Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam plików Itemshopu

TwojaStaraRobi

Rekomendowane odpowiedzi

• Issia zmienił(a) tytuł na Szukam plików Itemshopu
Opublikowano
11 godzin temu, TwojaStaraRobi napisał:

No witam , szukam Itemshopu skonfigurowanego , chciałbym się zapytać czy ktoś ma podobny itemshop z omniverse ?

(Stara Wersja)

ItemShop by ZeuSXP

Opublikowano

Kopiowanie kodu css jest zabronione.?

Każdy prywatny serwer sfgame lub innej gry do której nie masz praw autorskich jest karane.

A ty jeszcze na nim chcesz trochę zarobić tworząc intemshop co w najgorszym przypadku może się skończyć pozwem do sądu a nie tylko usunięciem strony z plikami.

To czemu kod css strony itemshopu nie może zostać skopiowany ciekawe co zrobisz ?

Opublikowano
39 minut temu, Blox35 napisał:

ItemShop z mojego serwera Omniverse-SF jest mój i nikomu go nie sprzedaje/udostępniam. Kopiowanie kodu css jest zabronione.

Ja szukam podobnego , nie chce twojego wiem że nie dajesz plików nie udostepniasz itp..

Nie chce twoich i nie spinaj sie :P

bannerrr.png

Opublikowano

Nawet jak by ktoś pozwał serwery prywatne to Playa Games nic by nie zrobił bo miał by to głęboko w dup... szkoda czasu i pieniędzy , dopiero jak by tracił graczy którzy jak wiadomo wpłacają kase zaczynali by grać na prywatnych serwerach wtedy producent zaczął składać pozwy do sądu.O istnieniu tych serwerów Playa Games nie ma pojęcia i tak gra na nich garstka graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...