Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S9][x2500] RebirthMu

vpower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reset na stronce naprawiony :) Proszę nie pisać jakiś nie przychylnych wiadomości tutaj na forum, jeżeli komuś nie podoba się co robimy, to niech sobie odpuści, to jest test server, dopiero konfigurujemy wszystko, pozdrawiam :)

Opublikowano

Od cyca czy nie,co za różnica.Ja nikogo nie obrażam swoim zachowaniem,a ty wciąż.Serwery stawia sią dla graczy,nie dla pieniędzy,które są tylko zadośuczynieniem za trudy poniesione,aby inni mogli się bawić.Ale ty tego nie jesteś w stanie zrozumieć,że ......,,żyć trzeba umić....,,:)Dlatego masz na serwie jedynego wciąż wiernego Wisienke i tak raczej już pozostanie.Mam nadzieję,iż się ockniesz i zrozumiesz,że to nie twoja piaskownica.

Opublikowano

Dzisiaj Drop Event Lorencia o 12:00, dropie 9bok+5 i 9bok+4, zapraszam!!! :)

Jestem w Lorenci do 13, rozdaje Boki dla nowych graczy, zapraszam!!! :)

Opublikowano

Nie wiem czym jest to spowodowane, ale niestety nie mogę odpalić Maina, tak jakby się uruchamiał ale nie załapuje i nic się nie dzieje :) 

Pierwszy raz mam taki problem, próbowałem rozwiązać problem z trybem zgodności z innym Win. mam wszystkie potrzebne rzeczy do odpalenia a nie działa.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...