Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mirage czy Caustic? Kogo kupić?

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz co to zależy.. "hah Łukasz nie pomogłeś". Od czego zależy? 

-Mirage - fajna postać na zwiad (jesli nikt z trójki nie gra BH-em). na hologramy myślę, że już mało kto się nabiera - tak zauważyłem.  Na pierwszy kontakt na postać nie ma super umiejętności.

-Caustic - również na pierwszy kontakt średni. Pułapki + twoje umiejętności bardziej do supportu kiedy jest ktos u was z trójki podnoszony bądz wszyscy się leczycie. 

Jesli Ci się nie śpieszy a chcesz być bardziej postacią kontaktową i która nie ma problemu z ucieczką  co pomaga w walce jak np(bangla/wriath) to zachowaj monety i poczekaj na nowe legendy. Mają podobno niedługo wyjsć :) (czyt. w marcu) ale zobaczymy jak to będzie. (jak mus wybierać to caustic z gazem bardziej pomoże).

Moja wypowiedz taka bardziej taktyczna, drużynowa ;p.

• Aive zmienił(a) tytuł na Mirage czy Caustic? Kogo kupić?
Opublikowano

Kolejną postacią ma być jakiś templariusz, więc pewnie jakiś tank? Nie wiem czy warto czekać.
Dużo osób właśnie chwali Caustic i trochę skłaniam się w tym kierunku

Opublikowano
1 godzinę temu, Dr Nexie napisał:

A po co wybierać? Najlepiej kupić obie legendy.

Może ma wystarczającą ilosc na jedną? Może chce tylko jedną z tych dwóch? :) po cóż takie pytanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...