

Dzieki za podbicie posta,mozesz sobie szczekac dalej a my robimy swoje i sie rozwijamy...Zapraszam do gry duzo nowych eventow,mozliwosc zdobycia setow od tier1 do tier4 za goblin gold coin,exp event ,nowe custom questy,resets event,nowe dropy i wiele innych

Opublikowano
47 minut temu, Badr napisał:

ta ta exrate wydawaj dalej pieniążki na server bez przyszłość "arag ile ci zapłacić żebyś dał full eq i full staty " 

A Tobie ile zapłacili abyś pisał bzdury na każdy serwer? Poza Twoim jednym słusznym w Twojej opinii...

Idź dalej płacić pieniądze za kolejne edycje na 2 miesiące ... 

Pozdrawiam. 

WP57Gh8.gif

Opublikowano

Nie gram na waszym serwerze, dlatego nie będę go krytykował. Jestem tylko obserwatorem ale skoro macie 22 postacie online, czyli graczy może z 10-12 max to chyba coś jest nie tak. Może powinniście zastanowić się dlaczego jest taka mała frekwencja graczy a nie kozaczyć na forum?!    No chyba że od poczatku zakładaliście, że serwer będzie tylko dla kilku znajomych i może jakis random sie napatoczy.. Trzymanie serwera dla frekwencji poniżej 100+ online uważam za głupotę ale z drugiej strony jak za kilka dni wyłączycie serwer nie będzie tyle płaczu i nikt nawet nie zauważy tego :)

Opublikowano

ale kto kozaczy my czy Badr? my robimy swoje reklama,poprawki i rozne dodatki a on niech idzie w swoja strone

Wystarczy poczytac jego posty,tam jest hejt na 99% serwerow

Opublikowano
5 minut temu, iiyamaxl napisał:

Nie gram na waszym serwerze, dlatego nie będę go krytykował. Jestem tylko obserwatorem ale skoro macie 22 postacie online, czyli graczy może z 10-12 max to chyba coś jest nie tak. Może powinniście zastanowić się dlaczego jest taka mała frekwencja graczy a nie kozaczyć na forum?!    No chyba że od poczatku zakładaliście, że serwer będzie tylko dla kilku znajomych i może jakis random sie napatoczy.. Trzymanie serwera dla frekwencji poniżej 100+ online uważam za głupotę ale z drugiej strony jak za kilka dni wyłączycie serwer nie będzie tyle płaczu i nikt nawet nie zauważy tego :)

10-12 możesz mi powiedzieć z skąd wiozłeś tą cyfrę ?

przecież nie grasz?  

Nikt nikt nie kozaczy poza jedną osobą która zamiast zająć się swoimi sprawami robi tutaj negatywą opinię od samego początku. 

Serwer nie jest przewidziany na 2 tygodnie.  A Twoja magiczna liczba poniżej 100 online to rozumiem ,że to wasz wyznacznik..

Kiedy trzeba zamknąć serwer i zrobić nową edycję ? Zresztą to są fakty... A Twoja wypowiedź to przypuszczenia i założenia oraz domysły...

I serwer nie będzie zamknięty w dwa tygodnie albo w 2 miesiące... Nie zależnie czy uważasz to za głupotę czy nie.. 

Pozdrawiam.  

WP57Gh8.gif

Opublikowano

Skąd wziąłem liczbę onlinę? - to proste, ze stronki twojego serwera. Jest całe 22 online postaci a wiadomo, że wielu ludzi gra na 2-3 postaci na raz. Chłopie możesz tu pisać co tylko chcesz ale fakty są takie, że jak prawie nie masz graczy to i serwer zniknie szybko ale życzę powodzenia. Nikt nie jest nieomylny ;)

Opublikowano
Przed chwilą, iiyamaxl napisał:

Skąd wziąłem liczbę onlinę? - to proste, ze stronki twojego serwera. Jest całe 22 online postaci a wiadomo, że wielu ludzi gra na 2-3 postaci na raz. Chłopie możesz tu pisać co tylko chcesz ale fakty są takie, że jak prawie nie masz graczy to i serwer zniknie szybko ale życzę powodzenia. Nikt nie jest nieomylny ;)

Liczba graczy w danej chwili nie odnosi się do ogólnej liczby graczy... Ale nie jestem nieomylny i też mogę się mylić.. ;)) 

Wole mieć ,,10-12'' graczy, niż edycje co 2 miesiące ... Ale to moja sprawa :) 

Pozdrawiam.

