Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam WH do Apexa

Micek16

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam WH do Apexa
Opublikowano

Jak na razie nie widzę gotowego wh do apexa ale są już no recoile i no recoil system'y (skrypty) znalazłem jeden sposóm na ESP ale musiałbyś się bawić w anti-cheat bypass. Mogę rzucić linkami na pw

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano
7 godzin temu, SorryMate napisał:

Póki co nic ciekawego, znajomy testował jakiś płatny z neta, ale banicja następnego dnia.

Oby tak zostało choć to easy anticheat a on nie jest jakiś mega dobry :) patrząc na fortnite gdzie tych cziterów mimo wszystko jest sporo.

Opublikowano
Dnia 26.02.2019 o 11:03, SorryMate napisał:

Póki co nic ciekawego, znajomy testował jakiś płatny z neta, ale banicja następnego dnia.

mógłby ktoś podać stronę gdzie można kupić tego bota. chętnie przetestuje :) 

Opublikowano

A ktoś wie jak wygląda banik w apexie ;p? Banują origina czy tylko grę? Nie chce cheatować, a bardziej coś przetestować ;) 

Opublikowano
Dnia 26.02.2019 o 13:28, rozumek29 napisał:
  • Bardzo dobrze, cheaterów powinno się banować i to od razu na IP :p 

Na IP? Zresetuje modem lub podobne urządzenie i ma nowe IP a zablokowany adres może trafić się wzorowemu graczu.

Opublikowano

Ludzie co wy gadacie wszystko da się znaleźć mimo że nie jest łatwo. Jakiś czas temu miałem podobny problem co Micek szukałem wszędzie i nie było. 

znalazłem to wh+ no recoil gram od jakichś 3-4 dni tak z 2h dziennie i bana nie mam. cheat na dodatek zapisuje profile,można zmieniać klawisze którymi się uruchamia daną funkcje i jest aktualizowany co najważniejsze.

Ja daje downloadke wszystko macie w pliku "Readme" więc jak to działa,jak się aktualizuje i uruchamia z grą sami ogarniecie 

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...