Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| NeoSpeak.pl | Publiczny » Stabilny » Bezpieczny » Innowacyjny

gWoycer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G3wiwTg - Imgur.png

?????, ??????????? ????????????? ??????? ??????????? ?? ?????????? ??? ????!

???????? ???? ???????
Serwer NeoSpeak.pl założyliśmy z inicjatywą dostosowania dla każdego użytkownika, zapewnienia rozrywki, najwyższych standardów komunikacji głosowej oraz jego ciągłego rozwoju. Stosujemy autorskie rozwiązania, których nie spotkasz na innych serwerach (szybsze odnajdywanie gildii, teleporty, strefa gier, układ kanałowy).
Każdego dnia utrzymujemy kontakt z naszymi użytkownikami, by znać ich zapotrzebowania i dostosować do tego serwer.

?? ???????????
Wybór naszego serwera zapewnia Ci bezpieczeństwo poprzez obsługę protokołu IPv6, ograniczenie dostępu do IP oraz zablokowanie IP logerów, prócz tego to jeszcze stabilność serwera, częste eventy, innowacyjne rozwiązania, przyjemna atmosfera, doświadczona i przyjazna administracja oraz darmowe kanały.

?? ?? ????? ??????
Zastanawiasz się czemu AR4MEK robi nowy serwer? Większość społeczności teamspeak kojarzy mnie z serwera EvoSpeak.pl który założyłem oraz prowadziłem od 2014 do 2016 roku, lecz z powodów prywatnych musiałem odejść od tego projektu, co było wielkim błędem, gdyż jego dalszy rozwój był nie możliwy poprzez mało doświadczone osoby prowadzące, czego skutkiem było zniszczenie renomy. W chwili obecnej losy EvoSpeak.pl są mi nie znane ze względu braku współpracy, a nawet kontaktu z osobą mającą dostęp do domeny, fanpage. To wszystko spowodowało, że postanowiłem założyć nową markę, serwer - NeoSpeak.pl którą mam zamiar rozwijać i doprowadzić do potęgi polskich serwerów teamspeak (tak jak było na EvoSpeak) oraz zbudować nowe społeczeństwo graczy oraz internautów.

?? ?????...
Odwiedź serwer, dołącz do naszego społeczeństwa i zbudujmy wspólnie serwer marzeń! Bo to właśnie Ty zapewniasz naszą przyszłość.

?? ???: NeoSpeak.pl

?????́?: 256
????????: AAL

promo.png

Opublikowano

Jako iż znam się długo z Adamem i bardzo dobry kontakt mieliśmy, aż do teraz, nie mogę dawać pochopnych opinii na tm. jego serwera! Znam go i co od razu mam mu dać 10/10? NIE.

Serwer jest stabilny, w pełni zabezpieczony. Co do Administracji.. nie wiem, jaka ona jest, więc tutaj się nie będę wypowiadał, ale sądzę, że Adam dobrał dobrych Administratorów.
Wygląd serwera jest kiepski, kompletnie nie mój gust.. dużo znaczków, dużo spacerów, nie potrzebnie tyle tego jest, ale to już zależy kto, ma jaki gust.
BOT serwerowy dobrze śmiga, jest bardzo wydajny i szybki, liczę na duży rozwój i wprowadźcie jakieś zmiany na serwerze.. bo powinniście się liczyć ze słowami użytkownika, a nie kogoś z Administracji.. no chyba, że wam zależy bardzo na decyzji administracji niż na decyzji użytkowników..

Liczę, że ten projekt wypali jak EvoSpeak.pl! Życzę dużo sukcesów Adam!

Pozdrawiam, Kuba.

Opublikowano

Hejka.

Bardzo serdecznie polecam owy serwer.

Szata graficzna jest w miarę okey tylko z ikonkami bym pomyślał, bo już na dużej ilości serwerów widniały.

Administracja jest bardzo miła z wyjątkiem osoby o nicku Krystofer. Osoba ma swój serwer głosowy, który jest skopiowany w 100% z pgc.

Uważaj na tego oto pana, bo myślę że to jest jego kolejne podejście do promowania swojego serwera.

Teraz tak bardziej na minusy, bo wynalazłem pewnego minuska.

- Kanały: Bardo mi się nie podoba wygląd kanałów, bo teamspeak służy do rozmów, a nie do oglądania ich.

Wygląd powinien być przejrzysty, a nie nawalone znaczków. Pomyślcie o zmianie.

-  Brak więcej minusów. Chyba :D

Jeżeli takie owe minusy by się znalazły to będę tu dopisywał.

Liczę też jak pan wyżej, że projekt wypali jak dawny evospeak.pl.

Życzę ci dużo sukcesów 

Pozdrawiam.

~ Devanger 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...