Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paypal i cofanie przelewu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie co do cofania przelewów paypal. Chcę sprzedać konto w grze za paypal i kupujący ma mi przelać pieniądze na paypal przez przelew dla rodziny/znajomych. Gdy dam mu konto będzie mógł cofnąć przelew? 

Opublikowano

Będzie mógł wytoczyć spór, który albo rozwiązujecie sami albo po bodajże 20 dniach paypal to robi i wtedy podsylasz im all co moze byc uzyteczne jako dowód, ze go nie oszukałeś 

Opublikowano
1 godzinę temu, TheAdamekPL napisał:

A jeśli od razu przelałbym kasę na konto bankowe i usunął konto paypal? 

to mialbys komornika w domu za pare miesiecy

kwwLI6C.png

Opublikowano

Sprzedaż konta zawsze wiąże się z pewnym ryzykiem, ale raczej dla strony kupującej niż sprzedającej, bowiem nawet gdyby w jakiś sposób zażądał i uzyskał zwrot pieniędzy, to ty możesz także odzyskać konto w grze i sprzedać je ponownie.

Opublikowano

Przecież do sprzedawania kont jest specjalna strona na której podajesz wszystkie dane i kwotę sprzedaży, sprawdź sobie playerauctions.

@carbonx gorzej jak konto, które sprzedaje ma jakieś przedmioty / walutę a tego już nie odzyska :p

Opublikowano

Konto sprzedane jest już jego własnością.

Nie bardzo rozumiem wasz problem= przelew do rodziny/znajomych= brak towaru= brak mozliwosci zwrotu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...