Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy metin2 jeszcze żyje?

RSon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Czy ta gra jeszcze w ogóle żyje? Jak stan graczy na privach/PL?

P.S Ostatni raz w metinie 2010/2011 rok na serwerze SG/US

Opublikowano

Na Pl'u gra jeszcze troche graczy, niby mozna tam grac ale jednak szybko sie nudzi (bo jest trudno itp.)

Privy:

s2 Vesteris.pl - masa graczy, jest bardzo duzo do robienia.

Rubinum.biz -  s2, w chu* graczy tam gra, serwer zagraniczny.

Opublikowano

Oznaczenia w nawiasach typu 1k 2k 3k itd.. to ilość ludzi (1k= 1 tys. graczy)

Global- Od wakacji graczy przybywa coraz więcej wiec fajnie się gra.

Co do PRIV:

Rożnie stoją zależy od reklamy i kto jest właścicielem serwera.

Z polskich serwer :

Pangeayt2(2-3k)

Vesteris S2(1.5k)

Valium(1.5k)

Glador(1-2k)

Co do zagranicznych:

Rubinum S2 (3-5k)

WOM2( tutaj ludzi gra do 1k ale serwer stoi juz 5lat)

Aeldra(2-3k)

Metin2.International(1-3k choć ostatnio są spadki)

Nostalgium (dopiero co wyszedł ale od administracji można się dowiedzieć ze 1-2k)

DarkFusion(1-3k)

Opublikowano
22 godziny temu, Insigin napisał:

Oznaczenia w nawiasach typu 1k 2k 3k itd.. to ilość ludzi (1k= 1 tys. graczy)

Global- Od wakacji graczy przybywa coraz więcej wiec fajnie się gra.

Graczy nie przybywa, wręcz ubywa i to masowo. Masz takie złudzenie po fuzji na zlepku 20 serwerów+. Na Jawie w m1 jest 20-30 osób i ledwo zapełniony kanał handlowy jak boty nie biegają. Po tej alchemii  (od odłamków po mityczną) i masie bugów  bez kitu odpuściło sporooo graczy.

Valium z privów fajnie się trzyma i jak najbardziej polecam, a do zabawy Pangea.

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano
10 minut temu, mattiasforum napisał:

Graczy nie przybywa, wręcz ubywa i to masowo. Masz takie złudzenie po fuzji na zlepku 20 serwerów+. Na Jawie w m1 jest 20-30 osób i ledwo zapełniony kanał handlowy jak boty nie biegają. Po tej alchemii  (od odłamków po mityczną) i masie bugów  bez kitu odpuściło sporooo graczy.

Valium z privów fajnie się trzyma i jak najbardziej polecam, a do zabawy Pangea.

Własnie bylem jednym ze świadków jak ludzie uciekali z globala po alchemii, wtedy to w sklepów to możne z 20 było jak nie więcej a mapy świeciły pustkami.

Wiec patrząc na to wszytko nie wliczając fuzji przybyło i przybywa graczy, od tego czasu.

Opublikowano

Gram na Etolin. Na kanale handlowym dużo sklepików, jednak dużo expowisk jest pustych. Jednak nie narzekam. Z miesiąca na miesiąc coraz mniej graczy.

brak

Opublikowano

Graj na prywatnym, jak bedzie nowy serwer pl to tam sie wbij :)

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Gram na PLu od ponad roku-likanem 91lv.

Ludzi po fuzji,oczywiście porównując do czasów Samosa-gdzie wcześniej grałem,jest naprawdę dużo.Jak to na polskim globalu-GF ma gdzieś graczy,bugi jak wisiały tak wiszą,nie podobają nam polskim graczom zmiany?-i tak to od bety 3miesiące poźniej dodają(wina turków).

Ogólnie rzecz biorąc nasz global jest dziwny,bo ludzie narzekają a i tak ktoś tam jeszcze gra.Osobiście zawsze byłem przeciwny graniu na serwerach od GFu.

Ale jedną rzeczą bardzo ważna dla mnie jest jeden fakt-stabilność którego żaden priv Ci nie da...żaden dosłownie.Wcześniej mając więcej czasu i grając na privach jakoś tego nie odczuwałem,może dlatego że siedząc po kilka h dziennie szło coś ugrać i pobawić się jeszcze w czasach świetności tego serwera,ale przyszedł taki czas że czasu na metina nie mam wiele i granie na privach stało się dla mnie uciążliwe.Dlaczego?a no dlatego że grając(w sumie ciężko to nazwać grą)po 4 czy 5 godzin TYGODNIOWO,tak tygodniowo,nie szło za wiele ugrać-średnie kwoty inwestowane w ISa też nie rekompensowały tak nieregularnego grania a co za tym szło?,większość privów swój Hype ma przez pierwsze 2 może 3 miesiące-dopóki gra jakaś lepsza reklama

A więc nie dało rady dobrze się pobawić na serwerze w takiej sytuacji że zanim ogarnąłem eq serwer już zawiewał pustkami.

A na Plu?,wcale nie jest nudno-dobra ekipa,meleyki,jotuny,bicie się bo jest teraz nawet z kim-PRZEDEWDZYSTKIM trzeba grać dla siebie,nie dla bycia lepszym od reszty i stawianiem ponad wszystko metina :13_upside_down:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...