Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TsEdb.pl | Jedyny taki server teamspeak !

kajdaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jeśli ktoś szuka servera dla gildi w minecraft oraz innych gier to zapraszam na naszego teamspeak :   tsedb.pl    1 gildia która wbije dostanie kanal gildyjny [zajebisty]  + bota muzycznego!!!!

więc zapraszam

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Więc tak, nie wiem jak chcesz obecnie przyjąć jakąkolwiek gildię minecrafta, bo masz 32 sloty.
MusicBot - nie jest to nic specjalnego, prawie każdy serwer oferuje darmowego bota muzycznego.

Na Twoim serwerze jest dosłownie 15 rang, ikonki są niedopasowane do siebie, a część rang w ogóle ich nie posiada.

Jeszcze mam taką jedną uwagę, dlaczego pierwszy w hierarchii jest Administrator, a dopiero potem Właściciel? xD 

sOkdohf.png

Myślę, że to powinno być poprawione.

To tyle ode mnie. Życzę powodzenia w rozwijaniu serwera :3_grin:

Opublikowano

Moje uwagi:

- "witaj na serverze stworzonym dla ciebie  niedlogo postaramy ogarnąć licencje na 121 slot więc wbijaj i rezerwoj kanal dla swojej gildi" - aż się prosi o konkurs "znajdź wszystkie błędy w tym zdaniu" :) Ja znalazłęm 5, ale czepiając się to i 12 można znaleźć. Jak na 21 wyrazów to nieźle.

- bot na poczekalni nie gra

- brak automatyki. Wszystko robicie ręcznie?

- praktycznie puste opisy kanałów, no może oprócz jednego z opisem "Siemka kto chętny pisac"

Sumarycznie - postawione naprędce, puste kanały, puste opisy. Skromnie.

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Opublikowano
Cytat

13. Forma tematu jest dowolna, natomiast należy w nim zawrzeć poniższe informacje:

• nazwa,
  • IP/domena,
  • ilość slotów.

Proszę o uzupełnienie publikacji o brakujące elementy wymagane przez regulamin, 24h.

Opublikowano
Dnia 10.02.2019 o 18:12, Aive napisał:

Proszę o uzupełnienie publikacji o brakujące elementy wymagane przez regulamin, 24h.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...