Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Someya s2 - Powrót

CannabisTHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na tę chwilę nie ma żadnego konkretnego serwera hard/medium, a Someya była swego czasu na bardzo wysokim poziomie.

Rzecz jasna serwer nadal stoi, ale gra na nim 20 osób, czasem 30.

Co myślicie o tym by Someya doczekała się S2?

Kto czeka i by chętnie zagrał od nowa na takim innowacyjnym serwerze?

Opublikowano

Mi osobiście Someya nie przypadła ani trochę do gustu, teraz będą startować dwa większe projekty tj. Esgaroth ekipy Mizune oraz w niedalekiej przyszłości zostanie udostępniona beta serwera Nodia ekipy MPCforumskiego, myślę że oba mają jakiś potencjał, który być może przebije Someye s1. A co do S2, jeżeli tylko będą chcieli to zrobią, pytanie czy są w stanie zaoferować jeszcze coś co nas zaskoczy?

Opublikowano
45 minut temu, _Nastek napisał:

Mi osobiście Someya nie przypadła ani trochę do gustu, teraz będą startować dwa większe projekty tj. Esgaroth ekipy Mizune oraz w niedalekiej przyszłości zostanie udostępniona beta serwera Nodia ekipy MPCforumskiego, myślę że oba mają jakiś potencjał, który być może przebije Someye s1. A co do S2, jeżeli tylko będą chcieli to zrobią, pytanie czy są w stanie zaoferować jeszcze coś co nas zaskoczy?

co ty brałeś?   porównujesz serwery które nie są tego samego gatunku, a tak wgl to Nodia to nie będzie żaden dobry serwer, tylko kolejny normalny serwer metin2 tylko od Saba*a czyli od osoby która zarzekała się że nie będzie robić nigdy swojego serwera

Opublikowano

Balmorka upadnie szybko jak s2 i s3. Tiveria nic ciekawego nie zaoferuję. Someya miała właśnie te trzecie klasy które mnie przyciągnęły. Do tego nowy system konny, którego nie było na innych serwerach. Było tego o wiele więcej i o s2 są od dłuższego czasu słuchy, nawet administracja pisała na ten temat. Nie wiem jak reszta, ale ja czekam i chętnie tam zawitam. A jeśli to będzie zupełnie inny projekt, to też będzie cieszyć. 

Opublikowano
21 godzin temu, marcin9994PL napisał:

Wzieliście pod uwagę Balmore s4 albo Tiverie?

no sam czekam na balmorke // tiverie jeśli będą mieć dobrą reklamę ( myśle o tiverii) to można pograć bo serwer jest długo tworzony więc napewno będzie dopracowany 

polecam oba serwery jak wystartuja to raczej wybiore ten 2 tiveria będzie lepsza

rivendell2.jpg 

Opublikowano
6 godzin temu, CannabisTHC napisał:

Balmorka upadnie szybko jak s2 i s3. Tiveria nic ciekawego nie zaoferuję. Someya miała właśnie te trzecie klasy które mnie przyciągnęły. Do tego nowy system konny, którego nie było na innych serwerach. Było tego o wiele więcej i o s2 są od dłuższego czasu słuchy, nawet administracja pisała na ten temat. Nie wiem jak reszta, ale ja czekam i chętnie tam zawitam. A jeśli to będzie zupełnie inny projekt, to też będzie cieszyć. 

A ty Jezus czy co że przewidujesz przyszłość ? 

Opublikowano

Someya S2 jest już robiona, na ich forum jest info, lecz nawet oni sami nie wiedzą, kiedy to będzie. 

Wiadomo podobno tyle, że będzie trochę zmieniona.

Osobiście zagrałbym ponownie na takiej Someyii, super był to serwer, lecz strasznie zbugowany 

Opublikowano

To był serwer na którym chyba mi się najlepiej grało szamanem  healer jedynie co bym zmienił to tą grafikę bo po kilku godzinach gry oczy mnie bolały 

Opublikowano

"bardzo wysokim poziomie"

gdzie Ty widziałeś na Somei coś na wysokim poziomie? ja tam byłem na moment, przejrzeć co jest 5, a zaraz wyszedłem bo wiedziałem, że zaraz upadnie

a kotlety są najgorsze :>

Znajdź Nas na FaceBook'u! :9_innocent:

lLjKzYz.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeden z lepszych serverów na którym grałem, czy kradli tekstury bądź pomysły wisi mi to. Nie było tak nudno jak na każdym innym serverze który jest podobny do siebie albo do zwykłego metina bo metin to gra nudna, ktoś kto gra w metina to albo z sentymentu bądź znajomych albo gra w metina 1 raz

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak serwer prawie upadł obiecali nie stworzone rzeczy i ze poprawia błędy - namówili ludzi na IS  a po 3 dniach serwer  opusciło 95% graczy - gralem , inwestowałem i zaufałem tym razem mnie nie przekonają niczym bo ONI  są niczym + oszustami itp - nie polecam 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@taxi2286

Wtf? Pamiętam, że po jakimś update CAŁY itemshop był za darmo do zdobycia w grze, gdzie jeszcze grało przynajmniej +2k osób więc nie pierdol głupot.

