Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gaming-Ts3.pl

mateq661

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 godzin temu, Yaesthy napisał:

Wiele zbędnych kanałów, po raz kolejny, sekcja Administracji troszkę przesadzona (Bardzo), nie sądzisz? Również nie rozumiem, po co taka duża ilość Administratorów przy takiej małej ilości użytkowników.

W miarę ładne forum, choć czuję że nie kupiony szablon tylko Nulledzik. Mam nadzieję że nie byłeś na takiej ilości serwerów specjalnie się reklamować: https://gyazo.com/796c2fb6c5372ad8c65e4b3d294ca114

Powodzenia w dalszym rozwoju. :)

Nie nie reklamowałem sie :D  Dzieki za opinie z Administracja masz racje bede robil "Czyszczonko" :D To serwery z reklam wlasnie z mpc sprawdzalem co i jak wyglada :D Co do forum jest to chwilowe iz bedziemy robic wlasny projekt :d 

Opublikowano

Błędy w kanałach.

Bot ma odświeżanie 30 sekund? Bo spami uhuhu

Non-Profit??

1. Na stronie nie może być żadnych przycisków donacji, reklam, sklepów i wszelkich innych komercyjnych powiązań. Również nie może być żadnych linków do innych komercyjnych stron.
2. [..] chcesz oferować darmowy hosting (Darmowy serwer publiczny) wtedy odrzucimy Twoją aplikację.

Łamiecie przynajmniej 2 punkty.

Tak daleko nie zajdziecie, 1 report na was pójdzie i będzie po licencji.

PS: To jest tylko moja opinia.

• 2 tygodnie później...
Pasjonat
Opublikowano

ja się tutaj wypowiem troszeczkę bo widać osoby które prowadzą serwer nie są na poziomie, po czym co udostępniony był mój adres sieciowy na tsie,

a więc dam tutaj troszeczkę screenów oraz rozmów bo osoba z owego serwera sprzedawała mi licencje NPL po czym co zostali zgłoszeni do teamspeak.com i zaczęli się przemądrzać, podsyłam tutaj screeny rozmów i jeżeli bd potrzeba to nawet udostępnię nagranie.

CLrJMec.png

GnX4JVo.png

qA0bhRb.png

HgnvYLI.png

1F1wlfG.png

rSougOZ.png

fRpyg8M.png

wchodząc na serwer widać że to jest NPL więc nikogo z durnia nie zrobisz,

Miłego Czytania życzę :P.

Opublikowano

Kolego ale z czym tu wyskakujesz wbijasz do mnie na serwer reklamujesz swój mówisz że jestem biedakiem bo korzystam z nplki a sam nawet nie dałeś grosza za swoją bo cię nie stać ;d Tylko szukasz i prosisz się sponsorów. WCHODZISZ NA TSA GROZISZ ATAKAMI nagrywasz mnie po czym jak mówię że to wstawię na mpc we własnej obronie robisz to pierwszy ;d daj reklamę swojego TSA to będą ładne komy jak na innych się reklamujesz mówisz mi że masz 23 lata a zachowujesz się jakbyś miał wodogłowie odpalam czystego tsa na npl i za co go już lecisz zgłaszać? Typie jesteś śmieszy a Twoje IQ wynosi poniżej 0 co tu pokazujesz że sprawdź sobie hosta Twojego internetu? Nikt Cię ani nie atakował ani nie miał takiego zamiaru na co dowody masz bo nagrywałas ;) skoro pokazałeś tylko te ssy które są na Twoją korzyść może pokażesz całą resztę? Bo mi szkoda czasu na uganianie się z "23" Latkiem który nie posiada mózgu ;d Pozatym udostępnij nagranie twierdzisz że zgłosiłeś mi licencje a nadal działa więc co ty pierdolisz udostępniłem Twoje ip na tsie2na którym nawet nie było kanałów i ludzi tylko ja i ty i oczywiście 2 właściciel ts był kompletnie pusty więc nie rozumiem co to znaczy publicznie skoro master miał dostęp do wglądu ip ponieważ posiadał range na ts. Powinieneś wiedzieć że skoro łączysz się z serwerem głosowym Twoje dane widzi każdy administratr. Bierzesz się za TSA a nic nie potrafisz. Więc o czym my rozmawiamy skoro udostępniam Twoje dane "publicznie" Daj nagranie słychać kto jest na ts ? Ja ty i master lecz ty się nie odzywales 23 latku może inaczej bo skoro ja jestem biedak to ty będziesz BOGACZU ze sponsorowana licencją. P.S pozdrawiam ludzi którzy chodzą po tsach się reklamować a później jak ktoś ich złapie to mają ból dupy ? Dobranoc. 

