Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca na IEM'ie

Jenqy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem,

Wie ktoś na jakiej stronie/portalu mogą być/są zamieszczane ogłoszenia o prace na tegorocznej edycji IEM w Katowicach?

Chodzi mi bardziej o pracę na stoiskach lub w IT, a nie oferty typu sprzątanie spodka :p

Opublikowano
33 minuty temu, Jenqy napisał:

Czołem,

Wie ktoś na jakiej stronie/portalu mogą być/są zamieszczane ogłoszenia o prace na tegorocznej edycji IEM w Katowicach?

Chodzi mi bardziej o pracę na stoiskach lub w IT, a nie oferty typu sprzątanie spodka :p

Na stoiskach stoją pracownicy poszczególnych firm, nie zatrudnia się do tego specjalnych osób (z wyjątkiem stanowisk RedBulla/ Wedla etc.). 

Przy IT pracuje z kolei w większości stały zespół ESL, który jest do tego na stałe zatrudniony. Dodatkowo prace nad IEM'em trwają już od kilkudziesięciu tygodni, więc nawet jeśli ESL poszukiwał jeszcze jakiś osób na poszczególne stanowiska to już na pewno zostały wybrane.

---------

Ale gdybyś w przyszłym roku był zainteresowany to już ok. 8 msc wcześniej pojawiają się ogłoszenia na oficjalnej stronie ESL Polska (http://turtle-entertainment.pl). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...