Opublikowano
Dnia 7.02.2019 o 16:32, euzi3 napisał:

"bardzo wysokim poziomie"

gdzie Ty widziałeś na Somei coś na wysokim poziomie? ja tam byłem na moment, przejrzeć co jest 5, a zaraz wyszedłem bo wiedziałem, że zaraz upadnie

a kotlety są najgorsze ?

Ja tam lubię kotleciki.

Dawajcie tą someye

Opublikowano

Mi tam Someya nie przypadła do gustu, dla mnie to za dużo nowości jak na taki serwer.

image.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

byłem na becie i chyba nie zagram - kilka nowości /zabezpieczeń na boty - reszta kopiuj wklej  

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Az z nudów postanowiłem odwiedzić to forum i zobaczyłem ten temat to dodam coś od siebie.

Jaki był główny powód tego że someya sie wyeabła??? To że była za trudna i zwyczajnie ludzie kończyli grę przed wyjściem z v2 i nawet wtedy gówno im już dawały te psuedo aktualizacje które ułatwiają rozgrywkę(dla mnie jeżeli jakiś server ułatawia mocno jakiś etap rozgrywki jak było to na someyi czy na vesterisie s2 to jest poprostu plucie ludziom którzy grali wcześniej w twarz)

Wiec co zrobić na s2 żeby wypaliło??? Robisz harda który jest trudniejszy ;p Bd powtórka z s1 czyli hype na początku jaki to nie metin3 nowe klasy skile itd. ale wyeapka max po 2miesiacach.

A no i na sam + pewnie to ze w reklamie bd ludzie z s1 czyli perfect(który zapewni ze server bd stał z miarę dobra ilością graczy do momentu aż bd nagrywał)

No i technikiem jest Vitron(czy pod jakimkolwiek nickiem teraz jest) wiec każdy kto siedzi w privach trochę wie czego po nim sie spodziewać ;) Gościu robi naprawdę dobre servery które są klasa samą w sobie ale zajmowanie się nimi na dłuższy etap jest nie dla niego :P

12038566_974765759232972_778992918771970

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 11.01.2020 o 21:48, harry22 napisał:

Az z nudów postanowiłem odwiedzić to forum i zobaczyłem ten temat to dodam coś od siebie.

Jaki był główny powód tego że someya sie wyeabła??? To że była za trudna i zwyczajnie ludzie kończyli grę przed wyjściem z v2 i nawet wtedy gówno im już dawały te psuedo aktualizacje które ułatwiają rozgrywkę(dla mnie jeżeli jakiś server ułatawia mocno jakiś etap rozgrywki jak było to na someyi czy na vesterisie s2 to jest poprostu plucie ludziom którzy grali wcześniej w twarz)

Wiec co zrobić na s2 żeby wypaliło??? Robisz harda który jest trudniejszy 😜 Bd powtórka z s1 czyli hype na początku jaki to nie metin3 nowe klasy skile itd. ale wyeapka max po 2miesiacach.

A no i na sam + pewnie to ze w reklamie bd ludzie z s1 czyli perfect(który zapewni ze server bd stał z miarę dobra ilością graczy do momentu aż bd nagrywał)

No i technikiem jest Vitron(czy pod jakimkolwiek nickiem teraz jest) wiec każdy kto siedzi w privach trochę wie czego po nim sie spodziewać 😉 Gościu robi naprawdę dobre servery które są klasa samą w sobie ale zajmowanie się nimi na dłuższy etap jest nie dla niego :P

zajmowanie się na okres dłuży niż 2 miesiące jest właściwie w obecnych czasach nie jest dla nikogo bo po dwóch miesiącach są co raz mniejsze przychody z ISa i "pseudo" motywacja spada, dlatego metin w naszym kraju to tzw gra w "kto ostatni ten frajer" czyli kto pierwszy zdąży wymaxować postać i sprzeda ją ten wygrywa, a ten kto kupi i nie spienięży tego za mniej lub więcej kasy ten frajer 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...