Pasjonat
Opublikowano
6 godzin temu, mateq661 napisał:

Kolego ale z czym tu wyskakujesz wbijasz do mnie na serwer reklamujesz swój mówisz że jestem biedakiem bo korzystam z nplki a sam nawet nie dałeś grosza za swoją bo cię nie stać ;d Tylko szukasz i prosisz się sponsorów. WCHODZISZ NA TSA GROZISZ ATAKAMI nagrywasz mnie po czym jak mówię że to wstawię na mpc we własnej obronie robisz to pierwszy ;d daj reklamę swojego TSA to będą ładne komy jak na innych się reklamujesz mówisz mi że masz 23 lata a zachowujesz się jakbyś miał wodogłowie odpalam czystego tsa na npl i za co go już lecisz zgłaszać? Typie jesteś śmieszy a Twoje IQ wynosi poniżej 0 co tu pokazujesz że sprawdź sobie hosta Twojego internetu? Nikt Cię ani nie atakował ani nie miał takiego zamiaru na co dowody masz bo nagrywałas ;) skoro pokazałeś tylko te ssy które są na Twoją korzyść może pokażesz całą resztę? Bo mi szkoda czasu na uganianie się z "23" Latkiem który nie posiada mózgu ;d Pozatym udostępnij nagranie twierdzisz że zgłosiłeś mi licencje a nadal działa więc co ty pierdolisz udostępniłem Twoje ip na tsie2na którym nawet nie było kanałów i ludzi tylko ja i ty i oczywiście 2 właściciel ts był kompletnie pusty więc nie rozumiem co to znaczy publicznie skoro master miał dostęp do wglądu ip ponieważ posiadał range na ts. Powinieneś wiedzieć że skoro łączysz się z serwerem głosowym Twoje dane widzi każdy administratr. Bierzesz się za TSA a nic nie potrafisz. Więc o czym my rozmawiamy skoro udostępniam Twoje dane "publicznie" Daj nagranie słychać kto jest na ts ? Ja ty i master lecz ty się nie odzywales 23 latku może inaczej bo skoro ja jestem biedak to ty będziesz BOGACZU ze sponsorowana licencją. P.S pozdrawiam ludzi którzy chodzą po tsach się reklamować a później jak ktoś ich złapie to mają ból dupy ? Dobranoc. 

po 1 nie reklamuję się po serwerach głosowych, a jeżeli reklamuję się i grożę atakami to udowodnij :)

po 2 nie mam takiego wieku jak napisałeś to jesteś w błędzie ale mniejsza o to,

i to jest licencja AAL a nie sponsorowana więc jak nie wiesz to nie wypowiadaj się na mój temat bo jesteś wstecz i to hoho,

jak ty to nazwałeś "BOGACZEM"  dla twojej świadomości żadnej nie jestem więc wypraszam sobie.

+ każdy tumanie pisał że jest potrzebne forum do licencji NPL ale jak widać olane było to w końcu czas zgłaszać.

Opublikowano
2 godziny temu, badkiller685 napisał:

po 1 nie reklamuję się po serwerach głosowych, a jeżeli reklamuję się i grożę atakami to udowodnij :)

po 2 nie mam takiego wieku jak napisałeś to jesteś w błędzie ale mniejsza o to,

i to jest licencja AAL a nie sponsorowana więc jak nie wiesz to nie wypowiadaj się na mój temat bo jesteś wstecz i to hoho,

jak ty to nazwałeś "BOGACZEM"  dla twojej świadomości żadnej nie jestem więc wypraszam sobie.

+ każdy tumanie pisał że jest potrzebne forum do licencji NPL ale jak widać olane było to w końcu czas zgłaszać.

Tłumnie? Forum mam a jeżeli nie potrafisz znaleźć to nie mój problem licencje masz aal prawda ale kupowal ci ją sponsor sam się przyznała więc jesteś gównem elo 

I powiedz mi co ty sobą reprezentujesz ?

received_330371374272870.jpeg

Pasjonat
Opublikowano
2 godziny temu, mateq661 napisał:

Tłumnie? Forum mam a jeżeli nie potrafisz znaleźć to nie mój problem licencje masz aal prawda ale kupowal ci ją sponsor sam się przyznała więc jesteś gównem elo 

I powiedz mi co ty sobą reprezentujesz ?

received_330371374272870.jpeg

no to ciekawie i popraw pisownię, nie kupował sponsor licencji AAL więc tym się nie interesuj.

zapytałem się kulturalnie, a nie to co ty rozsyłam adresy użytkownikom i się pruje.

