Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x500] Omen Mu

#Arag

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak 1 edycja nawet tygodnia nie trwała można powiedzieć że startu nawet nie miała xDD pozdrawiam tych co 60$ na sety przelali 

Opublikowano

Pierwszy start byl nieudany ale popracowslismy nad ustawnieniami i zglaszanymi bledami i udalo sie zrobic duzo

WP57Gh8.gif

Opublikowano

I tak odradzam wszystkim ten server jedyne co zmienili to wygląd strony, wszystkie bugi w grze raczej zostały. Na discordzie się chwalą jedynie stron i jakaś ameba umysłowa dostała gamemastera typ nawet słownika nie ma, ale to nie ja decyduje kto chce grać dodam tylko że to jest server p2p

Opublikowano

Idz pograj sobie gdzie indziej ,znajdz swoj idealny serwer, 99 % twoich postów to hejt nie chcemy takich graczy jak ty.Nie pasuje nie wchodz i kropka ...Rasmey

Ile bedzie online tyle bedzie na nic twoje wrozby ze szklanej kuli

Opublikowano

Gram od tygodnia i mogę polecić ten serwer każdemu, fakt myślę o kupnie itemów bo lubię pvp ale najpierw muszę wyexpić mojego potwora. PVP na tym serverze może być ciekawe no i są ceny przystępne itemów. Pozdro.

Opublikowano

Jak na te chwilę dużo graczy nie gra około 30 w szczytach , ale gra się bardzo przyjemnie exp  dobrze wyważony nie za łatwo nie za trudno Ciągle jakieś poprawki Dobry kontakt z administracją Polecam  jestem na Tak !  ha ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...