WP57Gh8.gif

Opublikowano
33 minuty temu, iiyamaxl napisał:

Nie gram na tym serwerze ale z jednym się zgadzam co napisał kolega.

Pamiętam, że na starcie liczba ONLINE nie przekroczyła 30. Patrząc teraz to raczej więcej osób tu już nie zagra tylko licznik będzie szedł w dół.  Należało by uderzyć się w pierś i wyciągnąć wnioski dlaczego tak mało jest graczy. Nie widzę sensu trzymania serwera dla 20 osób. Zróbcie ankietę, zbierzcie opinię graczy co było nie tak i wystartujcie na nowo. W MU gram od 17 lat i zjadłem zęby na nie jednym serwerze. Wiem jedno, ta edycja świetlanej przyszłości nie będzie mieć. Więc nie róbcie "dobrej miny do złej gry" pisząc, że serwer nie zostanie zamknięty za 2 tyg czy 2 miesiące, chyba, że chcecie go trzymać dla kilku czy kilkunastu osób.

Opublikowano
Przed chwilą, Kobcon napisał:

Nie gram na tym serwerze ale z jednym się zgadzam co napisał kolega.

Pamiętam, że na starcie liczba ONLINE nie przekroczyła 30. Patrząc teraz to raczej więcej osób tu już nie zagra tylko licznik będzie szedł w dół.  Należało by uderzyć się w pierś i wyciągnąć wnioski dlaczego tak mało jest graczy. Nie widzę sensu trzymania serwera dla 20 osób. Zróbcie ankietę, zbierzcie opinię graczy co było nie tak i wystartujcie na nowo. W MU gram od 17 lat i zjadłem zęby na nie jednym serwerze. Wiem jedno, ta edycja świetlanej przyszłości nie będzie mieć. Więc nie róbcie "dobrej miny do złej gry" pisząc, że serwer nie zostanie zamknięty za 2 tyg czy 2 miesiące, chyba, że chcecie go trzymać dla kilku czy kilkunastu osób.

Tak mogę go trzymać dla kuliku  graczy :) 

Dzięki za opinię.

Pozdrawiam

WP57Gh8.gif

Opublikowano
Dnia 8.03.2019 o 11:06, .Yalih napisał:

A Tobie ile zapłacili abyś pisał bzdury na każdy serwer? Poza Twoim jednym słusznym w Twojej opinii...

Idź dalej płacić pieniądze za kolejne edycje na 2 miesiące ... 

Pozdrawiam. 

lepsza edycja na 2 miesiące niż twoja która trwała 7dni czy 10? a potem "przepraszamy za falstart" ^^ Wbijam na servery żeby znaleźć bugi i potem krytykować ^^ płacą mi za to więc wykonuje to Kappa, a i podam wam w pkt dlaczego ten server to niewypał

1.Sety exe+socket

2.gift na start servera

3.sprzedawanie full statów za hajs na lewo

4.Zgłaszane bugi ignorujecie bo pisałem do was pod wieloma nickami a te same bugi dalej w grze

5.server pay2win

6.dziecinne podejście "o nieee on nas krytykuje zwyzywajmy go"

Opublikowano

To taki Chuck Norris z ciebie....

1.Nie ma takich setow wiec chyba od tych bugow ci sie serwery pomylili

2.Gift na start ? tak np na bk leather set+zen+dsr+9 na 2 dni i potem znika

3.Na lewo i prawo :)..moglbys sobie kupic to chociaz bys bugi poprzadnie sprawdzil

4.Ignorowalismy ciebie bo to twoje posty na discord to w 99% " xDDDDDDDD" albo "lol" i zgłaszasz bugi typu nie działa imp na RF,a ja robie test i wszystko OK szkoda mojego czasu na takie "bugi"

5.Tak pay2win ...za klikniecie na fb rozdawalismy wcoiny,teraz za resy itemy i wiele innych eventow na fb,discord i w grze,sety od tier do tier4

6.Dziecinne ? patrz wyżej xDDDDDD lol ,ile masz lat 12?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...