Znikaj ze sceny bo robisz się śmieszny, Bay.

Opublikowano
2 minuty temu, badkiller685 napisał:

no to ciekawie i popraw pisownię, nie kupował sponsor licencji AAL więc tym się nie interesuj.

zapytałem się kulturalnie, a nie to co ty rozsyłam adresy użytkownikom i się pruje.

Znikaj ze sceny bo robisz się śmieszny, Bay.

Wczoraj sam powiedziales przy 2 ceo POWTARZAM na pustym tsie :D  ZE WOLISZ SZUKAC WIECEJ SPONSOROW ABY CI KUPOWALI WIECEJ TYPKU <3  P.S ADRESY UZYTKOWNIKOM ? Wrzuc nagranie :d  wszysto sie wyjasni kto byl na ts bez kanałów powtarzam PUSTYM JA TY I 2 CEO TYPIE gdzie mial dostep do Twojego ip :d

Pasjonat
Opublikowano
Przed chwilą, mateq661 napisał:

Wczoraj sam powiedziales przy 2 ceo POWTARZAM na pustym tsie :D  ZE WOLISZ SZUKAC WIECEJ SPONSOROW ABY CI KUPOWALI WIECEJ TYPKU <3 

Dowody bym prosił koleś ;/

Opublikowano

Wbije 2 ceo mozemy wbic na tsa i wyjasnic bo takie sciemy jakie walisz to az mi sie przykro robi :d pozatym na gg dalem Ci ip tsa i tego ssa moge zalaczyc tam wbiles a ten ts caly czas stoi czysty bez zadnych osob :D  A w bazie uzytkownikow jestes tylko ja ty i 2 ceo wiec z czym ty startujesz :D 

Pasjonat
Opublikowano
9 minut temu, mateq661 napisał:

Wbije 2 ceo mozemy wbic na tsa i wyjasnic bo takie sciemy jakie walisz to az mi sie przykro robi :d pozatym na gg dalem Ci ip tsa i tego ssa moge zalaczyc tam wbiles a ten ts caly czas stoi czysty bez zadnych osob :D  A w bazie uzytkownikow jestes tylko ja ty i 2 ceo wiec z czym ty startujesz :D 

jest przecież w screenshocie załączony to nie wiem co chcesz pokazać, chyba swój poziom inteligencji jedynie.

ściemy? chyba prawdę jak chciałeś mi sprzedać licencje NPL a jest zabroniona sprzedaż.

naprawde zacofany jesteś w serwerze głosowym, jest taka opcja jak: Panel Sterowania < Programy < Odinstaluj < TS3 

ostatni post bo szkoda z tumanem pisać.

Koleś myśli że bogiem jest i chce się ze mną porozumieć ale no sorry memory człowieku:

<15:03:22> "*мιś уσgι™ ツ": unmute
<15:03:23> "*мιś уσgι™ ツ": :d
<15:05:39> "*мιś уσgι™ ツ": UNMUTE
<15:05:44> "*мιś уσgι™ ツ": KOLEGO

powód bana musi oczywiście dobry jak dla gimbazy: 

<15:11:06> Zostałeś zablokowany permanentnie na serwerze przez "[*мιś уσgι™ ツ] *мιś уσgι™ ツ" (JAK to lecialo ? (Dla takkich jak ty nie ma tu miejsca) FARMAZON <3)

Opublikowano
5 minut temu, badkiller685 napisał:

jest przecież w screenshocie załączony to nie wiem co chcesz pokazać, chyba swój poziom inteligencji jedynie.

ściemy? chyba prawdę jak chciałeś mi sprzedać licencje NPL a jest zabroniona sprzedaż.

A ty sam ja chciales kupic :D Tylko plakales ze flotki nie masz :C Pozatym pierdolisz ze udostepniam Twoje ip a nikogo nie bylo na ts bo nikt go nie zna i byl pusty chwilowy :D //UNMUTE NA TS TO WYJASNIMY :) 

Skoro nie potrafisz sie odmutowac i wyjasnic to zegnam :D 

Opublikowano
3 godziny temu, well_skilled napisał:

Nie polecam serwera. Glowny wlasciciel yogi - mateq661 reklamowal sie na moim serwerze teamspeak. Puszczal ataki ddos innym uzytkownikom na swoim serwerze.

Poprosze o dowody a nie oczernianie bez jakichkolwiek dowodow :) 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 21.01.2019 o 11:18, mateq661 napisał:

3123.png

coś Ci się popsuło i nie dałeś odstępu między liniami :D 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...